DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BANGKIRAI OLIE

tenco bangkirai olie is kleurloos en speciaal bestemd voor het behandelen van objecten van bangkirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. het biedt uitstekende bescherming, dringt diep in het hout, voorkomt vergrijzing en accentueert de houtnerf. het is samengesteld uit hoogwaardige olien geemulgeerd in water en is oplosmiddelvrij en dus minder belastend voor het milieu. verbruik: ca. 7-9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

BANGKIRAI OLIE DARK TEAK

tenco bangkirai olie dark teak is een kleurolie, speciaal ontwikkeld om vergrijsde buitenobjecten van bankirai, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen, in slechts 1 behandeling weer van een natuurlijke kleur te voorzien. de kleur dark teak geeft een warme, donkere teakachtige kleur welke het bangkirai weer verlevendigt. de olie biedt op een eenvoudige wijze een prachtig resultaat: dit uitstekende onderhoudsmiddel dringt diep in het hout en is waterafstotend en oplosmiddelvrij, dus minder belastend voor het milieu. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,56

BANGKIRAIOLIE ANTRACIET

tenco bangkirai olie antraciet is speciaal ontwikkeld voor toepassing op objecten zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers en bruggen. het is geschikt voor nieuw en door weersinvloeden verouderd hout. verbruik: ca. 7-9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,56

BENAR GLANS

jotun benarolie glans is een hoogglanzende, transparante, terpentineverdunbare afwerking voor hardhout binnen en buiten. het geeft jarenlange bescherming, bladdert niet en is waterafstotend. het kan gebruikt worden op zowel nieuw als eerder behandeld hout, onder andere op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. het is ook geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. doordat dit product tot diep in de poriŽn van het hout doordringt geeft dit een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen. rendement: ca. 14-16 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,70

BENAR UVR

jotun benar uvr is een half-/hoogglanzende, terpentineverdunbare olie, speciaal voor de bescherming van tropisch hardhout en voor het onderhoud van verkleurd hout. het bevat een uv-filter en het heeft een teak-kleur. het kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. het is ook geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. doordat dit product tot diep in de poriŽn van het hout doordringt geeft dit een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen. rendement: ca. 14-16 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,81

HARDHOUTOLIE

tenco hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliŽn, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. het biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. ook geeft het geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. aantal aanbevolen lagen: 1. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,41

STEIGERHOUTBEITS

tenco steigerhoutbeits is een watergedragen beits, bestemd voor zachte houtsoorten zoals vurenhout. het geeft houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. door de transparante werking van blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en het biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals meubelen, hekken en schuttingen. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn