DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BANGKIRAI OLIE

hermadix bangkirai-olie is gemaakt op basis van speciale oliŽn die zorgen voor een goede indringing en verankering waarmee bladderen is uitgesloten. het natuurlijke karakter en de natuurlijke kleur van het hout blijven behouden. het is watergedragen en dus minder milieubelastend. het geeft na droging een langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing. voor een goed onderhoud dient de behandeling ieder jaar herhaald te worden. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,44

DOUGLAS-OLIE

hermadix douglas-olie is een mens- en milieuvriendelijke olie om lariks hout en douglas hout, binnen en buiten, duurzaam te beschermen. het dringt diep in het hout en geeft een matte, natuurlijke uitstraling. het geeft al voldoende bescherming en een prachtig resultaat met 1-2 lagen. bij onderhoudslagen hoeft alleen maar de ondergrond ontvet te worden en lichtjes geschuurd te worden. het is niet overschilderbaar met lak, alleen te onderhouden met hermadix douglas-olie. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,90

E-OFF

hermadix e-off is een watergedragen, natuurlijke onderhoudsolie voor de bescherming tegen weersinvloeden en het kleuren van hardhouten tuinmeubelen. verbruik: ca. 8-12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,24

HARDHOUTBEITS

hermadix hardhoutbeits is een zijdeglanzende beits voor alle hardhouten objecten in de tuin zoals vlonders, schuttingen, pergola's en tuinmeubelen. het natuurlijke karakter van het hardhout wordt behouden en krijgt een duurzame bescherming. het is gemakkelijk te verwerken en snel droog. daarnaast is het een 1-pot-systeem waardoor geen grondverf of primer nodig is en dringt het diep in het hout waardoor afbladderen wordt voorkomen. voor buitentoepassingen mag de tint blank alleen als toplaag worden toegepast. theoretisch verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,51

HARDHOUTREINIGER

hermadix hardhoutreiniger is uitermate geschikt voor het schoonmaken en ontgrijzen van hardhout. het is geschikt voor tuinmeubelen, vlonders en schuttingen. het reinigt grondig en verwijdert olieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling van vrijwel alle hardhoutsoorten. met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. de tuinmeubelen kunnen vervolgens met e-off, toff of hardhoutbeits worden behandeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,90

IMPRALINE BANGKIRAI-OLIE

hermadix impraline bangkirai-olie is een impregnerend product, zeer geschikt voor het onderhoud en beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin. het bladdert niet, geeft een matte natuurlijke uitstraling, dringt diep in het hout en kan ook over oude olielagen worden aangebracht. het hout moet goed droog zijn en vervolgens moeten er 2 lagen aangebracht worden. bij onderhoud volstaat 1 laag. de kleur is transparant bruin. rendement: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,03

IMPRALINE BIELZENZWART

hermadix impraline bielzenzwart is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. het is geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen en rolborders. het kan ook over oude creosoot- of carbolineumlagen worden aangebracht. onbehandeld hout dient eerst te worden voorbehandeld met impraline pre activ. verbruik: ca. 9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

IMPRALINE CARBEAULEUM

hermadix impraline carbeauleum is een beschermend product op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. het is prettig verwerkbaar en geschikt voor grof houtwerk buitenshuis zoals bielzen, schuttingen, hekken, pergola's, steigers en schuren. het dient verzadigend opgebracht te worden met kwast of door te dompelen. het te behandelen hout dient droog, kaal (verfvrij) en stofvrij te zijn. het kan ook over oude lagen carbolineum worden aangebracht. bij gebruik op onbehandeld hout wordt geadviseerd eerst voor te behandelen met impraline pre activ. verbruik: ongeveer 10 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,23

IMPRALINE PRE-ACTIV

hermadix impraline pre-activ is een gebruiksklaar middel op basis van een natuurlijke, ultradunne, geemulgeerde olie. door de diepe indringing wordt nieuw, onbehandeld hout zoals grenen en vuren extra beschermd. na droging is het overschilderbaar met alle gebruikelijke verfsoorten. het is binnen en buiten toepasbaar, ook in verblijfplaatsen voor vee en woonruimten. het is niet geschikt voor hout dat permanent met water en grond in contact komt. verbruik: ca. 3-6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,20

IMPRALINE ZWARTE TEER

hermadix impraline zwarte teer is een beschermende, matglanzende houtverf op basis van kunsthars, olie en kleurvaste pigmenten. het is geschikt voor houtwerk buitenshuis zoals houten schuren, loodsen en steigers. het kan ook over oude koolteer- of carbolineumlagen worden aangebracht. onbehandeld hout moet eerst voorbehandeld worden met impraline pre-activ. verbruik: ca. 9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,36

STEIGERHOUTBEITS

hermadix steigerhoutbeits is een matte, watergedragen, transparante beits op basis van natuurlijke oliŽn, speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud steigerhout. het dringt goed in het hout, droogt snel (na 4 uur overschilderbaar) en is gemakkelijk verwerkbaar. bij buitengebruik moet het hout eerst geimpregneerd worden met impraline pre-active kleurloos. theoretisch verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,22

TEAK CLEANER

hermadix teak-cleaner is ideaal voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout zoals tuinmeubels, vlonders en schuttingen. het reinigt grondig en verwijdert teakolieresten, vergrijzing, aanslag en andere vervuiling. het is geschikt voor o.a. teak, bangkirai, afzelia, bilinga, keruing en meranti. met behulp van het bijgeleverde schuursponsje worden verweerde ondergronden als nieuw. tuinmeubelen kunnen vervolgens behandeld worden met toff, wat de natuurlijke uitstraling accentueert en vergrijzing voorkomt. vlonders en schuttingen blijven langer mooi door ze te behandelen met bangkirai-olie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,90

TOFF TEAKOLIE

hermadix toff is een zijdeglanzend, watergedragen beschermmiddel op basis van speciale oliŽn die het behoud van het natuurlijke karakter van kostbaar teakhout garandeert. het is waterafstotend en voorkomt vergrijzing, bevat geen siliconen en kan desgewenst worden overschilderd. er wordt aangeraden dit product enkele malen per jaar te gebruiken. theoretisch verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,48

TUINDECORATIEBEITS DEKKEND

hermadix tuindecoratiebeits dekkend is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoratiebeits op basis van natuurlijke olie voor geÔmpregneerd hout. het is toepasbaar op o.a. tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend. het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. nieuw onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met impraline pre activ. theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,03

TUINDECORATIEBEITS TRANSPARANT

hermadix tuindecoratiebeits transparant is een zijdeglanzende, watergedragen tuindecoractiebeits op basis van natuurlijke olie. het is geschikt voor toepassing op geÔmpregneerd hout. het bevat geen oplosmiddel en is dus minder milieubelastend, het natuurlijke karakter van het hout blijft behouden en door de diepe indringing wordt een betere weersbestendigheid verkregen. toepasbaar op bijvoorbeeld tuinschermen, schuttingen, pergola's en rozenbogen. nieuw, onbehandeld hout moet vooraf behandeld worden met hermadix impraline pre activ. theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,26

Hermadix
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn