DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BANGKIRAI OLIE

koopmans bangkirai olie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. verbruik: ca. 6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,29

ECOLEUM

koopmans ecoleum is een sterk impregnerend beschermingmiddel op basis van zuivere lijnolie en alkydhars voor zowel onbehandeld als goed gedroogd en geconserveerd ruw hout. vanuit ecologische benadering is dit de echte milieuvriendelijke vervanger van carbolineum. het is zeer geschikt als bescherming en verfraaiing voor ruw, ongeschaafd hout zoals tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergolaīs en (gepotdekselde) schuren. het is tevens geschikt om toe te passen over carbolineum lagen. er is slechts een laag nodig en het is overschilderbaar met lijnoliehoudende producten van koopmans zoals monumentenbeits, impraleum en perkoleum. theoretisch verbruik: ca. 5-8 mē per liter afhankelijk van zuiging en ruwheid ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,62

HOUT & BIELZENZWART

koopmans hout & bielzenzwart is een beschermende, impregnerende coating op basis van gemodificeerde alkydhars voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt, zoals bielzen, balken en grondpalen. het is ook geschikt voor toepassing op oude bitumenlagen. verbruik: ca. 11-13 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,63

IJZERMENIE

koopmans ijzermenieverf is een goed dekkende, hoogvullende, gemakkelijk verwerkbare grondverf op basis van alkydhars voor vrijwel alle voorkomende reeds behandelde metalen binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,98

IMPRA

koopmans impra is een sterk impregnerende, oliehoudende, semi-transparante kleurbeits voor het beschermen en verfraaien van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houten constructies in o.a. de tuin. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,31

IMPREGNEEROLIE UV

koopmans impregneerolie uv is een sterk impregnerende, oliehoudende, blanke impregneer voor de bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. het is geschikt als grond-/impregneerlaag onder impra, perkoleum en garant sb. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,17

TEAKOLIE

koopmans teakolie is een waterwerende, impregnerende, kleurherstellende en voedende olie die tuinhout beschermt tegen vocht en vergrijzing. het is met name geschikt voor o.a. hardhouten meubels en vlonders. verbruik: ca. 6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,29

Koopmans
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn