DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AANMAAKVLOEISTOF

bleko aanmaakvloeistof is geschikt voor het schoonmaken van kachelruitjes en voor het aanmaken van de barbecue, vuurkorf of openhaard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,38

BANGKIRAIOLIE

verfijn bangkirai olie op terpentinebasis beschermt optimaal, voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout zijn oorspronkelijke kleur terug. ook wordt het bewerkte oppervlak waterafstotend. dit komt omdat aan de olie harde wassoorten zijn toegevoegd. verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,22

BIELZENZWART

verfijn bielzenzwart is onder andere toepasbaar op bielzen. het is een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. het kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is en het is op basis van bitumen (vrij van teer) en het brand niet op de huid of planten. voor objecten die onder het maaiveld komen wordt zwarte teer aanbevolen. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

BLACK VARNISH

verfijn black varnish is te gebruiken als vervanger van teer. het beschermt ijzer, staal, beton en hout tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. ook materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. het kan ook aangebracht worden op materialen die al behandeld zijn met carbolineum, zwarte teer of koolteer en het is niet overschilderbaar met verf. verbruik: ca. 5-10 mē per liter sterk afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,70

BRANDGEL

verfijn brandgel is brandstof voor gelpotten, gelhaarden, fakkels en olie-lampen. het walmt niet, heeft een lange brandduur en is op citronellabasis, waar muggen een hekel aan hebben.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,46

BRANDGEL

bleko brandgel is geschikt voor systeem- en inzethaarden die speciaal voor dit product zijn ontworpen, met of zonder afvoerkanaal en voor vuurpotten buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

BRUINOLEUM

verfijn bruinoleum is het ideale alternatief voor carbolineum. het kan ook gebruikt worden op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn, mits die al enigszins verweerd zijn. het is samengesteld op basis van plantaardige vetzuren. het heeft een mooie bruine kleur, geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling en biedt een optimale bescherming voor een lange tijd. het dringt diep in het hout en heeft een sterke waterafstotende werking. verbruik: ca. 8-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,11

GARDEN COLORS

verfijn garden colors is een dekkende, kleurrijke beits op basis van een alkydhars eps systeem. het is een grond- en afwerklaag in 1 bus. met 1 behandeling krijgen tuinhuisjes en andere houten objecten een jarenlange bescherming tegen alle weersinvloeden. het is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,46

GARDEN NATURALS

verfijn garden naturals is een hoogwaardige, kleurechte, transparante beits waarmee houten objecten in de tuin voor jaren beschermd worden tegen weersinvloeden. het is vochtregulerend, waterafstotend en uv-bestendig. het is sterk impregnerend en dringt diep door in het hout. het kan ook gebruikt worden op geïmpregneerd tuinhout en het hout behoudt de tekening van de nerf. verbruik: ca. 12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,46

GROENE AANSLAG VERWIJDERAAR

verfijn groene aanslag verwijderaar reinigt terrassen, tuinmeubelen, muren en daken van groene aanslag en het voorkomt voor geruime tijd nieuwe aangroei. het middel is giftig voor vissen en andere waterorganismen. gebruiksaanwijzing: sterk verdund met borstel of spuit aangebrengen. na enkele dagen kan de verontreiniging met een harde straal, al dan niet in combinatie met een borstel, afgespoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,80

HARDHOUT OLIE

verfijn hardhoutolie verdiept de oorspronkelijke kleur van hardhout en geeft het een hernieuwde natuurlijke uitstraling. het is tevens waterafstotend. verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

HARDHOUTONTGRIJZER

verfijn hardhoutontgrijzer is het alternatief voor langdurig schuren. onbehandelde hardhouten, teak en rotan tuinmeubelen krijgen hun oorspronkelijke kleur weer terug wanneer ze behandeld worden met deze hardhoutontgrijzer. gebruiksaanwijzing: smeer het gehele oppervlak in en laat het middel ongeveer 10 minuten inwerken. maak met behulp van een harde borstel het vuil los. spoel het vuil af met water. wanneer het vuil hardnekkig is, kan de behandeling herhaald worden. voor een optimale bescherming kan tot slot, al naar gelang de houtsoort, verfijn teakhoutolie, bangkirai-olie of hardhoutolie aangebracht worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,31

HOUT TEER

verfijn hout teer is een coating op basis van kunsthars en is vanwege de goede uv-bestendigheid toepasbaar op bovengrondse objecten, zoals schuren, palen en hekwerk. het kan worden aangebracht op oppervlakken die reeds behandeld zijn met bitumen of carbolineum. het is eenvoudig te verwerken, sneldrogend, vochtregulerend en weerbestendig. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,56

KUNSTSTOF ROTAN REINIGER

verfijn kunststof rotan reiniger is een krachtige en veilige reiniger voor kunststofrotan. alle kunststoffen aan het huis en in de tuin worden met dit product weer schoon en zijn vervolgens beschermd tegen weersinvloeden. het is toepasbaar op tuinmeubelen, kozijnen, rolluiken, caravans, auto-interieurs, surfplanken, zeilboten en vele andere kunststof producten, aluminium/textileen tuinmeubelen en geëmailleerde, geglazuurde en gelakte oppervlakken. het is vuilafstotend, antistatisch en uv-filterend. voor een optimaal resultaat wordt herhaling van de behandeling aanbevolen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,73

KUNSTSTOFREINIGER

bleko b-clean kunststofreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststof producten zoals tuinmeubelen, kunststof kozijnen en andere kunststof voorwerpen. het is ook geschikt voor keukens, sanitair en gelakte oppervlakken. het geeft een streeploos, glanzend resultaat, is vuilafstotend en antistatisch. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak afnemen met een spons, even laten inwerken en met een zeem of uitgewrongen doek afnemen. bij sterke vervuiling 1:10 of onverdund gebruiken. nawassen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

LAMPOLIE

bleko lampolie blank is geschikt voor alle soorten olielampen, ook olielampen zonder brander. ook is lampolie blank uitstekend geschikt voor oliestellen, decoratieve olielampen en tuinfakkels. tijdens het branden is het verstandig het verkoolde gedeelte van de pit bij te knippen, dit om het walmen in te perken. voor de dosering kunt u de gebruiksaanwijzing van uw lamp aanhouden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,46

ONDERHOUDSSET HARDHOUT

verfijn hardhoutontgrijzer set bestaat uit hardhout olie spuitbus 400 ml, ontgrijzer 500 ml en een borstel en schuurpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,71

STEIGERHOUTBEITS

verfijn steigerhout beits beschermt steigerhout en onderstreept de authentieke uitstraling. de beits is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout. op onbehandeld ruw hout is het effect optimaal. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,10

TEAKHOUTOLIE

verfijn teak olie herstelt de mooie en natuurlijke uitstraling van teak en verdiept de specifieke kleur. na bewerking zal de toplaag geruime tijd waterafstotend zijn. verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,52

TUINBEITS GEIMPREGNEERD HOUT

verfijn tuinbeits transparant groen gwh is speciaal ontwikkeld voor geïmpregneerd hout. deze tuinbeits is eenvoudig te verwerken en geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug. gelijktijdig wordt het hout beschermd tegen vergrijzing. verbruik: ca. 12-15 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,89

TUINBEITS TRANSPARANT

verfijn tuinbeits transparant is een transparant houtbeschermingsmiddel dat gemakkelijk op naald- en loofhout is aan te brengen en dat hekken, pergola’s, schuren, schuttingen en dergelijke beschermt tegen vergrijzing en tevens verfraait doordat het de houtnerf accentueert. het kan ook op reeds met carbolineum behandeld hout worden aangebracht, mits eenzekere mate van verwering heeft plaatsgevonden. het is minder geschikt voor hardhoutsoorten. verbruik: ca. 10-12 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,81

VLONDEROLIE

verfijn vlonder olie is geschikt voor de langdurige bescherming van houten terrassen of vlonders. omdat bestaande terrassen en vlonders alleen aan de bovenzijde te onderhouden zijn en relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt en ze vocht langer vasthouden omdat het hout horizontaal ligt, dient de bescherming diep in het hout door te dringen. vlonderolie is hier het ideale product voor en het geeft het hout een warme kleur. verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,04

WOODPROTECTOR

verfijn woodprotector is een zeer effectief en beschermend impregneermiddel op waterbasis. het is geschikt voor alle soorten onbehandeld hout zoals teak, eiken, grenen en vele andere houtsoorten. het maakt behandelde oppervlakken water- en vuilafstotend en het voorkomt verwering en vlekvorming in houten tuinmeubels, tafels, scheepsdekken en vele andere houten objecten. deze objecten kunnen nadien zonder enig probleem worden behandeld met olie of zelfs worden gelakt, gebeitst of worden geschilderd. het is volkomen transparant, verandert de kleur niet en het geeft geen vlekken in o.a. kleding en kussens. het is met lucht afgevuld en bevat zodoende geen drijfgas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,45

ZACHTHOUTOLIE

verfijn zachthout olie behoudt de oorspronkelijke uitstraling en verlengt de levensduur van zachthout. het vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. verbruik: ca. 8-15 mē per liter, afhankelijk van de structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,41

ZWARTE TEER

verfijn zwarte teer is bij uitstek het product voor de behandeling van hout, ijzer en beton dat beschermd moet worden. specifieke materialen die zich onder het maaiveld bevinden worden beter beschermd wanneer ze behandeld zijn met dit product. na droging blijft het enigszins flexibel en is het reukloos. het is ook toepasbaar op boten onder de waterlijn en niet giftig. verbruik: ca. 5-10 mē per liter, afhankelijk van de laagdikte en de structuur van het te behandelen oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,45

BlekoVerfijn
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn