DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

GEKOOKTE LIJNOLIE

koopmans lijnolie gekookt is rauwe lijnolie welke een extra behandeling heeft ondergaan. door verhitting en toevoeging van siccatief is het een drogende olie geworden en mede daardoor geschikt als bindmiddel waarmee een traditionele vernis of dekkende verf (met toevoeging van pigmenten) kan worden gemaakt. het is tevens geschikt als onderhoudsmiddel voor het behandelen van kaal hout om het oppervlak te verduurzamen (niet filmvormend). het is verwerkingsvriendelijk, heeft een sterk impregnerende werking en een natuurlijke lijnoliegeur, is traag drogend, laag viskeus, ademend en waterdampdoorlatend. verbruik: ca. 5-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,65

HOUTCLEANER

koopmans houtcleaner is een met water te verdunnen geconcentreerd reinigingsmiddel. het is toe te passen als schoonmaakmiddel voor door algen en vergrijzing aangetaste houten meubelen en vlonders in de tuin. het verbruik is afhankelijk van mate van aantasting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,68

PERKOLIN AFBIJT

koopmans perkolin afbijt is een zeer sterk en snelwerkend afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat, epoxy of polyurethaan. het is geschikt voor toepassing op zowel houten, metalen als steenachtige ondergronden. het verbruik is afhankelijk van de objectvorm, ondergrond en laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

PK CLEANER NS 90

koopmans p.k. cleaner ns 90 is een krachtig, aangenaam geurend, schuimarm reinigingsmiddel op basis van alkalische zouten, ethanolamines en detergenten voor diverse te beschilderen oppervlakken zoals betonvloeren, vloercoatings, ijzerconstructies, deuren en kozijnen, welke vervuild zijn met bijvoorbeeld vet, olie en was. het is geschikt voor toepassing in o.a. de bouw-, industrie-, voedings-, verpleeg- en gezondheidssector. het is waterafspoelbaar, biologisch afbreekbaar en het verbruik is afhankelijk van de mate van aantasting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,63

RAUWE LIJNOLIE

koopmans lijnolie rauw is een met een minimum aan energie geproduceerd natuurproduct dat toepasbaar is als bindmiddel voor oliehoudende verven. het product wordt vooral gebruikt als basis voor kunstschilderverf en verf welke wordt toegepast bij verschillende imitatie technieken. een geringe toevoeging (15% max.) kan als verdunner dienen in oliehoudende verf met als doel het impregnerend vermogen te verhogen. tevens is het product geschikt om gereinigde kwasten in te bewaren en zo in optimale conditie te houden. het is verwerkingsvriendelijk, heeft een sterk impregnerende werking en een natuurlijke lijnoliegeur, is laag viskeus, ademend en waterdampdoorlatend. verbruik: ca. 5-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,11

ROESTFIXEER

koopmans roestfixeer is een impregneer- en fixeerlaag voor roestige ondergronden en dient tevens als hechtlaag voor diverse ondergronden zoals verweerd verzinkt staal. dit product op basis van alkydhars en lijnolie kan direct worden toegepast over vliegroest en de ondergrond hoeft niet eerst gestraald te worden. het is overschilderbaar na ca. 48 uur. verbruik: ca. 7-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,88

VERDUNNER PROFESSIONEEL 3210

koopmans nelfasol verdunner professioneel 3210 is een aromaatvrije terpentine voor perkoleum en alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,34

Koopmans
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn