DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

PARKETLAK

hermadix parketlak is een watergedragen parketlak voor binnen op basis van urethaan-acrylaathars. het is zeer slijt- en krasvast, uitstekend bestand tegen water, alcohol en schoonmaakmiddelen, reukvrij, droogt snel en vergeelt niet, waardoor het natuurlijke karakter van de ondergrond beter behouden blijft. het kan worden toegepast op o.a. parket, vloerdelen, trappen, schrootjes en plafonds. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,32

PARKETLAK EXTRA

hermadix parketlak extra is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak, ontwikkeld voor de binnentoepassing op parket, vloerdelen, deuren en betimmeringen. het is geschikt voor alle zacht- en hardhout soorten als grenen, eiken, teak, azob en merbau. het heeft een zeer hoge slijt- en stootvastheid, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. de lak laat zich makkelijk en snel verwerken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,85

PARKETOLIE

hermadix parketolie extra is ontwikkeld voor de binnentoepassing op o.a. parket, vloerdelen, trappen en meubels. het is geschikt voor de meest voorkomende zacht- en hardhoutsoorten zoals grenen, eiken, teak, azob en merbau. het geeft een matte natuurlijke uitstraling, is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen normaal gebruik. eventuele beschadigingen of gebruikssporen zijn eenvoudig plaatselijk bij te werken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

73,92

TRAPPENLAK

hermadix trappenlak is een waterverdunbare, polyurethaan acrylaathars lak met anti-slipwerking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. het is speciaal ontwikkeld voor de binnentoepassing op trappen en is geschikt voor alle zacht- en hardhouten trappen. het is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, vergeelt niet en bestand tegen intensief gebruik. het is na 3 uur beloopbaar en na 4 dagen volledig belastbaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,32

VLOERLAK DEKKEND

hermadix vloerlak dekkend is een zijdeglanzende polyurethaan acrylaathars lak op terpentinebasis met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. het is beloopbaar na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,48

VLOERLAK TRANSPARANT

hermadix vloerlak blank is een sneldrogende vloerlak op basis van polyurethaan-kunsthars voor hout en beton. het maakt vloeren kras- en slijtvast, betonvloeren stuifvrij en is gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor de toepassing op hout, beton en steen bij bijvoorbeeld parket, trappen, garages en schuren. betonvloeren dienen minimaal 6 maanden oud te zijn. het is na ca. 5 uur droog en na ca. 24 uur beloopbaar. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,95

Hermadix
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn