DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

OLEOFLOOR

owatrol oleofloor is een hoog presterende olie op basis van gemodificeerde polyurethaanharsen voor een warme en heldere uitstraling. het beschermt en verfraait al het houtwerk binnenshuis (parket, planken vloeren, trappen, werkbladen,lambrisering) en is ideaal voor ruimten die snel beloopbaar en onderhoudsvriendelijk moeten zijn. het is ook geschikt voor de renovatie van onbehandeld hout. het is geschikt voor intensief gebruik, zorgt voor een warme en heldere uitstraling van het hout, heeft een aangename geur, is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een snelle droging, trekt uitstekend in en voedt het hout grondig. het is uitstekend bestand tegen schuren en chemische producten, heeft een verbeterde weerstand tegen water, glanzend maken is niet nodig en gebruik van zwaar en duur gereedschap is evenmin noodzakelijk. het kan, alleen voor de eerste laag, worden aangekleurd met een universeel pigment (max. 3%). let op: altijd eerst een test uitvoeren. aanbevolen aantal lagen: 1-2 (tweede laag binnen 12 uur aanbrengen). verbruik: ca. 15-20 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,60

PRIMAFLOOR

owatrol primafloor is een 1-component isolerende grondlaag en houtkleurmiddel op basis van hoogwaardig acryl. het is geschikt voor alle houtsoorten, niet lichtgevoelig, het vergeelt niet in de loop van de tijd, is kleur- en reukloos, gebruiksklaar, vertraagt doorslaande vlekken op houtsoorten die veel looistoffen of natuurlijke olie bevatten en kan worden afgewerkt met alle soorten parketvernis. het verbetert de levensduur van de vernislaag, zorgt voor een optimaal resultaat en isoleert het houtoppervlak (meer bepaald bij tropische houtsoorten) voor de afwerking met parketvernis. geschikt voor toepassing op zowel nieuwe als bestaande parketvloeren, plankenvloeren en trappen. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,10

ULTIMAFLOOR

owatrol ultimafloor is een watergedragen, polyurethane 2-componenten parketvernis voor intensief tot zeer intensief gebruik. het heeft een uitstekend vullend vermogen, optimale mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniak houdende producten, beschermt en accentueert de houtnerf, is niet glad, lichtvast, vergeelt niet in de loop van de tijd en is kleur- en reukloos. het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis. het is ideaal voor bijvoorbeeld gangen, trappen, eetkamers, kantoren, winkels, klaslokalen, restaurants, musea, hallen van appartementsgebouwen, hotels en andere plaatsen die onderhevig zijn aan omgevingsinvloeden zoals voedsel en schoonmaakmiddelen. aanbevolen aantal lagen: 3. overschilderbaar na 4 tot 12 uur. theoretisch verbruik: ca. 6-7 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,30

VEGAFLOOR

owatrol vegafloor is een watergedragen 1-component parketvernis op basis van polyurethaan-acryl voor normaal tot intensief gebruik. het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende mechanische en chemische weerstand, ook tegen ammoniakhoudende producten, is kleurloos- en reukloos, vergeelt niet in de loop van de tijd, is lichtvast en niet glad. het verfraait en beschermt trappen, parketvloeren en houten vloeren binnenshuis, zowel oud als nieuw. en het geeft het hout een warme uitstraling. aantal aanbevolen lagen: 3. theoretisch verbruik: ca. 6-7 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,70

Owatrol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn