DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ANTISLIP POWDER

relius antislip powder is een kunststof anti-slip poeder voor rolcoatings.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,62

BALKONBESCHICHTUNG

relius balkonbeschichtung is een 2-componenten elastische, weerbestendige, zelfnivellerende, glanzende pu gietvloer voor balkons en terassen. verbruik: 1,4 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,85

BASISHARZ

relius basisharz is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, laagviskeuze epoxyhars voor binnen en buiten. het is geschikt als primer, egalisatie- of afschotlaag, troffelvloer of reparatiemortel onder alle relius epoxyhars of polyurethaan vloersystemen. het is ook zeer geschikt voor reparaties van kunststofvloeren en geschikt voor op normaal tot sterk zuigende beton- en cementvloeren. het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. potlife: 35-45 minuten. theoretisch rendement: ca. 2,5-4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,03

BODENSIEGEL TC-300

relius bodensiegel tc-300 is een 1-component, zijdematte, dekkende, watergedragen vloercoating. het is buitengewoon slijtvast en blijvend elastisch. het is geschikt voor het behandelen van vloeren en wanden, binnen en buiten. het is niet geschikt voor vloeren met waterbelasting. theoretisch rendement: ca. 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,83

DICKSCHICHT

relius dickschicht is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde polyurethaan voor het maken van zelfnivellerende, gladde vloeren (die vooraf met basisharz geprimerd zijn), binnen en buiten. het is ook geschikt voor instrooivloeren. het is slijtvast en heeft een goede chemicalienbestendigheid. het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten, onderhoudswerkplaatsen en supermarkten. potlife: 34-45 minuten. theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

374,92

FLIESENGRUND

relius fliesengrund is een extreme 2-componenten hechtprimer voor metaal, kunststof en tegels. het is overschilderbaar na 12-16 uur. theoretisch rendement: 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,48

FLOORCHIPS

relius floorchips zijn decoratieve kleurvlokken voor gietvloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,79

GIESSBELAG

relius giessbelag is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde epoxyhars voor binnen en buiten voor het maken van zelfnivellerend, gladde vloeren, die vooraf met basisharz geprimerd zijn. het is ook geschikt voor instrooivloeren. het is zeer slijtvast en heeft een goede chemicalinbestendigheid. het is geschikt voor o.a. magazijnen, productieruimten, studiovloeren, tentoonstellingsruimten en supermarkten. het kan ook met vuurgedroogde kwartszand gevuld worden. potlife: 30-40 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

389,95

GLANZSIEGEL DS

relius glanzsiegel ds is een 2-componenten hoogvullende, glanzende, uv-bestendige, transparante verzegeling. theoretisch rendement: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

569,12

GLANZSIEGEL W

relius glanzsiegel w is een hoogglanzende, uv-bestendige, transparante verzegeling. verbruik: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

136,32

HAFTGRUND PR-100

relius haftgrund pr-100 is een 1-component, waterverdunbare hechtgrond voor zuigende en niet zuigende minerale ondergronden, binnen en buiten. het is speciaal voor ondergronden die aansluitend met bodensiegel tc-300 afgewerkt worden. het is ook op zijdeglanzende en engobeerde dakpannen toe te passen als hechtgrond onder roofacryl dakcoatings. theoretisch rendement: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,88

HYDRO-PU HOLZSIEGEL

relius hydro-pu holzsiegel is een transparante, reukarme, sneldrogende, watergedragen parketlak voor binnen. het is geschikt voor meubels, deuren, trappen, parket en houten vloerdelen. theoretisch rendement: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,67

MATTSIEGEL W

relius mattsiegel w is een 2-componenten, oplosmiddelarme, zijdematte, antislip, slijtvaste uv- en chemicalienbestendige verzegeling op basis van polyurethaan. het is geschikt als verzegeling voor relifloor coatingsystemen en uitstekend geschikt als eindlaag voor vloeren die met kleurvlokken zijn ingestrooid. potlife: 240 minuten. theoretisch rendement: ca. 8-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

136,32

QUARZSAND

relius quarzsand voor vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,31

SIEGEL W

relius siegel w is een 2-componenten, zijdeglanzende, waterverdunbare epoxy-dispersie voor het slijtvast coaten van vloeren en wanden, binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op cementgebonden vloeren, gietasfalt (alleen binnen) en anhydriet vloeren. het is ook geschikt als gekleurde verzegeling op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, zorgcentra, laboratoria, kelders, magazijnen en levensmiddelen- opslag en productieruimten. potlife: 25-30 minuten. theoretisch rendement: ca. 3-4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

212,81

STRUKTURBELAG

relius strukturbelag is een zelfnivellerende epoxy gietvloer waarbij de rolstructuur zichtbaar blijft. potlife: 1 uur. rendement: 1,4 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

387,99

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn