DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

EPOXYCOQUE

boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn op alle soorten ondergrond. het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,00

FUMED

rubio monocoat fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,00

OIL PLUS 2C

rubio monocoat oil plus 2c kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. de combinatie van de olie (a) met de accelerator (b) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming. het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% voc en zonder water of oplosmiddel! het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het droog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en mdf), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. verbruik: ca. 30-50 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

POLYURETHAANLAK 953

boero polyurethaanlak is een 2-componentenlak voor zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 12,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,00

PRECOLOR EASY

rubio monocoat precolor easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de rubio monocoat oil plus 2c, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creren. de kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de rubio monocoat oil plus 2c met het hout. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. verbruik: ca. 15-20 m per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

SMOKE VEROUDERINGSMIDDEL

rubio monocoat smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. verbruik: ca. 5-15 gram per m, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,00

Rubio Monocoat
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn