DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

4900 POLYCOAT 2K HEAVY DUTY VERNIS

rust-oleum polycoat 2k is een transparante 2k polyurethaan deklaag op waterbasis in mat of hoogglans. het is zeer slijtvast, vergeelt niet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en bestand tegen kokend water, alcohol, koffie, rode wijn en verdunde zuren en basen. het is tevens anti-graffiti en eenvoudig te reinigen met graffitishield cleaner. het is bruikbaar als transparante sealer voor beton om stof te verminderen en eenvoudiger te kunnen reinigen, als anti-graffiti coating, of als deklaag op eerder geschilderde oppervlakken om extra bescherming te bieden of de glansgraad te veranderen. verbruik: 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,00

5130 PRIMER DSP

rust-oleum primer dsp is een epoxy primer voor vochtige ondergronden. het heft dampdrukeffecten op en voorkomt blaasvorming door luchtvochtigheid op ondergronden van asfalt of beton. op ondergronden met relatieve vochtigheid boven 85% 2 lagen toepassen. het is overschilderbaar met alle rust-oleum 2k-coatings tussen 16 en 48 uur. let op, dit is een 2-componenten product, dus zowel de basis als de verharder dienen gebruikt te worden. verbruik: max. 4 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,65

5401 IMPREGNEERPRIMER VOOR VLOEREN

rust-oleum epoxy impregneerprimer voor beton en andere poreuze, minerale ondergronden. het is ook te gebruiken als hechtprimer voor betonreparatieproducten zoals 5180 epoxy reparatiemortel en kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden. het is na 16 uur overschilderbaar met alle rust-oleum 2k-coatings. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,47

5421 SNELDROGENDE EPOXY VLOERPRIMER

rust-oleum sneldrogende epoxy impregneerprimer verbetert hechting op broze en poreuze oppervlakken. het is overschilderbaar met alle rust-oleum 2k-coatings na slechts 4 uur (indien de laag kleefvrij en beloopbaar is). indien langer dan 48 uur wordt gewacht, dient de laag opgeruwd (geschuurd) te worden om een goede hechting tussen de primer en de toplaag mogelijk te maken. verbruik: 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

228,54

5500 HYGIŽNISCHE VLOERCOATING

rust-oleum high build oplosmiddelvrije epoxy is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. het biedt optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, heeft een zeer hoge laagdikte (150 micron), is zeer slijtvast, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling, oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geschikt voor zwembaden, goedgekeurd voor voedselcontact en klasse 1 vlamuitbreiding gecertificeerd (bs 476 deel 7). na het aanbrengen wordt het gecoate oppervlak net zo hard en dicht als keramische tegels. verzekert uitstekende bescherming tegen reinigingsmiddelen, dierlijke vetten, water, pekel en andere agressieve vloeistoffen zoals in de voedingsindustrie. de gladde, tegelachtige deklaag is zeer geschikt voor dagelijks schoonmaken en schrobben. verbruik: ca. 6.7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,82

5800 EPOXY RAPID WB

rust-oleum epoxy rapid wb is een sneldrogende epoxy-vloerverf op waterbasis voor binnengebruik. het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkings en werkplaatsen. het is overschilderbaar na slechts 3 uur, heeft een goede chemische bestendigheid en slijtvastheid en ruime verwerkingstijd (4 uur). het biedt uitstekende bescherming tegen verkeer en vocht en kan direct op een poreuze ondergrond worden aangebracht: een speciale primer is niet nodig. verbruik: 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

157,88

7100 ANTI-SLIP COATING

rust-oleum anti-slip coating is een hoogglanzend, eenvoudig aan te brengen, solventgedragen antislip vloerverf op basis van alkydharsen, die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (>2 jaar), droge betonvloeren, metaal en hout binnen en buiten. het is geschikt voor voetverkeer en de antislip toevoeging is voorgemengd in de coating. kleefvrij na ongeveer 6 uur. theoretisch verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,48

9100 EPOXYCOATING

rust-oleum epoxy deklaag standaard is een hoogwaardig epoxysysteem, gebaseerd op 2-componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. het is lood- en chromaatvrij, bevat speciale roestwerende pigmenten en is geschikt voor op vloeren en op metaal. het kan direct op licht roestige oppervlakken gebruikt worden (scheelt voorbehandeling), is eenvoudig aan te brengen en te reinigen, geschikt voor regelmatige chemische reiniging, bestand tegen constante onderdompeling (geschikt voor zwembaden), bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn, geeft optimale bescherming in slechts ťťn of twee lagen, is speciaal bedoeld voor kwast en airless applicatie en kan ook met de roller aangebracht worden. verbruik: 6-7 m≤ per liter (afhankelijk van de ondergrond). standaard wordt deze set geleverd met de 9101 standaard verharder. indien u liever een andere verharder heeft, kunt contact met ons opnemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,52

9400 RUST-O-THANE SL

rust-oleum rust-o-thane sl is een zelfnivellerende 2-componenten polyurethaan gietvloer voor industrieŽl gebruik. het is uitstekend bestand tegen chemicaliŽn, eenvoudig te reinigen en steriel te houden, kan ook op asfalt gebruikt worden, is zeer slijtvast en bestand tegen zwaar verkeer en heeft een ruime verwerkingstijd (4 uur). het is geschikt voor beton, asfalt of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130. verbruik: 2,3 kg per m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

479,28

9700 COLDMAX RAPID

rust-oleum coldmax rapid is een sneldrogende uv-bestendige vloercoating. het is ideaal wanneer er extra bescherming nodig is tegen zwaar verkeer of chemicaliŽn. deze veelzijdige coating kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en bovendien in koel- en vriesruimtes. het is geschikt voor beton of vloeren behandeld met primers 5401, 5421, 3333, 3366 of 5130, gecertificeerd voor direct voedselcontact en heeft een potlife van 45 minuten. verbruik: 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,90

ANTISLIP KORRELS NS500

rust-oleum ns500 anti-slip toevoeging met thermisch gespleten aluminiumoxide, zorgen voor een uitstekende antislip laag indien ze met rust-oleum vloercoatings worden gemengd. 1 kilo is voldoende voor 2 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,10

B95SL

rust-oleum b95sl flexibele epoxy zelf-nivellerend is een 2-componenten flexibele epoxy gietvloer met hoge laagdikte en uitmuntende slijt- en stootvastheid voor horizontale betonvloeren en asfaltbeton vloeren. het kan in een laag van minimaal 500 mu aangebracht worden. verbruik: 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

232,57

BIOSAN ULTRA

rust-oleum biosan ultra is een 2-componenten epoxycoating met uitstekende slijtvastheid voor vloeren waar hygiŽnische omstandigheden vereist zijn. het bevat een biocide om de droge coatingfilm te beschermen tegen aantasting door schimmels. het is zeer slijtvast, eenvoudig te reinigen, bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en veel chemicaliŽn en is op waterbasis, dus geurarm en veilig in gebruik. het product is na 24 uur overschilderbaar en/of uitgehard. potlife: 2 uur. theoretisch verbruik: 1e laag: 5-7 m≤ per liter en 2e laag 4-5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

164,32

CHALKY FINISH VLOERVERF

rust-oleum chalky finish vloerverf is een duurzame, decoratieve en beschermende verf op waterbasis. het is kras- en stootvast en heeft een matte afwerking. het is geschikt voor houten en betonnen vloeren. het is overschilderbaar na 4 uur en de kamer kan na 24 uur weer in gebruik worden genomen. aantal aanbevolen lagen: 1-2. theoretisch rendement: ca. 14 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,88

EPOXYSHIELD ANTI-SLIP ADDITIVE

rust-oleum epoxyshield anti-slip additief voorziet de vloer van een veilige anti-slip laag. het is geschikt voor toepassing in rust-oleum epoxyshield garage vloer coating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,63

EPOXYSHIELD DECORATIEVE CHIPS

rust-oleum epoxyshield decoratieve chips kunnen gemakkelijk in de nog natte laag rust-oleum epoxyshield maxx worden gestrooid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,15

EPOXYSHIELD GARAGEVLOERCOATING

rust-oleum epoxyshield garage vloer coating is een halfglanzende, gebruiksvriendelijke, waterverdunbare epoxy garagevloercoating met uitstekende hechting. het is geschikt voor betonnen vloeren en het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. het pakket bevat een complete dhz-kit met de 2-componenten epoxycoating, een schoonmaakmiddel, decoratieve chips, een roerhoutje en een dvd met instructiefilm. normaal gesproken volstaat 1 laag en er is geen primer nodig. het is bestand tegen benzine, olie, zout en autobanden en gemakkelijk schoon te houden. het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. een kit is goed voor 25 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

142,67

EPOXYSHIELD MAXX

rust-oleum epoxyshield maxx 2k-epoxyvloercoating waterbasis kan aangebracht worden op betonnen vloeren die volledig schoon en droog zijn. het wordt niet aanbevolen om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. verbruik: ca. 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

148,93

EPOXYSHIELD SEALER

rust-oleum epoxyshield betonsealer is een watergebaseerde, transparante 1-component betonsealer op basis van vinyl acrylaat. het vermindert stofvorming, beschermt de vloer tegen vocht/chemicaliŽn en vergemakkelijkt de reiniging van de vloer. het is een eenvoudige betonbeschermer en stofbinder met een uitstekend penetrerend vermogen, goede duurzaamheid bij lichte belasting en een zeer snelle droging (kleefvrij na 1 uur). het vergeelt niet, is gemakkelijk aan te brengen en beschermt tegen vocht en chemicaliŽn. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,20

EPOXYSHIELD ULTRA

rust-oleum epoxyshield ultra 1-k vloercoating is een matglanzende coating die aangebracht kan worden op betonnen vloeren die volledig schoon, droog en voorzien zijn van de rust-oleum epoxyshield sealer 5220. het wordt afgeraden om de coating aan te brengen op glad en volledig gesloten beton of beton dat nog een curing compound bevat. het kan ook aangebracht worden op oude, goed hechtende coatings. het is bestand tegen lichte tot middelzware belasting, eenvoudig verwerkbaar, sneldrogend, kleefvrij na slechts 2 uur en goed bestand tegen chemicaliŽn en autobanden. theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

114,32

NS100 SUBTIELE ANTI-SLIP TOEVOEGING

rust-oleum ns100 is een anti-slip additief voor 1-component verven. het kan worden ingemengd of over natte verflaag worden gestrooid en de hdpe deeltjes zakken niet uit. gebruik 30 gram ns100 per 1 liter verf (bijvoorbeeld 7200 floorcoat pu).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,54

NS200/NS300 ANTI-SLIP KORRELS

rust-oleum ns200/ns300 anti-slip korrels zijn gemaakt van gesinterde vuurstenen, dienen als toevoeging aan vloercoatings en geven een duurzaam anti-slip oppervlak. er is keuze tussen kleine korrels (ns200) of wat grotere korrels (ns300), is geformuleerd voor gebruik met 1- of 2-componenten vloercoatings en kan vermengd worden met de coating of nagestrooid worden. verbruik: 4,4/8,8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,10

PEGAKOTE VLOERCOATING

rust-oleum pegakote is een 2-componenten zijdeglans epoxy vloercoating op waterbasis voor binnengebruik. het is geschikt voor o.a. garages, magazijnen, showrooms, gangen, overdekte parkeertereinen en werkplaatsen. het heeft een uitzonderlijke slijtvastheid en hardheid, is eenvoudig aan te brengen, bestand tegen oliŽn en oplosmiddelen en eenvoudig schoon te maken. het kan rechtstreeks aangebracht worden op de meeste minerale ondergronden (oud beton, tegels, glas, etc.). op nieuw beton of niet poreus beton moet de slikhuid verwijderd worden door zand- of gritstralen, met verdund zoutzuur, of met surfa-etch 108. poreuze ondergronden moeten eerst geimpregneerd worden met pegakote verdund met 10 ŗ 20% water. verbruik: ca. 4,8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,93

PEGASOL QUARTZ

rust-oleum pegasol quartz is een 2-componenten antislip vloercoating met kwartsstructuur op waterbasis voor binnen- en buitengebruik. het is geschikt voor o.a. balkons, terrassen, industriŽle vloeren en magazijnen (in garages afwerken met een laag pegakote). theoretisch verbruik: 800 gram per m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,00

PRIMER 44HS

rust-oleum primer 44 hs is een gebruiksklare 1-component hechtprimer op chloorrubberbasis. het verbetert de hechting van coatings op minerale ondergronden. het heeft een uitstekende fixerende werking op daken, vloeren en muren, bindt loszittende ondergronddeeltjes aan elkaar en verbetert zo de hechting, heeft een snelle waterbestendigheid (1 uur na applicatie bij 20įc), is onverzeepbaar en zeer flexibel. let op, indien de ondergrond een acrylaatverf is, mag deze niet met primer 44hs overschilderd worden (aantasten van de acrylaatverf door het oplosmiddel). in dat geval kan pegafix gebruikt worden. verbruik: 14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,58

SNELDROGENDE PRIMER GEVLINDERD BETON

rust-oleum epoxyprimer gevlinderd beton is een watergedragen, 2-componentenprimer voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton, leisteen of tegels. het is overschilderbaar na slechts 3 uur en het verbruik is ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

171,10

SPRAY ANTISLIP

rust-oleum supergrip anti-slip coating maakt elk oppervlak direct stroef. het is een spuitlak met anti-slip deeltjes, ideaal voor opstapjes, grepen, hendels en gereedschap. het hecht op metaal, hout, beton, tegels en parket, binnen en buiten (met mate). hanteerbaar na ca. 1 uur. theoretisch verbruik: ca. 3-4 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,46

SUPER HECHTPRIMER

rust-oleum super hechtprimer is een primer op waterbasis voor gladde vloeren zoals gevlinderd beton of tegels. het zorgt voor perfecte hechting zonder stralen of etsen en kan met vrijwel elke verf of coating overschilderd worden. verbruik: ca. 41 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,92

TARMACOAT VLOERVERF

rust-oleum tarmacoat sneldrogende vloerverf is een watergebaseerde, flexibele, matte/licht glanzende acrylverf die op vele oppervlakken inzetbaar is. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik met een uitstekende uv-en weerbestendigheid. het is geschikt als afwerklaag op o.a. asfalt, beton, straatstenen, bitumen, op parkeerplaatsen, als lijnmarkering, op tennisvelden en speelplaatsen. het kan aangebracht worden op enigszins vochtige ondergronden, heeft een waterdicht membraan en is na 1 uur overschilderbaar. het is na ongeveer 24 uur voldoende uitgehard om licht verkeer aan te kunnen (fiets, auto, e.d.), maar volledige belasting van het oppervlak wordt pas na 48 uur aangeraden (heavy traffic, vrachtwagen, heftruck, e.d.). verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,10

ULTRAWEAR ADDITIEF 400

rust-oleum ultra wear-extra slijtvast additief is een speciaal additief gebaseerd op aluminium oxide ter verhoging van de slijtvastheid. het zorgt voor een langdurige tractie (ďgripĒ) van vloercoatings. verbruik: 150 gram per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,10

VLOERCOATING

rust-oleum 7100 vloercoating is een glanzende, slijtvaste 1-component vloercoating voor lichte belasting op basis van oplosmiddelhoudende alkyd. het is geschikt voor oude, droge betonvloeren, binnen en buiten. het is goed bestand tegen olie, benzine en niet alkalische reinigingsmiddelen en zeer makkelijk met de kwast of roller aan te brengen. aantal aanbevolen lagen: 2. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,97

VLOERCOATING PU 7200 HOOGGLANS

rust-oleum 7200 vloercoating hoogglans is een zeer slijtvaste, eenvoudig te gebruiken 1-component vloercoating met polyurethaan toevoeging. het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn (met uitsluiting van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen). kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende gave coatings en op goed voorbehandelde en met de juiste primer gecoate metalen, houten en gemetselde ondergronden. het is extra slijtvast door polyurethaan toevoeging en heeft een uitstekende vloei. theoretisch verbruik: ca. 9 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,58

VLOERCOATING PU 7250 ZIJDEGLANS

rust-oleum 7250 vloercoating zijdeglans is een slijtvaste, eenvoudig aan te brengen solventgedragen vloerverf op basis van met urethaan gemodificeerde alkydhars die bijzonder geschikt is voor het behandelen van droge betonvloeren, hout en metselwerk. het kan direct aangebracht worden op betonvloeren die volkomen droog en zuiver zijn, met uitzondering van glad beton of beton dat vochtwerende producten bevat, welke een goede hechting verhinderen. het kan ook aangebracht worden op eerder aangebrachte goed hechtende intacte lagen. het kan tevens aangebracht worden op goed voorbehandelde en met de juiste rust-oleum primer gecoate metalen ondergronden. theoretisch rendement: ca. 9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,22

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn