DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ANTI-SLIP

sikkens anti-slip is een stroefmiddel op basis van aluminium en silica voor het anti-slip maken van diverse coatingssystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. dit lichtgewicht middel kan direct worden ingeroerd waardoor een extra handeling kan worden uitgespaard. de mengverhouding is ca. 40 ml op 1 l gemengd product.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,56

WAPEX 501

sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. verbruik: ca. 6,5 m² per liter. verwerkbaar bij temperaturen tussen 10-30°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,91

WAPEX 505

wit zand voor het instrooien van het sikkens wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreëerd wordt. korrelgrootte: 0,2 – 0,5 millimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,19

WAPEX 528

sikkens wapex 528 ewt n is een oplosmiddelarme, 2-componenten winterkwaliteit primer op basis van epoxyhars. het wordt toegepast als primer onder wapex 647 semi-mat om zuiging van poreuze ondergronden te voorkomen. dit product verzekert een goede hechting aan beton, heeft een goed impregnerend vermogen en hardt goed door tot maar liefst 0°c. de lucht- en verftemperatuur mag maximaal 10°c zijn. overschilderbaar na ca. 16 uur. theoretisch verbruik: ca. 5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

180,92

WAPEX 647

sikkens wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten pu vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0°c. door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20°c) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 5 m² per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

231,70

WAPEX 650

sikkens wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig beïnvloed). verbruik: ca. 4,5 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,34

WAPEX 660

sikkens wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m² per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,78

WAPEX 660 MAT

sikkens wapex 660 mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. de coating heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicaliënvast. overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. verbruik: ca. 7 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,25

WAPEX PUR CLEARCOAT

sikkens wapex pur clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. zeer korte droogtijd: overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 12 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

96,74

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn