DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ANTISLIP PASTA

trae lyx antislip pasta verleent watergedragen parket- en kurklakken een ruw oppervlak, ten einde extra slipweerstand te verkrijgen. in tegenstelling tot de gebruikelijke antislippoeders geeft deze antislip pasta een nagenoeg transparant resultaat, zodat het ook op donkere hout- en kurksoorten kan worden toegepast. het bereikte effect is enigszins afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte en het is geschikt voor normale omstandigheden. een pot van 90 gram is geschikt voor ĺ liter lak en een pot van 300 gram voor 2Ĺ liter lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,36

GRONDLAK

trae lyx grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren en voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag trae lyx lak. verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter, afhankelijk van de houtsoort.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,41

KLEURBEITS

trae lyx kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). de karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. na intensieve droging (ca. 24 uur) kan trae lyx lak of olie er over worden aangebracht. de kleurbeitsen zijn onderling mengbaar, zodat de ideale kleur zelf gecreŽerd kan worden. verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,72

NATUREL

trae lyx naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van projectkwaliteit. het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. daardoor is het ook uitstekend te gebruiken als projectlak. het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliŽn. het kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren en kan probleemloos als meubellak gebruikt worden. het kan na slechts 2 Š 3 uur overgeschilderd worden. aantal aanbevolen lagen: 3. verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,35

NATUREL EXTREME

trae lyx naturel extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. de lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. de lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend, sneldrogend en niet vergelend. het biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliŽn, schoenstrepen en (micro-)krassen. een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen. de potlife is 2-3 uur. verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,89

NATUREL FINISH

trae lyx naturel finish is een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. het is geschikt voor toepassing op wanden die zijn afgewerkt met o.a. latex, stucwerk of spack. het is ook geschikt voor de afwerking van minerale ondergronden zoals vloeren en wanden met betonlook en betonnen ondergronden. het geeft geen witte waas en kan daarom ook goed worden toegepast op donkere houtsoorten. de potlife is 2-3 uur. verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,35

NATUREL GRONDLAK

trae lyx naturel grondlak is een blanke, watergedragen 1-component primer voor kaal parket, planken vloeren en meubelen. het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. de grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. slechts ťťn laag grondlak is voldoende om vervolgens na ongeveer 2 uur droging over te schilderen met 3 lagen trae lyx parketlak, vloerlak, projectlak of naturel (extreme). theoretisch verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,16

PARKETLAK

trae lyx parketlak is een waterverdunbare kras- en slijtvaste lak op basis van polyurethaan. het geeft een helder resultaat, vergeelt niet, is licht chemicaliŽnbestendig, zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit. het is toe te passen op houten vloeren en trappen (voor intensief gebruik wordt de trae lyx 2-componenten projectlak geadviseerd). aantal aanbevolen lagen: 3. het is overschilderbaar na 2-3 uur. verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,03

PROJECTLAK

trae-lyx projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. de lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliŽnbestendigheid en is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van zowel lichte, donkere als gekleurde houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en bijvoorbeeld winkels. de lak is sneldrogend (overschilderbaar na ca. 5-6 uur), licht belastbaar na ca. 12-16 uur en volledig belastbaar na ca. 7 dagen. applicatiemethode: kwast, mohair roller of een kortharige, niet pluizende vachtroller. aanbevolen aantal lagen: 3. de potlife is 2-3 uur. verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter. het wordt geleverd inclusief verharder.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,02

TRAPPENLAK

trae-lyx trappenlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. de lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen in woonruimten en openbare ruimten die zeer intensief belast worden. het heeft een zeer hoge krasvastheid en is chemicaliŽnbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,86

TRAPPENLAK ANTISLIP

trae-lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan houten ondergronden en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. voor een slijtvast laksysteem wordt aanbevolen om 3 lagen aan te brengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,96

VLOERLAK

trae lyx vloerlak is een waterverdunbare, elastische 1-componentlak met een hoge slijtvastheid. het is te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. de lak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,85

Trae Lyx
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn