DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

HARDWAX BLANK

trae-lyx hardwax blank is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurken oppervlakken. het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, eenvoudig aan te brengen en geeft de vloer een mooie zijdeglanzende afwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,67

HARDWAX PRO

trae lyx hardwax pro is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. de hardwax is zeer mat en glanst niet op. het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestandheid en is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren binnen. het is na 1 dag licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. theoretisch verbruik: ca. 25-30 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,74

HARDWAX PRO BLANK MAT

trae lyx hardwax pro blank mat is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. het is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. het geeft parket of de houten vloer een rustiek uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 25-30 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,39

HARDWAX PRO COLOR

trae lyx hardwax pro color is een zeer sterke hardwax olie met zeer goede vulling en uitstekende slijtvastheid. de olie heeft een zeer goede chemische en mechanische weerstand, is makkelijk in het onderhoud en geeft houten vloeren een rustiek uiterlijk. het is uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandeld parket en planken vloeren en dient altijd afgewerkt te worden met 1 laag trae lyx hardwax pro mat. de olie kan in 1 of 2 lagen aangebracht worden op hardhout en in 3 lagen op zachthout. verbruik: ca. 25 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,74

HARDWAX PRO METALLIC

trae lyx hardwax pro metallic is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. deze olie is zeer mat en glanst niet op en heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. het geeft parket of de houten vloer een modern uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. laagopbouw: 2-3 lagen. let op: deze olie wel altijd afwerken met trae lyx hardwax pro blank. overschilderbaar na ca. 6-8 uur en volledig uitgehard na 5 dagen. verbruik: ca. 25 - 30 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,67

NATUREL OLIE

trae lyx naturel is een milieuvriendelijke impregneerolie voor onbehandeld parket, houten vloeren en meubelen. het hout behoudt met deze olie zijn natuurlijke, onbehandelde uitstraling. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,57

PARKET OLIE

trae lyx parket olie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. het impregneert en beschermt en is vuil- en waterafstotend. verbruik: ca. 20-25 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,92

RUSTIEKE LOOGBEITS

trae lyx rustieke loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om het hout en in het bijzonder eikenhout op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. het is verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,14

Trae Lyx
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn