DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA VLOERCOAT

wijzonol aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. het is geschikt als duurzame, gladde en hygiŽne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,46

WIJZO CHIPSMELANGE

wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. dit product is in diverse kleuren leverbaar. u kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

188,66

WIJZODUR DEKVERF

wijzonol wijzodur dekverf is een 2-componenten hoogglanzende dekverf op basis van polyurethaan voor buiten. het is geschikt als eindlaag in 2-componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden. het is slag- en stootvast, heeft een goed glansbehoud, hoge buitenduurzaamheid, goede uv-bestendigheid en is niet vergelend. theoretisch rendement: ca. 14,9 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,11

WIJZODUR VLOERCOATING MP

wijzonol wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. het is toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0įc ondergrondtemperatuur. het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft een hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 2,5 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

348,84

WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

wijzonol wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. het is toe te passen als eindlaag in epoxy-vloersystemen vanaf 0įc ondergrondtemperatuur. het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend, heeft een hoge u.v. bestendigheid en is antislip. verbruik: ca. 4 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

394,19

WIJZOFAST BASECOAT/ADDITIEF

wijzonol wijzofast basecoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten vloercoating op basis van epoxy technologie. het is geschikt in combinatie met wijzofast additief als tussenlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. zonder toevoeging van wijzofast additief vind er geen doorharding plaats. het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. rendement: ca. 2,2 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,61

WIJZOFAST PRIMER

wijzonol wijzofast primer is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, blanke 2-componenten primer voor binnen en buiten op basis van polyurea technologie. het is geschikt als hechtlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden. het is overschilderbaar na 3 tot maximaal 24 uur. rendement: ca. 4,2 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

646,64

WIJZOFAST TOPCOAT

wijzonol wijzofast topcoat is een oplosmiddelvrije, snel doorhardende, glanzende 2-componenten vloercoating op basis van polyurea technologie. het is geschikt els eindlaag in het wijzofast systeem voor het behandelen van vloeren en andere cementgebonden ondergronden, binnen en buiten. rendement: ca. 3,6 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

789,69

WIJZOPOX DEKVERF EWN

wijzonol wijzopox dekverf ewn is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. de verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,46

WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

wijzonol wijzopox dekverf ewn/as is een waterverdunbare, 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. de verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

192,69

WIJZOPOX IMPREGNEER EW

wijzonol wijzopox impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. verbruik: ca. 7 m≤ per kilo inclusief water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

99,25

WIJZOPOX PRIMER SF

wijzonol wijzopox primer sf is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. de primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. het is geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. het is overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. verbruik: ca. 3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,01

WIJZOPOX PRIMER T

wijzonol wijzopox primer t is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. het is geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,73

WIJZOPOX VLOERCOATING SF

wijzonol wijzopox vloercoating sf is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. het is geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren moeten worden afgeseald met een wijzodur-product. het is ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de wijzo chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. deze coating is uv-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieŽn. het is tevens goed reinigbaar en heeft een hoge scheurbestendigheid. verbruik: ca. 3,6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

234,60

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn