DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA VLOERCOAT

wijzonol aqua vloercoat is een waterverdunbare, slijtvaste, zijdeglanzende 1-component vloer- en wandcoat voor binnen op basis van polyurethaan/methacrylaat. geschikt als duurzame, gladde en hygiŽne bevorderende (goed reinigbare) afwerking op cementgebonden ondergronden zoals beton en metsel- en stucwerk op normaal belaste vloeren en wanden van keukens, bijkeukens, ketelruimten, hobbyruimten, trappen, trappenhuizen, gangen en lokalen van scholen en kantoren. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,76

WIJZO CHIPSMELANGE

wijzonol wijzo chipsmelange zijn kleurvlokken (chips) op basis van kunststofdispersie. ze zijn gemakkelijk verspuitbaar, decoratief, veelkleurig en kleurecht en bieden een naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. dit product is in diverse kleuren leverbaar. u kunt contact met ons opnemen om de desgewenste kleur te bespreken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,74

WIJZODUR BODYCOAT

wijzodur bodycoat is een 2-componenten, matte high build coating voor buiten op basis van polyurethaan. het heeft een hoog laagdiktebereik, is slag- en stootvast, heeft een hoge buitenduurzaamheid, goede uv bestendigheid en is niet vergelend. geschikt als tussen- en eindlaag in twee componenten systemen op metaal, beton en overige steenachtige ondergronden (niet geschikt onder wijzodur anti-graffiti dekkend). verbruik: ca. 6 m≤ per liter bij 100 Ķ.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

196,50

WIJZODUR FINISH AQ BLANK GLANS

wijzonol wijzodur finish aq blank glans is een waterverdunbare, glanzende, 2-componenten vloercoating voor binnen op basis van polyurethaan. te gebruiken als eindlagen in het wijzo(chips)vloersysteem wanneer een hoge (chemische) bestandheid vereist is, bijvoorbeeld op bedrijfsvloeren of in natte ruimten. het is niet vergelend, heeft een hoge uv-bestendigheid, is bestand tegen water en vele chemicaliŽn, heeft een hoge slijtvastheid en is slag- en stootvast. let op: niet bestand tegen (rubber) banden. verbruik: ca. 9 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

339,12

WIJZODUR GIETVLOER A60

wijzonol wijzodur gietvloer a60 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, elastische gietvloer voor buiten op basis van polyurethaan. het is geluiddempend, scheuroverbruggend, elastisch, veerkrachtig, vloeistofdicht en self leveling. vooral geschikt in systemen voor galerijen en balkons in combinatie met wijzodur vloercoating f/as. verbruik: ca. 2 kilo per m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

614,10

WIJZODUR VLOERCOATING F/AS

wijzonol wijzodur vloercoating f/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten, flexibele vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. toe te passen als eindlaag in 2-componenten (flexibele) anti-slip vloersystemen. het biedt een hoge slijtvastheid, grote scheursterkte-weerstand, optimale buitenduurzaamheid, is goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 3,6 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

304,16

WIJZODUR VLOERCOATING MP

wijzonol wijzodur vloercoating mp is een oplosmiddelarme, 2-componenten, veelzijdig inzebare vloercoating op basis van polyurethaan. toe te passen als tussen- en eindlaag voor epoxy-instrooisysteem (0,2-06 mm) vanaf 0įc ondergrondtemperatuur. het product is slag-, slijt en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend en heeft een hoge uv-bestendigheid. verbruik: ca. 2,5 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

271,31

WIJZODUR VLOERCOATING MP / AS

wijzonol wijzodur vloercoating mp/as is een oplosmiddelarme, 2-componenten vloercoating voor buiten op basis van polyurethaan. toe te passen als eindlaag voor epoxy-vloersystemen vanaf 0įc ondergrondtemperatuur. het heeft een hoge slijtvastheid, is slag- en stootvast, goed reinigbaar, bestand tegen vele chemicaliŽn, niet vergelend, heeft een hoge u.v. bestendigheid en is antislip. verbruik: ca. 4 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

288,75

WIJZOPOX DEKVERF EWN

wijzonol wijzopox dekverf ewn is een hoogglanzende, waterverdunbare, 2-componenten, universele dekverf voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt als tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. de verf is goed slag-/ slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

162,24

WIJZOPOX DEKVERF EWN/AS

wijzonol wijzopox dekverf ewn/as is een waterverdunbare, 2-componenten anti-slip dekverf voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als anti-slip tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen voor vloeren en wanden. de verf is goed slag-, slijt- en stootvast en is bestand tegen vele chemicaliŽn. let op: bij buitengebruik kan de verf gaan 'krijten'. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

171,33

WIJZOPOX GIETVLOER

wijzonol wijzopox gietvloer is een halfglanzende, oplosmiddelvrije 2-componenten gietvloer voor binnen op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking op horizontale metalen, betonnen en houten ondergronden. het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliŽn en goed reinigbaar. verbruik: ca. 3-4 kg per m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

564,86

WIJZOPOX GRONDVERF

wijzonol wijzopox grondverf is een 2-componenten, universele, goed dekkende, watervaste grondverf voor buiten op basis van epoxy. geschikt als grondlaag in 2-componenten systemen op metaal en als hechtprimer op thermisch verzinkt staal of aluminium (voorbehandeld). ook geschikt als primer op steenachtige en diverse 'kunststof' ondergronden. overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 13,7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,13

WIJZOPOX IMPREGNEER EW

wijzonol wijzopox impregneer is een waterverdunbare, 2-componenten impregneer voor buiten en binnen op basis van epoxy. het is geschikt als impregneer in 2-componenten systemen voor beton en andere steenachtige ondergronden. het is tevens geschikt als stofbinder voor cementgebonden ondergronden (vloeren) binnen. het is niet toepasbaar op anhydriet vloeren en het is oplosmiddelvrij, reukloos, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goed impregnerend vermogen, ook op een 'vochtige' ondergrond. als stofbinder is het overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en het is beloopbaar na ca. 36 uur. verbruik: ca. 7 m≤ per kilo inclusief water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

90,48

WIJZOPOX PRIMER SF

wijzonol wijzopox primer sf is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. de primer heeft een goed penetratievermogen en uitstekende kleefkracht. geschikt als hechtlaag onder (epoxy)mortels, troffelvloeren en coatings op beton en andere cementgebonden ondergronden. overschilderbaar na 16 tot maximaal 48 uur en bij mortels 'nat in nat' werken. verbruik: ca. 3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

222,35

WIJZOPOX PRIMER SF/E

wijzonol wijzopox primer sf/e is een oplosmiddelvrije, blanke 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt voor toepassing als flexibele hechtlaag in scheuroverbruggende vloersystemen met wijzopox vloercoating sf/e. de primer heeft een goed penetratie- en lamineervermogen en een uitstekende kleefkracht. overschilderbaar na 4 tot maximaal 48 uur. verbruik: ca. 3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

234,73

WIJZOPOX PRIMER T

wijzonol wijzopox primer t is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer voor buiten en binnen op basis van epoxy. deze verf is goed verwerkbaar, heeft geen zakneiging en hecht uitstekend op gladde/gesloten ondergronden. geschikt als hechtlaag onder coatings op vloer- en wandtegels, glad beton en steenachtige ondergronden. verbruik: ca. 4,5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,99

WIJZOPOX VLOERCOATING RAPID

wijzonol wijzopox vloercoating rapid is een halfglanzende, oplosmiddelvrije, snel doorhardende 2-componenten rolcoating voor buiten en binnen op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur product. het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliŽn en goed reinigbaar. overschilderbaar na 4 tot maximaal 24 uur, beloopbaar na 4 uur. verbruik: ca. 2,2 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

207,91

WIJZOPOX VLOERCOATING SF

wijzonol wijzopox vloercoating sf is een oplosmiddelvrije, halfglanzende 2-componenten rolcoating voor buiten op basis van epoxy. geschikt als naadloze afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. optioneel anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen'. let op: uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur-product. ook geschikt als grond-/kleeflaag om in te strooien met de wijzo chipsmelange voor een naadloze decoratieve afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, showrooms, kantoren, kantines en scholen. deze coating is uv-bestendig, zeer goed slag-, slijt- en stootvast en bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale olieŽn. tevens goed reinigbaar en een hoge scheurbestendigheid. verbruik: ca. 3,6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,47

WIJZOPOX VLOERCOATING SF/E

wijzonol wijzopox vloercoating sf/e is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, elastische rolcoating voor binnen en buiten op basis van epoxy. het is geschikt als naadloze (scheuroverbruggende) afwerking van vloeren in o.a. magazijnen, garages, op galerijen en balkons. het is anti-slip af te werken d.m.v. instrooien met kwartszand en 'afsealen' (uv-belaste vloeren 'afsealen' met een wijzodur-product). het is zeer goed slag-, slijt- en stootvast, bestand tegen vele chemicaliŽn, water, schoonmaakmiddelen (detergents) en minerale oliŽn, flexibel en goed reinigbaar. verbruik: ca. 450 gram per m≤


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

195,19

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn