DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

1396 DISPENSER SPEEDY MASK

permafix 1396 dispender speedy mask is snel en eenvoudig in het gebruik, licht van gewicht en uitgevoerd in duurzaam slagvast kunststof. het is zowel links- als rechtshandig te gebruiken en voorzien van een tweesnijdend en verwisselbaar gekarteld mes van hoogwaardig staal. het is een kwalitatief hoogwaardige en flexibele kunststof dispenser voor diverse speedymask® producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,81

3888 WASHI-TEC MASKER

kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in één handeling. het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10µ, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in één handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. het is tot 80°c temperatuurbestendig en de inzetduus binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,07

AFDEKFOLIE

sam afdekfolie hdpe is een afdekfolie van 7 mu voor het afdekken van de vloer of objecten. het is geschikt voor licht gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,25

AFDEKFOLIE

progold afdekfolie is uitermate geschikt voor het afdekken van o.a. meubels en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,92

AFDEKFOLIE

progold afdekfolie bestaat uit een divers assortiment van voorverpakte transparante folies die een efficiënte bescherming bieden aan o.a. meubilair en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,99

AFDEKFOLIE 4X5 M

sam prof afdekfolie hdpe 7 mu 4 x 5 meter is een waterbestendige afdekfolie, geschikt om vloeren en meubels te beschermen tijdens het schilderen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,09

AFDEKFOLIE EXTRA STERK

sam extra sterke afdekfolie ldpe transparant voor zwaar gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,34

AFDEKFOLIE VOOR GEVOELIGE OPPERVLAKKEN

kip grip 356 is een statisch geladen pe-folie zonder kleefstof voor het veilig afdekken van met name gevoelige oppervlakken zoals natuursteen, marmer en terracotta. de folie verschuift niet dankzij de statisch gelaten onderzijde, zelfs op gladde oppervlakken! zeer makkelijk aan te brengen en herpositioneerbaar. bij buitengebruik moet de folie met tape gefixeerd worden. inzetduur is zowel binnen als buiten onbeperkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,14

AFDEKFOLIE ZELFKLEVEND 70 CM X 60 M

progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,83

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m²) voor het kip afrolapparaat 330-00. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,30

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m²) voor de kip ready-masker 335. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,19

AFDEKVLIES

sam afdekvlies met een goede (verf)absorberende bovenlaag en een dikke, vloeistofdichte, anti-slip onderlaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,73

AFDEKVLIES 1 X 4 M

sam afdekvlies gevouwen biedt een universele bescherming en is geschikt voor gebruik binnenshuis. het is extra absorberend en heeft een antislip laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,24

AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 M

progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,00

AFDEKVLIES ZELFKLEVEND 50 CM X 25 M

progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,45

AFDEKZEIL

sam afdekzeil is een extra sterk afdekzeil van 40mu dik voor het afdekken van de vloer of objecten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,54

AFPLAKAPPARAAT 240 MM

progold afplakapparaat is geschikt om maskeer papier af te plakken met een willekeurig gekozen masking tape. het afplakapparaat is standaard uitgerust met een 24 cm snijmes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,16

AFPLAKAPPARAAT SCHRAAGMODEL

progold afplakapparaat schraagmodel is een professioneel afplakapparaat. hiermee kan het progold maskeerpapier met elke willekeurige progold maskingtape worden aangebracht. het is geschikt voor het maskeerpapier van 300 meter in de lengte 21, 28 en 37 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

426,54

AFROLAPPARAAT

kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. inclusief dekplaat. afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

209,11

ANTI DREUNPLAAT

presto anti-dreunplaten zijn zelfklevende bitumen dempende films vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige polymeer bitumen en speciale vulstoffen. dankzij een goede flexibiliteit bij kamertemperatuur past de film zich gemakkelijk aan oneffenheden. de film is zelfklevend met een oplosmiddelvrije lijm en wordt beschermd door een bedekkend materiaal. geschikt voor toepassing in de bouw, bijvoorbeeld gevelopbouw, aluminium vensterbanken, ventilatieleidingen, voertuigenbouw, werktuigbouwkunde en plant engineering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,28

BASIC ZELFKLEVEND LICHTGEWICHT AFDEKVLIES

primacover basic zelfklevend afdekvlies light biedt uitstekende bescherming tegen vocht en vuil. het is geschikt voor diverse droge ondergronden van vloeren en trappen, is vloeistofdicht, schokabsorberend, zelfklevend en gemaakt van gerecyclede polyestervezels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

96,92

BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde pvc-ondergronden! het is tot 40°c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,62

BOUW- EN TUINFOLIE ZWART

sam bouw- en tuinfolie mdpe is een afdekfolie voor zwaar (buiten)gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,24

ETP AFDEKVLIES 25 M2

progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,51

FOLIE DISPENSER

progold foliedispenser is geschikt voor de progold masking tape met folie of maskeerpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

GROFVUILZAKKEN

sam grofvuilzakken zijn extra sterke zakken voor het opslaan en vervoeren van zwaar afval, puin en zand. praktisch bij bouw, verbouw en verhuizen. afmetingen: 68x68 cm. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,50

MASKEERFOLIE INCL. TAPE VOORGEVOUWEN

3m maskeerfolie incl. tape is een voorgevouwen doorzichtige maskeerfolie voorzien van tape rand. het is gemakkelijk recht af te scheuren en daardoor ideaal voor snel afplakwerk. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moetworden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,23

MASKEERPAPIER

3m masking paper is gecoat maskeerpapier van gerecycled papier. het is ideaal voor het afplakken van smalle stroken en geschikt voor gebruik in combinatie met de afplakapparaten m1000, m3000c en m3000k.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,49

MASKEERPAPIER

progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het progold afplakapparaat. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

MASKER MET PAPIER

kip masker met natron-afdekpapier (50 gram per m²) 334 met hoogwaardige premium masking tape voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts één handeling. het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,04

MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. temperatuurbestendig tot 40 graden. inzetduur zowel binnens- als buitenshuis tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

MASKING TAPE GEEL MET FOLIE

progold masking tape geel + folie is een licht statische pe-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. de inzetduur is meerdere maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,57

MASKING TAPE MET FOLIE

progold masking tape met folie is een lichte statische pe-folie voorzien van masking tape. de folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,11

MASKING TAPE MET MASKEERPAPIER

progold masking tape + masker papier is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,63

OPBERGHOES - AFDEKZEIL

meesterhand opberghoes/afdekzeil is een premium product voor de professionele schilder. het is een handige bewaarzak voor muurverf en/of lakbakjes compleet met roller, en tevens te gebruiken als afdekzeil voor onder andere deuren. afmetingen: 75 cm lang x 50 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,92

PAINT ABSORBEREND SCHILDERSVLIES

primacover paint schildersvlies is een hoogwaardig vochtabsorberend en multifunctioneel schildersvlies. de solide pe-folie aan de onderkant verhindert het doordringen van vocht en het is antislip, schokabsorberend en herbruikbaar. het is geschikt voor alle droge en doorgedroogde ondergronden voor gebruik tijdens schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,40

PROTECTIEFOLIE TRANSPARANT 500 MM X 100 M

progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende pe-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,01

READY-MASKER DISPENSER

kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van kip 336 afdekpapier in combinatie met kip tape. het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes van 25 cm (mes van 35 cm kan hier ook op toegepast worden).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,86

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE MET TAPE

3m scotchblue pre-taped maskeerfolie is geschikt voor het afplakken en afdekken van ondergronden voor het schilderwerk, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

SCOTCHBLUE AFDEKPAPIER MET TAPE

3m scotchblue pre-taped maskeerpapier is geschikt voor het snel en nauwkeurig afplakken van oppervlakken en randen. hiermee kunnen randen nauwkeurig en snel afgeplakt worden en tegelijkertijd oppervlakken beschermd worden tegen verfspatten. het product is bijzonder geschikt voor verven met een verfspuit maar ook voor verven met kwast of roller en ideaal voor het afplakken van plinten of traptreden. het heeft een gemiddelde kleefkracht en kan na de verfwerkzaamheden weer schoon en restloos worden verwijderd - tot 14 dagen na het afplakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,75

SPATKLEED

dekker & co spatkleed in diverse afmetingen en kwaliteiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,65

SPATKLEED 4X4 METER ZWARE KWALITEIT

sam spatkleed is vervaardigd uit extra zware kwaliteit, is van cord/keperdoek, heeft vastzetringen en is verfspatdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,95

STATISCHE AFDEKFOLIE

progold statische afdekfolie is geschikt voor het beschermen van delicate ondergronden zoals marmer, natuursteen en terracotta.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,52

STUC-MASKER

kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. tot 40 graden temperatuurbestendig. inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,50

STUCLOPER

primacover stucloper biedt uitstekende bescherming, ook onder zwaardere omstandigheden. het heeft een anti-slip bovenzijde, bevat geen kunststofcoating en is 100% recyclebaar als papierafval. het is ideaal voor afbouw- en renovatiewerkzaamheden zoals stuken, spackspuiten, texen en schilderen. het beschermt tegen vuil, vocht en mechanische beschadigingen. afmetingen per rol: 50 m².


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,67

STUCLOPER

progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige pe-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,01

TAPIJTBESCHERMFOLIE

kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. temperatuurbestendig tot 45 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,05

ZELFKLEVENDE BESCHERMFOLIE

meesterhand zelfklevende beschermfolie is geschikt voor het afdekken van onstabiele ondergronden zoals agressieve vloeistoffen, steigers, trappen en ander zwaar materieel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,89

ZELFKLEVENDE RITS

primacover zipper is speciaal voor het snel een doorgang maken in elke stofwand. het is van hoge kwaliteit en dus geschikt voor langdurig gebruik. voor een normale doorgang is 1 rits genoeg. voor een extra brede doorgang moeten 2 ritsen op enige afstand van elkaar aangebracht worden. opplakken – opensnijden – klaar!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,34

ZIPPY DEURBESCHERMER

sam zippy plastic deurbeschermer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,34

3MKipMeesterhandPermafixPrestoProgoldSAM
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn