DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

08210 SLIJTVASTE FOLIE 100 MM X 2.5 MTR

3m 08210 slijtvaste pu folie is een halfglanzende, transparante folie met een dikte van 0,20 mm, speciaal ontworpen om de laklaag van auto's te beschermen tegen krassen, galvanische corrosie, slijtage en de inwerking van omgevingsfactoren, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van de auto. het is flexibel en stansbaar zodat onderdelen eenvoudig kunnen worden aangebracht op de complexe ondergronden van auto's. het beschermt de kwaliteit van de lak en behoudt jarenlang de uitstraling van de originele autolak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,66

213 BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 213 is een aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevende 50 ldpe folie. het is voor professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen en tapijt. het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer, natuursteen en verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,61

220 AFDEKPAPIER

kip afdekpapier 220 hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk met behulp van kip ready-masker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,47

234 PAPIER MASKER MET PREMIUM AFPLAKTAPE

kip 234 masker met papier is een hoogwaardige premium masking tape met natron-afdekpapier (50 gram per m). het is toepasbaar op vrijwel alle soorten ondergronden binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

2388 MULTIMASKER

kip 2388 multi-masker is masker met textieltape en washi-tec maskingtape ineen. het is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen. de robuuste textieltape zorgt voor extra bescherming en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,77

239 WINDOWMASKER

kip 239 window-masker is een hoogwaardige 30 mm brede uv-bestendige textieltape met 30 dikke transparante ldpe-afdekfolie in premiumkwaliteit. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van ramen en zeer geschikt voor pleister- en stucwerkzaamheden. het hecht op bijna alle ondergronden, zowel binnen- als buitenshuis. de inzetduur buiten is tot 3 weken, het heeft een treksterkte van 58 n/10 mm en het is temperatuurbestendig tot 60c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,51

284 STUC-MASKER

kip stuc-masker 284 is masker met sterke, dikke hdp e-folie en extra brede textieltape. het is geschikt voor het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden en inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton. de inzetduur binnen en buiten is tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,92

288 WASHI-TEC MASKER

kip washi-tec masker 288 is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie. het is uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling. het is geschikt voor op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. de inzetduur binnen is tot 6 maanden en de inzetduur buiten is tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,39

321 CREPE MASK

kip 321 crpe-mask beige met 1 kleefstrook is gempregneerd, flexibel licht gekrept papier met 1 kleefstrook. het is uitstekend geschikt voor tijdbesparend afplakken en afdekken van deurranden, plinten, vensterbanken en dergelijke in n handeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,55

322 FOLIE MASK

kip folie-mask 322 transparant met 2 kleefstroken is een milieuvriendelijke, 50 mu dikke ldpe-folie met 2 kleefstroken. het is zeer geschikt voor het tijdbesparend afplakken en afdekken van o.a. balken, kozijnen en vensterbanken. het is nauwkeurig te fixeren door de stabiele kleefstroken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,00

3388 MULTI-MASKER MASKEERFOLIE

kip 3388 multi-masker is geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen). het is langdurig inzetbaar buitenshuis en zeer geschikt voor het aanbrengen van meerdere verflagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,04

353 FLEX MASK

kip 353 flex-mask is een uitvouwbare folie voor het snel afdekken van grotere oppervlakken zoals kozijnen, ramen en deuren. het heeft aan twee kanten zelfklevende tape en de folie kleeft aan het raam, dus het gaat niet wapperen. daarnaast is de folie scheurbestendig en zowel horizontaal als verticaal bruikbaar. het is geschikt voor binnen en buiten en heeft een dikte van 40.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,87

3810 DUOBAND GROEN/WIT

kip duoband 3810 groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. het heeft een goede kleefkracht en goed hechtvermogen. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. het is daarnaast geschikt voor het afplakken van hout en glas tijdens gevelreiniging en het aanbrengen van isolatiemateriaal. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

3813 BESCHERMFOLIE STANDAARD KWALITEIT

kip beschermfolie 50 standaardkwaliteit 3813 is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming tijdens schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is ook zeer geschikt voor onder meer glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is minder geschikt voor poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen (terracotta) en verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

382 MASKER MET STEENBAND

kip 382 masker met steenband is eersteklas steenband met milieuvriendelijke pe-afdekfolie en een zeer goede kleefkracht. het is uitstekend geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld plinten. het is geschikt voor op pleisterwerk en steen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

383 MASKER MET TEXTIELTAPE EXTRA

kip masker met textieltape extra professionele topkwaliteit 383 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie in premiumkwaliteit. het is zeer uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en deuren. het is geschikt voor op vele ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. de inzetduur is tot 8 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

3832 MASKER MET MASKING TAPE STANDAARD KWALITEIT

kip masker met masking tape standaardkwaliteit 3832 is standaard masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. het is zeer geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is tot 3 dagen inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,61

3833 MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textieltape standaard pluskwaliteit 3833 is een textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zeer geschikt voor het afdekken en maskeren van grote oppervlakken (bijvoorbeeld ramen) en het is zowel binnen als buiten inzetbaar op vele ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,80

385 WINDOW MASKER

kip window-masker 385 is een zeer hoogwaardige, grijze textieltape met 30 mu dikke ldpe-afdekfolie. de folie is hoog transparant zodat het zicht door het afgedekte raam niet wordt belemmerd en het is uv-bestendig. het is zeer geschikt voor snel afplakken en maskeren van kozijnen. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,66

3888 WASHI-TEC MASKER

kip fineline masker 3888 zorgt voor de scherpste verfranden en het eenvoudig maskeren van oppervlakken in n handeling. het is een hoogwaardige fineline tape met milieuvriendelijke pe-folie van 10, uv-bestendig en de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten in n handeling op bijna alle gladde en ruwere ondergronden binnenshuis. het is tot 80c temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 4 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,43

6853 MASKEERFOLIE 250 CM X 30.5 M

3m 6853 maskeerfolie 250 cm x 30.5 m s voorgevouwen doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een handafplakapparaat. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90 graden celcius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,47

AFDEKFOLIE

sam afdekfolie hdpe is een afdekfolie van 7 mu voor het afdekken van de vloer of objecten. het is geschikt voor licht gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,31

AFDEKFOLIE

progold afdekfolie is uitermate geschikt voor het afdekken van o.a. meubels en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,91

AFDEKFOLIE

progold afdekfolie bestaat uit een divers assortiment van voorverpakte transparante folies die een efficinte bescherming bieden aan o.a. meubilair en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,76

AFDEKFOLIE 4X5 M

sam prof afdekfolie hdpe 7 mu 4 x 5 meter is een waterbestendige afdekfolie, geschikt om vloeren en meubels te beschermen tijdens het schilderen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,51

AFDEKFOLIE EN TAPE

wagner afdekfolie met tape. het is geschikt voor het afdekken van vloeren en wanden. door de tape is dit afdekfolie snel en eenvoudig te bevestigen op bijvoorbeeld plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,29

AFDEKFOLIE EXTRA STERK

sam extra sterke afdekfolie ldpe transparant voor zwaar gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,26

AFDEKFOLIE MET MASKING TAPE

kip folie mask 332 is een professionele afdekfolie met hoogwaardige, premium masking tape voor het snel en makkelijk maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis en het hecht aan de ondergrond door statische lading. het is zowel met als zonder dispenser verkrijgbaar en temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 7 dagen, buitenshuis korter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

AFDEKFOLIE ZELFKLEVEND 70 CM X 60 M

progold zelfklevende afdekfolie is zeer geschikt voor het afdekken van harde vloeren. deze folie kan maximaal 1 maand worden ingezet, daarna moet het worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,98

AFDEKPAPIER VOOR AFROLAPPARAAT 330-00

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor het kip afrolapparaat 330-00. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk, met name op grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,62

AFDEKPAPIER VOOR READY-MASKER 335

kip afdekpapier is hoogwaardig, glad afdekpapier in schilderskwaliteit (50 gram per m) voor de kip ready-masker 335. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorswerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,29

AFDEKVLIES

sam afdekvlies met een goede (verf)absorberende bovenlaag en een dikke, vloeistofdichte, anti-slip onderlaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,46

AFDEKVLIES

verbo afdekvlies bont heeft een bovenzijde van sterk absorberend katoen en een afgedichte onderlaag met waterdichte pe anti-sliplaag. het is herbruikbaar en milieuvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,06

AFDEKVLIES GECOAT 50 X 1 M

progold afdekvlies gecoat is zeer sterk en vloeistofdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,80

AFDEKVLIES ZELFKLEVEND 50 CM X 25 M

progold afdekvlies zelfklevend is een verf absorberend vlies wat aan de onderzijde licht klevend is waardoor deze uitstekend geschikt is voor het afdekken van vloeren en trappen tijdens de schilderwerkzaamheden. het is niet te gebruiken bij een natuurstenen ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,17

AFDEKZEIL

top tools afdekzeil.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,36

AFDEKZEIL 4X5 METER

topex afdekfolie 4x5m is zowel binnen als buiten te gebruiken. het is een plastic afdekzeil om bijvoorbeeld meubels en de vloer te beschermen tegen verfspetters.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,44

AFPLAKAPPARAAT 240 MM

progold afplakapparaat is geschikt om maskeer papier af te plakken met een willekeurig gekozen masking tape. het afplakapparaat is standaard uitgerust met een 24 cm snijmes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,48

AFPLAKAPPARAAT SCHRAAGMODEL

progold afplakapparaat schraagmodel is een professioneel afplakapparaat. hiermee kan het progold maskeerpapier met elke willekeurige progold maskingtape worden aangebracht. het is geschikt voor het maskeerpapier van 300 meter in de lengte 21, 28 en 37 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

377,81

AFROLAPPARAAT

kip afrolapparaat met deksel 330 is geschikt voor het aanbrengen van kip afdekpapier 331 (22 cm breed) in combinatie met 1 of 2 plakstroken. het zorgt voor het veilig afdekken van o.a. plinten of vensterbanken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden. inclusief dekplaat. afmetingen: 34,5 x 34,5 x 26 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,58

ANTI DREUNPLAAT

presto anti-dreunplaten zijn zelfklevende bitumen dempende films vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige polymeer bitumen en speciale vulstoffen. dankzij een goede flexibiliteit bij kamertemperatuur past de film zich gemakkelijk aan oneffenheden. de film is zelfklevend met een oplosmiddelvrije lijm en wordt beschermd door een bedekkend materiaal. geschikt voor toepassing in de bouw, bijvoorbeeld gevelopbouw, aluminium vensterbanken, ventilatieleidingen, voertuigenbouw, werktuigbouwkunde en plant engineering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,33

BESCHERMFOLIE

kip beschermfolie 313 voor professionele, langdurige bescherming bij diverse werkzaamheden zoals schilder- en stukadoorswerk en gevelreiniging. het is zeer geschikt voor o.a. glasoppervlakken, trappen, tapijt en stenen vloeren. het is aan een zijde over het gehele oppervlak zelfklevend en makkelijk aan te brengen. wees voorzichtig bij poreuze ondergronden zoals marmer en natuursteen en verweerde pvc-ondergronden! het is tot 40c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

BUISISOLATIE GRIJS WANDDIKTE 9 MM

mac lean buisisolatie grijs wanddikte 9 mm is thermische isolatie voor leidingen. cv-leidingen geven onnodig veel warmte af. door buisisolatie in onverwarmde ruimten (zoals de kruipruimte) wordt op stookkosten bespaard. het isoleert daarnaast ook de koudwater buitenleiding tegen bevriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,52

BUISISOLATIE PRO WANDDIKTE 13MM

mac lean buisisolatie pro is thermische isolatie voor leidingen. cv-leidingen geven onnodig veel warmte af. door buisisolatie in onverwarmde ruimten (zoals de kruipruimte) wordt op stookkosten bespaard. het isoleert ook de koudwater buitenleiding tegen bevriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,77

BUISISOLATIE ZELFKLEVEND WANDDIKTE 13 MM

mac lean buisisolatie zelfklevend gemaakt van polyethyleen schuim. cv-leidingen geven onnodig veel warmte af. door buisisolatie in onverwarmde ruimten (zoals de kruipruimte) wordt op stookkosten bespaard. het isoleert ook de koudwater buitenleiding tegen bevriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,58

ETP AFDEKVLIES 25 M2

progold etp afdekvlies is een zware kwaliteit afdekvlies met absorberend vermogen voorzien van een antislip folie. het is geschikt voor het afdekken van vloeren en trappen bij schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,94

FOLIE DISPENSER

progold foliedispenser is geschikt voor de progold masking tape met folie of maskeerpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,58

GELUIDSISOLATIE ISO REDUCE 50X100 CM DIKTE 3,5 CM

mac lean iso reduce verbetert de geluidsisolatie van binnenwanden en (spouw)muren. de plaat is makkelijk te snijden met een scherp mes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,20

GELUIDSISOLATIEPLAAT 100 X 50 CM

mac lean geluidsisolatieplaat heeft een noppenvorm waardoor de geluidsgolven worden geabsorbeerd. het beste resultaat wordt bereikt wanneer de noppen richting de geluidsbron worden gericht. het is niet geschikt voor verblijfsruimtes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,33

GELUIDSISOLATIEPLAAT 2 STUKS

mac lean geluidsisolatie is een noppenschuimplaat van 40 mm dik die door de noppenvorm geluidsgolven absorbeert. het beste resultaat wordt bereikt wanneer de noppen richting de geluidsbron worden gericht. het kan worden geplaatst op muren en plafonds binnen. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,47

HANDMATIG MASKERINGAPPARAAT

3m dispenser kit voor maskeerpapier/folie voor het aanbrengen van maskeerfolie en masking tape. het is een professioneel, schokbestendig apparaat met bevestigingshaak en de mogelijkheid om een extra afroller met tape te bevestigen. de maskeerfolie kan samen met de masking tape in n keer aangebracht worden en er kan een andere masking tape gebruikt worden naargelang de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,05

M1000 DISPENSER SCOTCH

3m scotchblue dispenser m1000 is een ideaal stuk gereedschap specifiek bedoeld voor de doe-het-zelver die af en toe een lichte klus moet uitvoeren. het combineert afplaktape met papier in 1 stap om bijvoorbeeld plinten af te plakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,18

MASKEERFOLIE INCL. TAPE VOORGEVOUWEN

3m maskeerfolie incl. tape is een voorgevouwen doorzichtige maskeerfolie voorzien van tape rand. het is gemakkelijk recht af te scheuren en daardoor ideaal voor snel afplakwerk. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moetworden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,06

MASKEERPAPIER

3m masking paper is gecoat maskeerpapier van gerecycled papier. het is ideaal voor het afplakken van smalle stroken en geschikt voor gebruik in combinatie met de afplakapparaten m1000, m3000c en m3000k.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

MASKEERPAPIER

progold maskeerpapier is een zware kwaliteit maskeerpapier met een constant gewicht van 50 gram per m2 met een gegarandeerde lengte van 50 meter. het papier is toepasbaar bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lakken en is te gebruiken in combinatie met het progold afplakapparaat. het is geschikt voor het veilig afdekken bij schilder- en stukadoorwerkzaamheden, zoals bij vensterbanken, deurranden en plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,92

MASKER 232

kip masking tape masker 232 is standaard masker met masking tape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals wanden, ramen en meubels. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis. het is van milieuvriendelijk pe-afdekfolie en statisch geladen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,73

MASKER MET PAPIER 334

kip masker met papier 334 voor het afdekken van o.a. vensterbanken en plinten in slechts n handeling. het is geschikt voor bijna alle ondergronden binnenshuis en het is temperatuurbestendig tot 80 graden. de inzetduur binnen is tot ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,08

MASKER MET TEXTIELTAPE

kip masker met textielband 333 is een uv-bestendige, hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen. het is geschikt voor bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is temperatuurbestendig tot 40 graden en de inzetduur zowel binnens- als buitenshuis is tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,04

MASKING TAPE GEEL MET FOLIE

progold masking tape geel + folie is een licht statische pe-folie voorzien van masking tape geel, voor het snel afplakken en bedekken van grote oppervlakken binnen en buiten. de inzetduur is meerdere maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,47

MASKING TAPE MET FOLIE

progold masking tape met folie is een lichte statische pe-folie voorzien van masking tape. de folie bedekt praktisch alle ondergronden en is geschikt voor het afplakken en bedekken van grote oppervlakten, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,43

MASKING TAPE MET MASKEERPAPIER

progold masking tape + masker papier is een zware kwaliteit maskeerpapier voorzien van masking tape. het is geschikt voor het snel afplakken van kleinere oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,15

MASKINGTAPE MET TEXTIEL

kip masker met textieltape 217 is een hoogwaardige textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading en het is uv-bestendig. het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken zoals ramen en meubelen op bijna alle ondergronden zowel binnens- als buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,73

MASKINGTAPE-MASKER 216

kip masking tape-masker 216 is hoogwaardige masking tape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie. de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afdekken en maskeren van grote, aaneengesloten oppervlakken zoals wanden, ramen en meubelen. het is inzetbaar op bijna alle ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

MES VOOR HANDAFPLAKAPPARAAT

3m vervangmes is een vervangingsmes geschikt voor handafplakapparaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,73

NOPPISOL ALUMINIUM NOPPENFOLIE

mac lean noppisol enkelzijdig is een dampdicht reflecterend, isolerend isolatiemateriaal van 3 mm dik met een enkele kussenlaag met een r-waarde van 1,2 m k/w. het is geschikt voor toepassing onder daken, onder de balklaag en voor voorzetwanden en gevels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,31

NOPPISOL DUBBELZIJDIG120 X 1000 CM

mac lean noppisol super dubbelzijdig is geschikt voor het isoleren van daken en gevels, onder de balkenlaag en voorzetwanden. het materiaal is van pe/pp en het is reflecterend. de r-waarde is maximaal 1,4 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,43

OPBERGHOES - AFDEKZEIL

meesterhand opberghoes/afdekzeil is een premium product voor de professionele schilder. het is een handige bewaarzak voor muurverf en/of lakbakjes compleet met roller, en tevens te gebruiken als afdekzeil voor onder andere deuren. afmetingen: 75 cm lang x 50 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,26

PAINT ABSORBEREND SCHILDERSVLIES

primacover paint schildersvlies is een hoogwaardig vochtabsorberend en multifunctioneel schildersvlies. de solide pe-folie aan de onderkant verhindert het doordringen van vocht en het is antislip, schokabsorberend en herbruikbaar. het is geschikt voor alle droge en doorgedroogde ondergronden voor gebruik tijdens schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,65

PERFECT COVER ABSORBEREND

verbo perfect cover absorb is een hoogwaardig afdekvlies met gempregneerde kleeflaag wat hecht op alle gangbare vloeren en trappen, zonder de noodzaak van afplaktape. het is pluisvrij en heeft een absorptievermogen van 1 liter per vierkante meter. het heeft een sterk non-slip effect, is stootvast en vloeistofdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,59

PERFECT COVER ADEMEND

verbo perfect cover ademend is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een ademende toplaag. het is geschikt voor pas gelegde natuursteen, nat gelegde vloeren en het afdekken van houten vloeren. het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast, vloeistofdicht en ademend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,11

PERFECT COVER DAMP-OPEN

verbo perfect cover damp-open is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een dampdoorlatend meerlagig membraam aan de bovenzijde. door de toplaag krijgt de ondergrond de kans om vocht te laten ontsnappen. het is geschikt voor vloeren die gevoelig zijn voor vocht zoals natuursteen, hout en andere pas gelegde vloeren. het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast en vloeistofdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,54

PERFECT COVER STANDAARD

verbo perfect cover standaard is een hoogwaardig afdekvlies (zelfklevend) met een vloeistofdichte toplaag. het is geschikt voor het afdekken van trappen en harde vloeren (bijvoorbeeld laminaat, parket en kunststof vloeren). het heeft een sterk non-slip effect, is zelfklevend, stootvast en vloeistofdicht. kwaliteit: 180 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,88

PIVOT PAPIER LINKS 280 MM X 30 M

3m 06699 paper pivot 280 mm x 30 m links is licht gecoat afplakpapier van 40 gram met afplakband aan n zijde. het is geschikt voor het snel afplakken van kleine oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,53

PROFI GELUIDSISOLATIEPLAAT 2 STUKS IN PAK 1,2 M2

mac lean profi geluidsisolatieplaat heeft door de hoogwaardige technische eigenschappen een veelzijdig toepassingsgebied. het is geschikt voor het verbeteren van de akoestiek in harde ruimten zoals kantoren, klaslokalen, studios, winkels, vergaderruimten en kinderdagverblijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,25

PROTECTIEFOLIE TRANSPARANT 500 MM X 100 M

progold protectiefolie transparant is een sterke zelfklevende pe-folie die niet poreuze ondergronden voor langere duur beschermt. het is snel en gemakkelijk aan te brengen op glas, plavuizen en trappen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,04

PROTECTIEKARTON 50 M2

sam protectiekarton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,14

RADIATORFOLIE 500 MM

mac lean radiator therm zilver is een energiebesparende radiatorfolie, opgebouwd uit een kunststof laag en afgedekt met een aluminium folie. het neemt geen vocht op, wat bijdraagt aan de duurzaamheid. het wordt geleverd in draagtas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,84

READY MASK MASKING FILM MET TAPE 55 CM X 25 M

3m 7585 ready-mask navulrol is een rol maskeerfolie/papier en afplaktape. het is geschikt voor het op een perfecte en snelle manier afplakken van kleinere oppervlakten. het is lichtstatisch en 'hecht' zich aan het oppervlak. het is voorgevouwen tot en handzaam formaat en uitgevouwen 55 cm breed. het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,28

READY-MASKER DISPENSER

kip ready-masker afrolapparaat 335 inclusief mes is een professionele dispenser voor het aanbrengen van kip 336 afdekpapier in combinatie met kip tape. het is geschikt voor het veilig afdekken van o.a. vensterbanken, deurranden en plinten bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden. het wordt geleverd inclusief een verwisselbaar kartelmes (zowel het mes van 25 cm als 35 cm kan er op toegepast worden).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,83

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE

3m 2090 masking film is een 2 in 1 afplakfolie met scotchblue schilderstape. het kan binnen 14 dagen eenvoudig verwijderd worden zonder kleefresten achter te laten. de folie is transparant, het kan worden uitgevouwen om grotere oppervlakken af te dekken, het past zich aan oppervlakken aan dankzij statische elektriciteit en het is ideaal voor lakspuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,00

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE 2093FDS

3m 2093 fdm el-48 pre-taped painter's plastic.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE MET TAPE

3m scotchblue pre-taped maskeerfolie is geschikt voor het afplakken en afdekken van ondergronden voor het schilderwerk, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

SCOTCHBLUE AFDEKPAPIER MET TAPE

3m scotchblue pre-taped maskeerpapier is geschikt voor het snel en nauwkeurig afplakken van oppervlakken en randen. hiermee kunnen randen nauwkeurig en snel afgeplakt worden en tegelijkertijd oppervlakken beschermd worden tegen verfspatten. het product is bijzonder geschikt voor verven met een verfspuit maar ook voor verven met kwast of roller en ideaal voor het afplakken van plinten of traptreden. het heeft een gemiddelde kleefkracht en kan na de verfwerkzaamheden weer schoon en restloos worden verwijderd - tot 14 dagen na het afplakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,75

SPATKLEED

dekker & co spatkleed in diverse afmetingen en kwaliteiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,12

SPATKLEED 4X4 METER ZWARE KWALITEIT

sam spatkleed is vervaardigd uit extra zware kwaliteit, is van cord/keperdoek, heeft vastzetringen en is verfspatdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,90

STATISCHE AFDEKFOLIE

progold statische afdekfolie is geschikt voor het beschermen van delicate ondergronden zoals marmer, natuursteen en terracotta.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,75

STUC-MASKER

kip stuc-masker 384 is een masker met sterke, dikke hdpe-folie en extra brede textieltape voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken en het maskeren bij pleister- en stucwerkzaamheden. het heeft een zeer goede kleefkracht: de folie hecht aan de ondergrond door statische lading. het is inzetbaar op vele ondergronden zoals steen, pleisterwerk en beton en tot 40 graden temperatuurbestendig. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

STUCLOPER

progold stucloper is voorzien van een dubbelzijdige pe-folie, niet vochtdoorlatend en duurzaam in gebruik. het is geschikt voor het afdekken van vloeren bij stuc- en schilderwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

STUCLOPER

verbo stucloper is gemaakt van de sterke papiersoort kraft in combinatie met op beide zijden een kunststof laag. door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid zijn de positieve eigenschappen van de conventionele beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in n: stucloper. het materiaal leent zich bij uitstek voor de bescherming van vloeren bij bouwkundige activiteiten zoals (ver)bouwen, stukadoren en schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,76

TAPIJTBESCHERMFOLIE

kip tapijtbeschermfolie is een over het gehele oppervlak zelfklevende folie voor het afdekken van tapijt voor bescherming tegen mechanische beschadigingen en verontreinigingen tijdens schilder-, stukadoors- en bouwwerkzaamheden. makkelijk uit te rollen doordat de lijmlaag aan de buitenzijde van de rol is aangebracht. temperatuurbestendig tot 45 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,66

TEGELFOLIE 2,5 X 1 METER

mac lean tegelfolie is een afdichtingsmat voor tegelwanden en vloeren. gebruiksaanwijzing: behandel de ondergrond zo nodig voor met een geschikte grondlaag. maak de hoeken en doorvoerleidingen waterdicht. breng de tegelfolie aan met flexibele tegellijm en een lijmkam van ca. 4 mm. druk de mat goed aan met een gladde spatel zodat alle luchtbellen zijn verdwenen. overlap de banen ca. 5 cm. breng na de voorgeschreven uithardingstijd van de gebruikte tegellijm de tegels met flexibele tegellijm aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,69

TRANSPARANTE MASKEERFOLIE

3m maskeerfolie is een helder polyethyleen bekledingsmateriaal met hoge dichtheid dat is ontworpen om voertuigen tegen paint-overspray te beschermen. hiermee wordt voorkomen dat vuil in een natte laklaag blijft zitten. deze doorzichtige afplakfolie kan worden gebruikt en toegepast door een persoon. de folie blijft gemakkelijk aan het oppervlak van een voertuig kleven en beschermt zo delen van het voertuig tegen de laknevel zonder dat de lak- of primerlaag gaat bladderen wanneer de folie wordt verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,47

VERHUISDEKEN

anza verhuisdeken van zware kwaliteit en doorstikt. afmetingen: 2 x 1,5 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,62

VISTEX DAMPDOORLATEND MEMBRAAN

mac lean vistex dampdoorlatend membraan is een dampdoorlatende dakfolie die de optimale oplossing biedt voor gesoleerde daken met voldoende tussenventilatie. de dampdoorlatende dakfolie is zo sterk dat het de open bouwfase probleemloos doorstaat en de uitwendige scheidingsconstructie tegen vochtinvloeden van buitenaf beschermt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,52

VOORGEVOUWEN AFPLAKFOLIE

3m maskeerfolie is voorgevouwen doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een 3m handafplakapparaat. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,66

VOORGEVOUWEN AFPLAKFOLIE

3m hand-masker pre-fold film is voorgevouwen doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een handafplakapparaat. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90 graden celcius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,66

XPS ISOLATIEPLAAT 5CM 125X60 CM TAND & GROEF

mac lean xps isolatieplaat is van xps schuim. het heeft unieke eigenschappen en is daarom het antwoord op diverse isolatie vraagstukken op het gebied van bouwen en verbouwen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,40

ZELFKLEVENDE BESCHERMFOLIE

meesterhand zelfklevende beschermfolie is geschikt voor het afdekken van onstabiele ondergronden zoals agressieve vloeistoffen, steigers, trappen en ander zwaar materieel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,08

3MANZAKIPMac LeanMeesterhandPrestoProgoldSAMTOPEXWagner
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn