DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

C21.3-WAAIER

sigma kleurenwaaier c21.3 beschikt over 1950 ncs-kleuren en 185 bekende ral-kleuren. het extraatje van dit systeem zijn de 36 metallickleuren van sigma. bij iedere ncs-kleur in deze waaier staat de indicatie van reflectie. dit is een percentage dat aangeeft hoeveel licht (dag- of kunstlicht) wordt gereflecteerd door de gekozen kleur. een handigheidje waar vooral (binnenhuis)architecten rekening mee houden bij de keuze van verlichting in een ruimte. achterin de waaier is een pagina opgenomen met weergave van diverse glansgraden. deze glansgradenindex geeft een indruk van een matte of juist hoogglans uitstraling. vertrouwd is de groepering van de ncs-kleruen in veertig herkenbare kleurgroepen, beginnend met licht en eindigend met de meest chromatische kleuren. uiteraard sluit alle kleurinformatie aan op het nieuwe kleurmengsysteem van sigma coatings.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,65

COLOURS OF LIFE

sigma colours of life combineert kleuren op basis van trends en lifestyle, maar ook op basis van segment (zorg, onderwijs etc.). goed kleurgebruik zorgt bijvoorbeeld voor snellere genezing, betere leerprestaties, een hogere productiviteit en groter wooncomfort. het gaat daarbij niet om kleur als middel op zich, maar om het evenwicht tussen gebouw, omgeving, inrichting, verlichting, kleur en bovenal de mens als gebruiker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,45

VOICE OF COLOUR

sigma kleurenwaaier voice of colour 2018 is een kleursysteem voor zowel de professional als de consument wereldwijd. het bestaat uit meer dan tweeduizend zorgvuldig geselecteerde kleuren, specifiek ontwikkeld voor verfproducten en coatings. de jarenlange ervaring van ppg en sigma coatings op het gebied van verf, kleur en trends is met deze waaier gebundeld in één intuïtief kleursysteem dat tegemoetkomt aan de kleuruitdagingen van iedere gebruiker. het biedt een uitgebreide variëteit aan kleuren, verdeeld over vijf verschillende collecties. de collecties off-whites en fundamental neutrals bestaan uit rustige basistinten. de kleuren uit de creamy & muted collection zijn ontworpen om harmonieuze warme kleurcombinaties te maken en in de pure & clean collection zitten de heldere, frisse kleuren. de harmony collections zijn kleinere, perfect op elkaar afgestemde trendcollecties. elke pagina in de waaier bestaat uit zeven tinten die perfect op elkaar aansluiten. door de intuïtieve indeling van het systeem is het voor de gebruiker eenvoudig om de juiste kleuren voor zijn of haar verfproject te kiezen. de kleurwaaier laat in één oogopslag zien welke sfeer kleuren met zich meebrengt en hoe verschillende kleuren en tinten met elkaar combineren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,60

Sigma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn