DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

7972 SIASPONGE PAD

sia 7972 siasponge pad is uitermate geschikt voor de bewerking op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals radiatoren, deurgrepen of bumpers. in tegenstelling tot schuurpapier kan deze soft pad zonder knikken gevouwen worden, daardoor wordt schade aan de lak vermeden. de pad heeft een hoge scheurbestendigheid, is machinaal inzetbaar en zeer flexibel. het is geschikt voor het schuren van kunststoffen voor aanbrengen van de grondlaag, het opschuren van grondlagen vˇˇr het aanbrengen van vulmiddel, het fijn schuren van vulmiddel, het opschuren zonder vormverandering van het oppervlak, het matteren van lakken en het tussenschuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,22

7983 SIASPONGE PAD

sia 7983 siasponge pad met extra zacht dragermateriaal past zich uitstekend aan alle geprofileerde en geronde werkstukken aan en vertoont een heel geringe verstoppingstendens bij vulmiddelen evenals lak- en verftoepassingen. deze eigenschappen garanderen een gelijkmatig en perfect schuurbeeld zonder krassen. voor speciale toepassingen kan de pad ook vochtig ingezet worden. met deze pad schuurt de lak of verf niet door, het zorgt voor een perfecte aanpassing aan het werkstuk en weinig verstopping. ook is de pad meermaals te gebruiken. het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vˇˇr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het schuren van vlakken, rondingen en profielen en het opruwen zonder vormverandering van het oppervlak.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,14

GENERAL PURPOSE SCHUURSPONZEN

3m general purpose schuurspons 4-zijdig zwart is een synthetische schuurspons, nat en droog aan vier zijden te gebruiken. het is geschikt voor het schuren van geprofileerd houtwerk en het finishen van fineerranden. de harde sponzen (h) zijn geschikt voor vlakke oppervlakken en de zachte (s) meer op kanten en ronden. verpakking bevat 24 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,51

HANDPAD STANDAARD

progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,83

HANDSCHUURPAD

sia handschuurpad is een flexibel en zacht schuurblok, te gebruiken voor het schuren met schuurschijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,05

HI-FLEX SCHUURSPONZEN

3m hi-flex schuurspons soepel 2-zijdig zwart is een semi-flexibele schuurspons, nat en droog aan twee zijden te gebruiken. het is geschikt voor het schuren van houten en gelakte delen waar soepelheid is vereist. verpakking bevat 24 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

255,96

MICROVEZEL-SCHUURPAD

homex microvezel schuurpad is geschikt voor het snel en effectief ontvetten van muur en plafond in bijvoorbeeld keukens. het is te gebruiken i.c.m. de anza schuurpad en de anza schuurpad verlengsteel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,55

POETSSCHIJF

sia poetsschijf kan worden gebruikt bij het polijsten van diverse materialen. de lamsvelschijven en gele schijven zijn met name geschikt voor het polijsten van (oude) lak. de zwarte polijstschijven zijn met name geschikt voor het verwijderen van hologrammen of voor de verzegeling. de applicatiepuck is ergonomisch gevormd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

POETSVACHT WOL

3m wollen poetsvacht wordt gebruikt om schuurkrassen te verfijnen. het is geschikt voor gebruik met 3m compounds of 3m hookit steunschijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,70

PROFESSIONELE SCHUURPAD

anza kunststof schuurpad met verstelbare handgreep voor standaard en klittenband schuurpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,90

PROFESSIONELE SCHUURPAD WENDBAAR

anza wendbaar kunststof schuurpad voor standaard en klittenband schuurpapier. tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,16

SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURSPONS

3m sandblaster ultra flexible schuurspons is een ultra flexibele 2-in-1 schuurspons. de 'honingraat' zijde voert het schuurmateriaal efficiŰnt weg, waardoor de spons minder snel volloopt. voor gewelfde ondergronden kan deze zijde goed worden gebruikt. het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en is ideaal voor hout, metaal en stuc- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

SCHUURKURK

sam schuurkurk is geperste natuurkurk met aan de handpalmzijde afgeronde hoeken. het is geschikt voor droog schuurwerk. afmetingen: 10 x 6 x 2,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,05

SCHUURPADS FLEXIBEL

sam flexibele schuurspons is een flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,30

SCHUURPADS VOOR ACRYLVERVEN

sam flexibele schuurpads voor acryl zijn speciaal geschikt voor het schuren van acrylverven. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,65

SCHUURSPONS

sam schuurspons is een flexibel schuurblok voor nat schuurgebruik. het is uitwasbaar en herbruikbaar en handig voor het schuren van complexe vormen en lastig te bereiken plekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,33

SCHUURSPONS METAAL

sam schuurspons metaal is een handig hulpmiddel voor het afschuren van verflagen. het is tevens geschikt voor decoratieve doeleinden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

SCHUURSPONZEN 2 STUKS

sam flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,86

SCOTCH-BRITE CF-HP EN CF-SH HANDPADS

3m cf-hp en cf-sh handpads zijn gemaakt van een sterk met schuurmineraal ge´mpregneerd non-woven nylon. deze soepele constructie kan niet scheuren of versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. het is leverbaar met silicium-carbide (type s) of aluminiumoxide mineraal (type a). het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,85

SIAVLIES SPONZEN

sia siavlies spons past zich goed aan alle vormen aan, in het bijzonder aan moeilijk toegankelijke plaatsen. het is geschikt voor zowel nat als droog schuren, zonder dat de schuurkant volloopt. het is vooral geschikt voor het aansluipen van grondlagen en het matteren van metaalachtige laklagen en gevoelige soorten verf en lak. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,19

SOFTBACK SCHUURMATJE 115 MM X 140 MM

3m softback schuurspons is ideaal voor het schuren van ronde kanten en moeilijk te schuren plekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,91

3MAnzaProgoldSAMSIA
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn