DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

350 SCOTCH BRITE WITTE PAD

3m 350 scotch brite witte pad is een dikke witte schuurpad voor het reinigen van delicate oppervlakken. het is zeer duurzaam en goed te gebruiken in combinatie met padhouder 961. het is geschikt voor porselein, rvs, plastic, chroom en glas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,36

7448 SCOTCH-BRITE HANDVEL GRIJS

3m 7448 scotch brite handvel grijs is gemaakt van een sterk met schuurmineraal ge´mpregneerd nylon non-woven. deze soepele constructie kan niet scheuren, versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,24

7972 SIASPONGE PAD

sia 7972 siasponge pad is uitermate geschikt voor de bewerking op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals radiatoren, deurgrepen of bumpers. in tegenstelling tot schuurpapier kan deze soft pad zonder knikken gevouwen worden, daardoor wordt schade aan de lak vermeden. de pad heeft een hoge scheurbestendigheid, is machinaal inzetbaar en zeer flexibel. het is geschikt voor het schuren van kunststoffen voor aanbrengen van de grondlaag, het opschuren van grondlagen vˇˇr het aanbrengen van vulmiddel, het fijn schuren van vulmiddel, het opschuren zonder vormverandering van het oppervlak, het matteren van lakken en het tussenschuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,22

7983 SIASPONGE PAD

sia 7983 siasponge pad met extra zacht dragermateriaal past zich uitstekend aan alle geprofileerde en geronde werkstukken aan en vertoont een heel geringe verstoppingstendens bij vulmiddelen evenals lak- en verftoepassingen. deze eigenschappen garanderen een gelijkmatig en perfect schuurbeeld zonder krassen. voor speciale toepassingen kan de pad ook vochtig ingezet worden. met deze pad schuurt de lak of verf niet door, het zorgt voor een perfecte aanpassing aan het werkstuk en weinig verstopping. ook is de pad meermaals te gebruiken. het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vˇˇr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het schuren van vlakken, rondingen en profielen en het opruwen zonder vormverandering van het oppervlak.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,14

HANDPAD STANDAARD

progold handpad standaard is een schuurpad van soft foam met een silicium carbide korrel. door het zachte materiaal is de pad ideaal voor geprofileerde en ronde oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen. het zorgt voor een gelijkmatig schuurbeeld zonder krassen en is droog en nat inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,83

HANDSCHUURPAD

sia handschuurpad is een flexibel en zacht schuurblok, te gebruiken voor het schuren met schuurschijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,05

MICROVEZEL-SCHUURPAD

homex microvezel schuurpad is geschikt voor het snel en effectief ontvetten van muur en plafond in bijvoorbeeld keukens. het is te gebruiken i.c.m. de anza schuurpad en de anza schuurpad verlengsteel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,12

POETSSCHIJF

sia poetsschijf kan worden gebruikt bij het polijsten van diverse materialen. de lamsvelschijven en gele schijven zijn met name geschikt voor het polijsten van (oude) lak. de zwarte polijstschijven zijn met name geschikt voor het verwijderen van hologrammen of voor de verzegeling. de applicatiepuck is ergonomisch gevormd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

PROFESSIONELE SCHUURPAD

anza kunststof schuurpad met verstelbare handgreep voor standaard en klittenband schuurpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,57

PROFESSIONELE SCHUURPAD WENDBAAR

anza wendbaar kunststof schuurpad voor standaard en klittenband schuurpapier. tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,83

SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURSPONS

3m sandblaster ultra flexible schuurspons is een ultra flexibele 2-in-1 schuurspons. de 'honingraat' zijde voert het schuurmateriaal efficiŰnt weg, waardoor de spons minder snel volloopt. voor gewelfde ondergronden kan deze zijde goed worden gebruikt. het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en is ideaal voor hout, metaal en stuc- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,32

SCHUURKURK

sam schuurkurk is geperste natuurkurk met aan de handpalmzijde afgeronde hoeken. het is geschikt voor droog schuurwerk. afmetingen: 10 x 6 x 2,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,08

SCHUURPADS FLEXIBEL

sam flexibele schuurspons is een flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik op moeilijk bereikbare plaatsen. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,37

SCHUURPADS VOOR ACRYLVERVEN

sam flexibele schuurpads voor acryl zijn speciaal geschikt voor het schuren van acrylverven. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

SCHUURSPONS

sam schuurspons is een flexibel schuurblok voor nat schuurgebruik. het is uitwasbaar en herbruikbaar en handig voor het schuren van complexe vormen en lastig te bereiken plekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,37

SCHUURSPONS METAAL

sam schuurspons metaal is een handig hulpmiddel voor het afschuren van verflagen. het is tevens geschikt voor decoratieve doeleinden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,95

SCHUURSPONS UNIVERSEEL

3m schuurspons blokje 4-zijdig is een dun en vervormbaar schuursponsje voor het schuren van o.a. meubelen, stoelen en tafels. het is verkrijgbaar in drie groftes van siliciumcarbide, heeft een coating aan beide zijden en is zeer flexibel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,74

SCHUURSPONZEN 2 STUKS

sam flexibele schuurpad voor nat schuurgebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

SCOTCH BRITE 650 HANDPAD

3m sb650 scotch-brite schuurrol 96 groen is vervaardigd uit non-woven synthetische vezel voorzien van schuurmineralen. het is gemakkelijk uitspoelbaar, flexibel tijdens gebruik en geschikt voor middelzwaar schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,02

SCOTCH BRITE DURABLE FLEX 200 X 100 MM PRE-CUT

3m scotch brite durable flex is een superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigen of finishen. het is geschikt voor gebruik op hout, verf, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. de herbruikbare pad is bestand tegen scheuren en vollopen en zal nooit roesten, wat ervoor zorgt dat het een lange levensduur heeft. het kan worden opgevouwen, op elkaar gestapeld of opgerold voor effectieve reiniging op vlakke, onregelmatige of geprofileerde oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,71

SCOTCH-BRITE CF-HP EN CF-SH HANDPADS

3m cf-hp en cf-sh handpads zijn gemaakt van een sterk met schuurmineraal ge´mpregneerd non-woven nylon. deze soepele constructie kan niet scheuren of versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. het is leverbaar met silicium-carbide (type s) of aluminiumoxide mineraal (type a). het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,78

SIAVLIES SPONZEN

sia siavlies spons past zich goed aan alle vormen aan, in het bijzonder aan moeilijk toegankelijke plaatsen. het is geschikt voor zowel nat als droog schuren, zonder dat de schuurkant volloopt. het is vooral geschikt voor het aansluipen van grondlagen en het matteren van metaalachtige laklagen en gevoelige soorten verf en lak. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,19

SOFTBACK SCHUURMATJE 115 MM X 140 MM

3m softback schuurspons is ideaal voor het schuren van ronde kanten en moeilijk te schuren plekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,11

TRIZACT FLEXIBEL HANDSCHUURVEL 80X140 MM

3m 51262 trizact flexibele handpad is een flexibele schuurpad voor het met de hand schuren van primers, basislakken en 2k (blanke) lakken. deze schuurpad is speciaal schuurpapier dat over de 3m trizact technologie beschikt. deze hoogwaardige kwaliteit is ideaal om 1k en 2k lakken te matteren in combinatie met een ontvetter. de schuurpad is flexibel, zacht en plooibare en heeft daardoor een uitstekende snijkracht en geweldige finish. met een afmeting van 80x140 mm ligt deze pad prettig en comfortabel in de hand waardoor het oppervlak optimaal met een gelijkmatig schuurbeeld geschuurd kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,42

TRIZACT HOOKIT HANDSCHUURPAD 150 MM

3m trizact hookit handschuurpad is geschikt voor gebruik met hookit-schijven. het is gemaakt met een zacht schuim voor maximale flexibiliteit en het verspreiden van de druk van de vingers. het is voorzien van een 2,54 cm (1") brede band waarmee het aan de hand kan worden bevestigd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,04

3mAnzaProgoldSAMSIA
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn