DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

CONTROLEPOEDER

sia controlepoeder zorgt ervoor dat het oppervlak gelijkmatig geschuurd wordt. inhoud set: handcontroleblok inclusief schuimstofspons en 2 patronen van 30 g. inhoud controlepoeder los: 6 patronen van 30 g. voor het bijvullen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,97

CONTROLEPOEDER

3m controlepoeder is eenvoudig aan te brengen schuurgids. het bevat geen oplosmiddelen en afplakken is niet nodig. het is geschikt voor zowel droog als nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,76

D201 INSPECTION DEGREASER

rupes d201 inspection degreaser is een geniaal controlemiddel om het resultaat van het poetsen te optimaliseren. het laat tevens een diepe hoogglans achter. het is op waterbasis, siliconenvrij en verwijdert eenvoudig oppervlaktevervuiling zoals olie, vuil en vingerafdrukken. het is daardoor het ideale product voor het evalueren van verfreparaties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,20

MARINE G-WAX EXTREEM DUURZAAM

rupes extreme durability marine wax geeft de ultieme bescherming en absorbeert uv straling waardoor de boot 1 vaarseizoen als nieuw blijft. het is makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. het is geschikt voor zowel hand als machinaal polijsten (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,06

MARINE POLIJSTMIDDEL G-COARSE

rupes marine coarse compound is een professionele polijstpasta met grove korrel. het herstelt extreem verweerde, 'verkrijte', verkleurde en verouderde oppervlakten en verwijdert diepe krassen, hardnekkige vlekken en strepen. het is te gebruiken op harde materialen, zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,35

MARINE POLIJSTMIDDEL G-FINE

rupes marine fine compound is de fijnste polish/gel uit de professionele rupes marine serie voor een hoogglans afwerking van geschilderde oppervlakken of gelcoat (mits in goede conditie). het is geschikt voor het goed onderhouden van harde materialen zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs op schepen of de uiteindelijke afwerking na de behandeling met rupes bigfoot marine grof/medium polish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,86

MARINE POLIJSTMIDDEL G-MEDIUM

rupes marine medium compound is de medium grove polish/gel uit de professionele rupes marine serie voor een hoogglans afwerking van geschilderde oppervlakken of gelcoat (mits in goede conditie). het is geschikt voor gedeeltelijk versleten en geoxideerde gelcoat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,86

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,79

MILLE GEL COMPOUND

rupes abrasive compound gel mille bevat schuurkorrels die geoptimaliseerd zijn voor geforceerd excentrisch (gear driven) polijstmachines zoals de rupes mille lk900e. door de verschillende bewegingen die een bepaald type polijstmachine kan maken is het belangrijk om een polijstmiddel te kiezen die bij de beweging past. dual action machines creŽren bijvoorbeeld minder warmte op het lakwerk dan roterende of geforceerd excentrische machines. het type polijstkorrel is helemaal afgestemd op de beweging en warmte ontwikkeling die ontstaat bij de geforceerd excentrische machines zodat er maximaal geprofiteerd kan worden van de kracht van deze polijstmachines. het is te gebruiken i.c.m. de yellow gear driven fine polishing pads van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,67

PERFECT-IT III FAST CUT PLUS POLIJSTPASTA

3m perfect-it iii polijstpasta fast cut plus groen is een vernieuwde speciale compound voor het wegpoetsen van doffe plekjes in de lak. lichte sinaasappel structuur en over-spray kunnen met dit systeem ook verwijderd worden. het verwijdert diepe krassen en swirl marks van oude en nieuwe lakken. daarbij zorgt deze polijstpasta ervoor dat er een super hoge glans ontstaat op de lak, welke vervolgens kan worden na gepolijst met een lichtere polijstpasta. het product is ideaal voor professionele poetsers, omdat het een onderscheidende kwaliteit glans creŽert en een flinke tijdsbesparing kan opleveren, in combinatie met een gemakkelijk te gebruiken product. het kan het beste gebruikt worden met een concentrische poetsmachine in combinatie met een 150 mm witte poetsschijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,97

PERFECT-IT III FAST CUT POLIJSTPASTA (STAP 1)

3m perfect-it iii polijstpasta fast cut is een goed polijstmiddel voor het wegpoetsen van doffe plekken in lak. ook leent de pasta zich uitstekend voor het verwijderen van een lichte sinaasappelstructuur en lichte overspray. het heeft een behoorlijk agressieve, polijstende werking en kan zowel op oude als nieuwe laklagen gebruikt worden. het polijstmiddel laat zich makkelijk verwerken, geeft snel resultaat en is goed te gebruiken in combinatie met de groene 3m polijstpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,23

PERFECT-IT III HOOGGLANS BESCHERMER

3m perfect-it iii hoogglans beschermer rood is een lakbescherming op wasbasis. het is een hoogwaardig poetsmiddel voor een diepe hoogglans en kan machinaal of met de hand worden aangebracht. het zorgt voor een ongeŽvenaard showroom resultaat met uitstekende bescherming en een duurzame diepe hoogglans. dit kostenbesparende en economische poetsmiddel kan machinaal op een perfect-it d/a poetsschijf of met de hand met een 3m scotch-brite hp poetsdoek worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,52

PERFECT-IT III POLIJSTPASTA EXTRA FIJN

3m perfect-it iii polijstpasta extra fijn geel is geschikt voor het verwijderen van poetswaas op conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,95

POLIJSTGEL MULTIPURPOSE

rupes polijstgel multipurpose is een polijstgel voor massieve oppervlakken, specifiek voor polyester en industriŽle toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,62

POLIJSTGEL UHS

rupes polijstgel uhs is specifiek ontwikkeld voor de behandeling van krasvaste en keramische lakken en zorgt voor een mooie finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,07

POLIJSTGIDS

cmp polijstgids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

POLIJSTPASTA FIJN KERAMIK

rupes big foot polijstgel fijn keramik is een veel gebruikte polijstpasta door de makkelijke verwerking, lekkere geur en hoge glansgraad, ook op harde coatings. het is toepasbaar als laatste stap in het polijstproces en is geschikt voor automotive en scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,38

POLIJSTPASTA GROF ZEPHIR

rupes big foot polijstgel grof zephir is een grove, licht verkrijtende polijstpasta met een sterk slijpende polijstkorrel die verfijnt na ca. 1 minuut polijsten. het zorgt voor snelle verwijdering van krassen (max. p1500) voor maximaal herstel en glans. het is geschikt voor automotive en de scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,34

POLIJSTPASTA MEDIUM QUARZ

rupes big foot polijstgel medium quarz is een medium grove polijstpasta die nagenoeg niet indroogt en lang blijft slijpen. het is voor een snelle en goede correctie van lichte krassen en is een veilige manier van werken zonder hologrammen en met een hoge glansgraad als resultaat. het is met name geschikt voor automotive en de scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,52

POLIJSTPASTA ULTRAFIJN DIAMOND

rupes big foot polijstgel ultra fijn diamond is een veel gebruikte polijstpasta dankzij de makkelijke verwerking, lekkere geur en hoge glansgraad op moeilijkere, zachte coatings. deze pasta heeft heel weinig slijpkracht, maar zorgt voor een enorme glansgraad. het zorgt voor een heldere, diepe kleur in de laatste stap van het polijstproces, is waterbestendig, wordt veel gebruik voor o.a. showroom- en beursmodellen en is met name geschikt voor automotive en de scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,52

REINIGINGSDOEK

sia reinigingsdoek is geschikt voor het reinigen van oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,13

ROTARY GEL COMPOUND

rupes abrasive compound gel rotary bevat schuurkorrels die geoptimaliseerd zijn voor roterende polijstmachines zoals de rupes bigfoot lh 19e rotary polisher. door de verschillende bewegingen die een bepaald type polijstmachine kan maken is het belangrijk om een polijstmiddel te kiezen die bij de beweging past. dual action machines creŽren bijvoorbeeld minder warmte op het lakwerk dan roterende of geforceerd excentrische machines. het type polijstkorrel is helemaal afgestemd op de beweging en warmte ontwikkelingdie ontstaat bij de geforceerde excentrische machines zodat er maximaal geprofiteerd kan worden van de kracht van deze polijstmachines. het is te gebruiken i.c.m. de yellow rotary fine polishing pads van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,59

SCHUURGIDS

colormatic schuurgids voor het vaststellen van oneffenheden na het plamuren. toepassing: op droge plamuuroppervlakte dun opspuiten en daarna schuren. het is schuurbaar na 5 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

SIACHROME CUT POETS

sia cut poets siachrome is een zeer werkzame krasverwijderaar op basis van een ultrazuiver aluminiumoxide voor het duurzaam verwijderen van sterke gebruikssporen en krassen op alle soorten lak. het produceert een lang aanhoudende en volle diepteglans en bevat geen wassen, siliconenoliŽn en andere vulstoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,90

SIACHROME FINISH POETS

sia finish poets siachrome is een werkzame microfijne finishpasta op basis van een ultrazuiver aluminiumoxide voor het duurzaam verwijderen van fijne microkrassen, sluiers en hologrameffecten op alle soorten lak. het bevat geen wassen, siliconenoliŽn en andere vulstoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,22

SIACHROME MAGIC POETS

sia poets siachrome magic is een power-cleaner voor het reinigen van alle gladde oppervlakken en gepolijste ondergronden, voordat de was wordt aangebracht. het heeft geen beschermende eigenschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,68

SIACHROME PEARL POETS

sia poets siachrome pearl is een hoogwaardige lakbescherming voor het snel en efficiŽnt conserveren van autolakken. het mengsel van natuurlijke en synthetische wassen met sterk verknoopte polymeren garandeert een volle en lang aanhoudende diepteglans en permanente bescherming tegen weersinvloeden. het beschermt de lak betrouwbaar tegen krassen door o.a. wassen, teer, vogelpoep, zure regen en uv-stralen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,10

SIACHROME PLATINUM POETS

sia platinum poets siachrome is een premium lakbescherming voor het snel en efficiŽnt conserveren van autolakken. dit mengsel van natuurlijke carnaubawassen (de hardste, zuiverste, transparantste natuurwas) en sterk verknoopte polymeren garandeert een volle en lang aanhoudende diepteglans en permanente bescherming tegen weersinvloeden. beschermt de lak betrouwbaar tegen krassen door o.a. wassen, teer, vogelpoep, zure regen en uv-stralen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,83

SIAMAT REINIGINGS- EN SCHUURPASTA

sia siamat is een reinigings- en schuurpasta voor het matteren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,82

SWIRL FINDER PEN LIGHT

rupes swirl finder pen light is een compacte, lichtgewicht led zaklamp voor het opsporen van swirls en hologrammen. het heeft een zoom functie om een compacte of juist brede lichtstraal te creŽren om verschillende lakdefecten beter zichtbaar te maken. het heeft 140 lumen en een clip om aan een shirt of zak vast te zetten. lengte: 148 mm, diameter 16 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,22

ULTRAFINA SE POLIJSTPASTA

3m perfect-it iii ultrafina antihologram polijstpasta verwijdert lichte krassen, swirl marks en hologrammen van conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,73

3MRupesSIA
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn