DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

1913 SIAWAT STROKEN

sia 1913 siawat heeft een zeer fijn schuurbeeld en zorgt voor gelijkmatige oppervlakken, ook op gewelfd materiaal. het is zeer goed aanpasbaar aan contouren, heeft een hoge waterbestendigheid en is nat en droog toepasbaar. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

1948 SIAFLEX STROKEN 115X140 MM

sia 1948 siaflex stroken zijn perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. de stroken hebben een groot afnamevermogen met een goede afwerking, zijn zeer flexibel, passen zich goed aan contouren aan, hebben een lange standtijd en zijn universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,75

1948 SIAFLEX STROKEN 70X125MM

sia 1948 siaflex is perfect geschikt voor de bewerking van veeleisende oppervlakken op moeilijk toegankelijke plaatsen. het heeft een groot afnamevermogen met een goede afwerking, is zeer flexibel en past zich goed aan contouren aan en heeft een lange standtijd. het is universeel inzetbaar bij het droog en nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,88

1950 SIASPEED STROOK MULTIHOLE 70X420MM

sia strook 1950 siaspeed is een schuurmiddel met een kunsthars binding en een zeer groot prestatievermogen. het is universeel bruikbaar op mastiek, vulstoffen, lak en verf. de geraffineerde stearaatlaag vermindert het verstoppen en dichtlopen van het schuurmiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,19

2951 SIATUR SIASOFT STROKEN

sia 2951 siatur siasoft is een schuurstrook op schuim met een extreem hoge flexibiliteit. het heeft hoge prestaties bij het schuren van contouren en rondingen en is uitermate geschikt voor het matteren en schuren van intacte verflagen. een verpakking bevat 20 stroken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,85

6711 SIAVLIES FLEX PADS

sia 6711 siavlies flex is zeer flexibel en past zich goed aan contouren aan. het is met name geschikt voor het opschuren op moeilijk toegankelijke plaatsen, het matteren van nieuwe onderdelen en grondlagen en het matteren van lak voor het eindlakken. het is geschikt voor handmatig schuren en zowel nat als droog toepasbaar. verpakking bevat 25 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,18

7900 SIANET STROKEN 115X230 MM

sia strook 7900 sianet is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. de strook is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen en het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten. een verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

73,70

7900 SIANET STROKEN 70X125 MM

sia 7900 sianet stroken zijn ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. de stroken zijn uiterst efficiŽnt en productief, zorgen voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, zijn niet gebonden aan perforatiesystemen, hebben een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. ze zijn geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,16

7900 SIANET STROKEN 70X198 MM

sia strook 7900 sianet is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. de strook is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen en heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,86

7900 SIANET STROKEN 70X420 MM

sia 7900 sianet strook is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. de strook is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen en heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte, dankzij de stabiele net-onderlaag. het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen, het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten en het tussenschuren van lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,74

7900 SIANET STROKEN 81X133 MM

sia strook 7900 sianet 81x133mm is ideaal voor smerend, olie- en harshoudend hout. het is uiterst efficiŽnt en productief, zorgt voor stofverwijdering over het volledige oppervlak, is niet gebonden aan perforatiesystemen, heeft een hoog rendement en materiaalafname zonder dichtlopen en een hoge inscheursterkte dankzij de stabiele net-onderlaag. het is geschikt voor het opschuren van verf, lak, plamuur, vulmiddelen en kunststoffen, het tussenschuren van lak, het fijnschuren van vlakken en randen, de polijstvoorbereiding voor hoogglansoppervlakken, het afschuren van coatings en verontreinigingen, het opschuren van grondlagen en het fijnschuren van massief hout, fineer, minerale materialen, grondeerfolie, gips- en gipsvezelplaten. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,46

7940 SIAAIR STROKEN

sia 7940 siaair strook is geschikt voor o.a. het schuren van conventionele en reflow-lak. het heeft een zeer lange levensduur, geringe krasdieptes en een goede drukverdeling. daarnaast is het watervast en uitwasbaar, zorgt het voor heel geringe verstopping bij het droog schuren, meermaals te gebruiken, waterabsorberend, lucht- en vloeistofdoorlatend en bestendig tegen siliconenverwijderingsmiddelen. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,05

SIAVLIES PADS

sia siavlies pad past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. het heeft een gelijkmatig slijppatroon, een hoge scheurweerstand, geen verstopping en een lange levensduur dankzij dichte korrelspreiding en is nat of droog bruikbaar. het is geschikt voor handmatige of machinale toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,36

SIAVLIES SIASPEED DELTASTROKEN

sia siavlies siaspeed deltastrook is voor het snel behalen van gelijkmatige kwaliteit. het past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. het heeft een gelijkmatig slijppatroon, lange levensduur dankzij dichte korrelspreiding, hoge scheurweerstand en is nat of droog bruikbaar voor handmatige of machinale toepassingen. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,41

SIAVLIES SPEED STROKEN

sia siavlies speed is een schuurmat voor het matteren van verflagen. het past zich heel goed aan alle vormen aan, in het bijzonder op moeilijk toegankelijke plaatsen. het heeft een gelijkmatig slijppatroon, hoge scheurweestand, een lange levensduur dankzij de dichte korrelspreiding en is zowel nat als bruikbaar. geschikt voor handmatige of machinale toepassingen. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,90

SOFTPAD 115 X 140 20 STUKS

progold softpad 115x140mm is een schuurpad van soft foam met een aluminiumoxide korrel. het is in diverse korrelgroftes verkrijgbaar en is universeel toepasbaar voor het handschuren. door het zachte materiaal is de softpad handzaam en worden scherpe kanten minder snel doorgeschuurd. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,21

VLIES DELTA 152 X 229 20 STUKS

progold vlies pads 152x229 mm is een schuurvlies met een starre binding, voorzien van een aluminium oxide korrel in korrelgrofte p320. het vlies heeft een lange levensduur en is uitermate geschikt voor het handmatig matteren van zowel alkyd als acrylaat laklagen. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,71

ProgoldSIA
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn