DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

235U FRE-CUT VELLEN

3m 235u fre-cut schuurvel is flexibel schuurpapier voorzien van een aluminium-oxide mineraal. het is makkelijk te gebruiken, vooral op gevormde of geprofileerde oppervlakken, en geschikt voor handmatig en machinaal gebruik op hout en lakken. het papier is behandeld met de fre-cut anti-volloop coating en is geschikt voor het voorbewerken en afwerken van o.a. meubels, ramen en deuren. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,55

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 23X28 CM

3m 255p fre-cut schuurvellen hebben een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,10

622 FRE-CUT SCHUURPAPIER

3m 622 fre-cut schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel op een soepele papieren rug. het is geschikt voor het droog schuren van (verse) verf- en laklagen en voorzien van een anti-volloopcoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,55

734 WET OR DRY ZWART 23X28 CM

3m 734 wet or dry zwart schuurpapier heeft een silicium carbide schuurkorrel met een hoge snijkracht. geschikt voor het handmatig (nat) schuren van contouren, rondingen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en kanten op (verse) verf- en laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,89

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GOUD

3m sandblaster schuurpapier goud is met name geschikt voor het prepareren van de ondergrond tussen verf- en laklagen. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GROEN

3m schuurvellen sandblaster groen zijn met name geschikt voor het verwijderen van verf- en laklagen, roest en stuc- en pleisterwerk op gelakte ondergronden. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

SANDBLASTER SCHUURPAPIER PAARS

3m sandblaster schuurpapier paars voor het voorbereiden, glad of verfklaar maken van ruwe, kale ondergronden zoals hout, metaal, stuc- en pleisterwerk en kunststof. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

SCHUURVEL 230X280 MM 230U

3m 230u fre-cut schuurvel groen is soepel zwaar schuurpapier met aluminiumoxide schuurmineralen en een open structuur. in vergelijking met de 235u loopt de 230u minder snel vol door behandeling met fre-cut anti-volloop coating. het werkt uitstekend op gevormde en geprofileerde houten werkstukken en lakondergronden en kan met hand en met de vlakschuurmachine gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,43

SCHUURVEL 618 230 MM X 280 MM

3m 618 fre-cut schuurvel grijs 230mm x 280mm is voorzien van het siliciumcarbide mineraal, is semi-watervast, open gestrooid en voorzien van fre-cut anti-volloop coating. het is flexibel en heeft een fijne finish. het is geschikt voor zowel handmatig machinaal gebruik bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,70

UNIVERSEEL SCHUURPAPIER BRUIN

3m schuurpapier universeel voor algemene toepassingen zoals het verwijderen, voorbereiden of afwerken op hout, metaal en kunststof. dit papier heeft een goede kwaliteit schuurkorrel van natuurlijke mineralen en een sterke, soepele rug. het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal schuren. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,25

WETORDRY SCHUURPAPIER

3m schuurpapier watervast wet or dry is schuurpapier voor watervaste toepassingen op geschilderde ondergronden. het is geschikt voor lichte verf- en lakverwijdering op kunststof en polyester voor de fijne tot extra fijne afwerking. het is watervast, breekt niet en heeft een flexibele rug.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,75

3M
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn