DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

150 MM SLIM MULTIHOLE DIRECT FLOW SCHUURPAD

rupes pad hard 150 mm velcro multihole voor de rupes skorpio 3. de 49 multihole gaten zijn verbonden met de 10 luchtkanalen aan de zijkant van de steunschijf en leveren een indrukwekkende luchtstroom die de stofafzuiging bij het schuren van zowel horizontale als verticale vlakken verhoogt. dit garandeert een schoner oppervlak en daardoor betere werkomstandigheden. twee van de luchtkanalen aan de zijkant zijn rechtstreeks verbonden met het centrale gat met als doel om warmte af te voeren tijdens de schuurproces. dit model is ontworpen om een laag zwaartepunt te verkrijgen, waardoor een betere controle en nauwkeurigheid bij alle fasen van het schuurproces gegarandeerd is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,94

6150 SUPERPADS SIAVLIES 13INCH/330MM

lecol 6150 superpad siavlies is een perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. de pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de cleanfix floormac pe300.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,01

6150 SUPERPADS SIAVLIES 16INCH/407MM

lecol 6150 superpad siavlies is een perfecte pad voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. de pad is zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de cleanfix floormac pe300.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,82

6150 SUPERPADS SIAVLIES 407MM DUN

sia 6150 superpads siavlies zijn perfecte pads voor het onderhouden en bewerken van parketvloeren. de pads zijn zowel geschikt voor de normale boenmachine als de high speed boenmachines zoals de cleanfix floormac pe300. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,71

9390 POLIJSTSCHIJF

3m 9390 finesse-it poetsvilt 76 mm is geschikt voor oppervlaktebehandelingen en polijsttoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,46

9550 SPONSMOP 150 MM ORANJE 2 STUKS

3m 9550 sponsmop werkt met 3m hookit en quick connect bevestigingssystemen voor eenvoudige wisseling. de foam constructie houdt compound vast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,25

BOENPAD

trae-lyx boenpad is het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen. door het in combinatie met de padhouder te gebruiken kan gemakkelijk teveel gebruikte olie opgenomen of verdeeld worden over de vloer. de witte pad is geschikt voor trae lyx raw wood effect oil of watergedragen olie en de bruine pad is geschikt voor trae lyx hardwax of synthetische olie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,85

DUBBELZIJDIGE POETSPAD 150 MM

3m dubbelzijdige poetspad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,66

FOAM PAD ROTARY

rupes velcro polijst foam pad rotary heeft een dikte van 25 mm en open cel materiaal om verhitting te minimaliseren. het specifieke profiel van de foam helpt om contact te voorkomen tussen het te bewerken oppervlakte en de velcro steunpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,87

FOAM POLIJSTPADS

rupes velcro foam pad voor de ibrid nano.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,53

HOUDER BOENPAD 7 X 14 CM

trae-lyx houder boenpad is in combinatie met de trae-lyx boenpads het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,49

INTERFACE PAD

rupes interface pad soft met een diameter van 125 mm voor de excentrische schuurmachine lhr12e. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,91

MICROFIBER POLIJSTPADS

rupes microvezel polijstpads voor excentrisch roterende polijstmachines. ze zijn ontwikkeld om diepe swirls, krasjes en oxidatie te verwijderen. de vezels zijn kort en staan dicht op elkaar. ze geven uitstekende correctie maar laten toch een mooie finish achter. ze zijn te gebruiken in combinatie met de zwaardere polishing compounds van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,87

MILLE GEAR DRIVEN POLISHING PAD

rupes velcro polijst foam pad is speciaal ontworpen om te gebruiken met de rupes bigfoot mille lk900e. door de speciaal ontworpen vorm kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de geforceerd excentrische beweging. door de trapezevorm, gecombineerd met het lage profiel, is het perfect voor een optimale overbrenging van kracht. dit geeft dus een maximaal resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,74

PAD BOENMACHINE 5 INCH

lecol pad 5 inch (12,5 cm) voor o.a. de imetec superplate boenmachine. de witte pad (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie. de rode pad (fijn grof) is geschikt voor het mat boenen van wasvloeren en inpoetsen van vloerolie en onderhoudsolie. de beige pad (fijn) is geschikt voor het zijdeglanzend boenen van wasvloeren. de groene pad (licht grof) is geschikt voor het reinigen van was en olievloeren. de zwarte pad (grof) is geschikt voor het inpoetsen van de eerste vullende waslaag en licht schurende en zwaar reinigende klussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,55

PAD BOENMACHINE 6 INCH

lecol pad 6 inch wit voor huishoudelijke boenmachine (zeer fijn) is geschikt voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,85

PAD VELCRO 75 MM

rupes pad velcro 75 mm met m6-aansluiting m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,68

PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. ze krassen niet en geven geen statische lading. verpakking bevat 275 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,16

POLIJSTSCHIJF FIJN

rupes big foot polijstschijf fijn is een fijne, licht slijpende en makkelijk verwerkbare polijstschijf. het is met name geschikt voor het polijsten van oppervlakken, het verwijderen van microkrasjes als gevolg van eerdere polijstwerkzaamheden en het perfectioneren van een onderhouden lak. ook vers gespoten lakken kunnen hiermee sneller behandeld worden omdat er weinig warmte gecreŰerd wordt. de gebruikte kunstharsen zorgen voor een zeer fijne celstructuur en een medium zacht materiaal, waardoor het glansvermogen van de gebruikte polijstpasta versterkt, zonder dat het slijpvermogen verloren gaat. het is niet geschikt voor polijstpasta's voor grof polijstwerk en polijstpasta's met niet-vloeibare emulsie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF GROF

rupes polijstschijf grof is speciaal ontworpen voor gebruik samen met de zephir coarse polijstgel en de lhr15 big foot machine. ook andere polijstmachines met een 125 mm steunplaat kunnen gebruikt worden met deze pad. de pad heeft een trapeze vorm met een hoek van 24 graden om veiliger te kunnen werken. de open cel zorgt voor goede afvoer van warmte, overtollig polijstmiddel en dode lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF GROF 80/100MM

rupes big foot polijstschijf grof d. 80-100mm is geschikt voor de lhr 75 en de lhr 75emini. het is een harde schijf met een grote structuur en is sterk slijpend. de celstructuur van dit opgeschuimd plastic versterkt het slijpvermogen van de gebruikte polijstpasta, wat het polijsten aanzienlijk versneld. het is met name geschikt voor het corrigeren van onvolkomenheden in lakwerk en de verwijdering van diepe schuurkrassen en slijtagesporen. het is niet geschikt voor heel harde en ôkeramischeö laklagen en polijstpastaĺs met niet-vloeibare emulsie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,11

POLIJSTSCHIJF MEDIUM

rupes big foot polijstschijf medium is een medium harde polijstschijf met een medium structuur. het is met name geschikt voor het corrigeren van onvolkomenheden in lakwerk en de verwijdering van schuurkrassen zoals wasstraatschades. het is geschikt voor universeel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF UHS

rupes big foot polijstschijf uhs is een harde, stugge foampad met een medium structuur. het is met name geschikt voor het corrigeren van ultra high solid laksoorten, verwijdert imperfecties en laat een hoogglans achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF ULTRA FIJN

rupes big foot polijstschijf ultra fijn is een ultrafijne, zeer licht slijpende en makkelijk verwerkbare polijstschijf. het heeft een zeer fijne celstructuur en zachte consistentie en is speciaal gemaakt voor de finishing van zachte, zeer gevoelige en sticky hoogglanslakken. het is ideaal voor lakken die in de spotlights staan zoals op beurzen en in de showroom.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSPONS

graphite polijstspons voor 59g242.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,66

POLIJSTSPONS 125MM ZELFKLEVEND

verto polijstspons 125 mm zelfklevend van schuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

POLIJSTZAK WOL

verto polijstzak wol uitwasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,06

ROTARY TWISTED NATURAL WOOL PAD

rupes rotary wool pad for backing pad is gemaakt van een premium mengsel van 100% natuurlijk schapenwol. elke haar is gestoomd voor consistentie en kleurvastheid van de vezels. daarnaast zijn de vezels vrijwel exact afgesneden op 35 mm. het bevat geen synthetische vezels en is geoptimaliseerd voor gebruik met de rupes rotary coarse compound. dankzij het verdiepte velcro gedeelte kun je nog veiliger polijsten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,27

SCHUURPAD HARD VOOR AK/TA/EK-SERIES

rupes schuurpad velcro 200 mm 8 gaten voor ak-ta-ek is een harde schuurpad met een omtrek van 200 mm met klithechting en 8 stofgaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,80

SCHUURPAD M14

rupes pad velcro 200 mm m14 is een harde schuurpad met klithechting met een diameter van 200 mm. het is geschikt voor apparaten met een m14-aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

99,55

SCHUURPAD M8

rupes schuurpad 150 mm velcro multihole m8 is geschikt voor de rupes br-, er-, lhr21- en rh-serie met m8 aansluiting. het gatenpatroon (maar liefst 49 afzuiggaten) zorgt voor optimale afzuiging van materiaal en hitte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,41

SCHUURPAD VOOR AK/TA/BK

rupes schuurpad velcro 150 mm 6+8+1 gaten is een harde schuurpad met 6+8+1 gaten en een velcro klittebandhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,20

SCHUURPAD VOOR BR/TA-SERIES

rupes schuurpad hard 150mm velcro 6+1 gaten 5-16 is een dunne steunschijf voor de rupes br3, br6, br9, br65ae, br55, br106, br109, br112, ta151, ta531 en de ta551 schuurmachines. deze zachte schuurpad met een diameter van 150 mm beschikt over 6+1 stofgaten en een velcro klitteband hechting en het is voorzien van een 5/16" aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,23

SCHUURPAD VOOR EK/BK/AK-SERIES

rupes schuurpad met een diameter van 150 mm voor de rupes ek-serie, bk-serie en ak-serie schuurmachines. deze harde schuurpad beschikt over 6+1 stofgaten en een velcro klitteband hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,14

SCHUURPAD VOOR ELK/LK125

rupes schuurpad 125 mm velcro voor lk125-elk125 is een harde schuurpad met klithechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,24

SCHUURPAD VOOR ER/RH

rupes schuurpad 125 mm voor er123-125-155-rh 5 met 8+8+1 stofgaten voor de er- en rh-schuurmachines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,26

SCHUURPAD VOOR LR21

rupes schuurpad 125mm velcro 8+1 gaten voor lr21 is een zachte schuurpad met 8 stofgaten en klithechting voor de schuurmachine lr21.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,47

SCHUURPAD VOOR LR71

rupes schuurpad 125 mm velcro met klithechting en 8+1 stofgaten voor de excentrische schuurmachine lr71.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,08

SCHUURPAD VOOR MULTITOOL

graphite schuurpad voor multitool, geschikt voor meerdere merken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,16

SCHUURPAD VOOR RA125A

rupes schuurpad voor ra125a is een harde schuurpad met klithechting voor de schuurmachine ra125a. deze pad heeft een omtrek van 125 mm en 8 stofgaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,47

SCHUURPAD VOOR RA75

rupes schuurpad 75 mm velcro soft 5-16 voor ra75 heeft een velcro klitteband hechting en is zonder gaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,21

SCHUURPAD VOOR RA75A

rupes schuurpad 75mm velcro soft 3 gaten 5-16 voor ra75a beschikt over 3 gaten en een velcro klitteband hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,47

SCHUURPAD VOOR TA11

rupes schuurpad d.50 mm velcro voor ta11 is een harde schuurpad met klithechting en een diameter van 50 mm voor machines met een m6 verbinding, zoals de ta11.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,50

SCHUURPAD ZACHT VOOR LR31

rupes schuurpad 150mm velcro multihole voor lr31 is een 150 mm zachte schuurpad voor de lr31ae schuurmachine. het bevat 6+8+1 gaten en is voorzien van een velcro klitteband hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,01

SCHUURVLIES

progold schuurvlies ten behoeve van de steelslijper.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,80

SCHUURZOOL VOOR ER/RH

rupes schuurzool met een diameter van 125 mm, 8+8+1 gaten en een m8-m hulpstukaansluiting. het is geschikt voor de er en rh machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,26

SCOTCH-BRITE HANDPAD

3m scotch-brite handvel is een superieur alternatief voor staalwol, draadborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigings- of finishingtaken. het is voorzien van een zeer fijne aluminiumoxide schuurkorrel voor reinigen, finishen, granuleren en verwijderen van imperfecties en pluisjes. het is geschikt voor gebruik op hout, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. het is daarnaast herbruikbaar en bestand tegen scheuren, versplinteren, rafelen, vollopen en roestvorming. het is geperforeerd voor snel en eenvoudig afscheuren om verspilling tegen te gaan. het biedt zowel flexibiliteit als een effectieve snijwerking en nauwkeurige handbediening. het biedt consistent fijne finishing-resultaten bij verschillende werkzaamheden, zoals lastige reinigingsklussen. het ligt prettig in de hand voor precieze beheersing en kan worden gebruikt met een handpadblok voor een uniforme finishing, of op een schuurmachine voor grotere gedeelten. door de snel snijdende, fijne aluminiumoxide schuurkorrels zijn deze pads een populaire keuze voor industriŰle professionals. de duurzame schuurkorrel breekt zelf af tijdens gebruik zodat er steeds nieuwe snijrandjes ontstaan, in tegenstelling tot traditionele schuurkorrels, zoals granaat, die snel slijten tijdens gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,44

SIERSTRIPPENVERWIJDERAAR

sia sierstrippenverwijderaar verwijdert diverse soorten tape en stickers zonder het oppervlak te beschadigen. verpakking bevat 3 gommen en 1 adapter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,78

SOFT ADAPTER INTERFACE PAD 150MM

rupes schuurpad soft adapter interface pad heeft een velcro hechting, is 4 mm dik, voorzien van multiholes en wordt geplaatst tussen het schuurpapier en de schuurpad. de soft adapter zorgt met name op oneffen oppervlakken voor een gelijkmatige drukverdeling. wordt geleverd per 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,94

SOFTBACK SCHUURVELLEN

3m softback schuurspons is een schuurvel met een aluminium oxide schuurkorrel op een schuim (urethaan) rug. het kan zowel nat als droog gebruikt worden en is geschikt voor het schuren van geprofileerde ondergronden en moeilijk bereikbare plaatsen. het past zich aan alle vormen van de ondergrond aan, waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte (bijvoorbeeld doorschuren op randen en kanten) wordt voorkomen. afmeting: 115 mm x 140 mm. een verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,11

SPONSMOP GROEN 150 MM

3m perfect-it iii sponsmop groen met een diameter 150 mm, medium agressief en allround inzetbaar. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,69

SUPERBUFF POETSVACHT

3m superbuff pad is een poetsvacht met een diameter van 203 mm. het is een wollen poetsschijf (tweezijdig bruikbaar) die gebruikt kan worden in combinatie met 3m finesse-it polijstmiddel voor de laatste finish aan lak. het heeft een inwendige schroefdraad 5/8".


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,04

WAFELPAD

3m perfect-it iii wafelmops.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,49

WAFELPAD GROEN 75 MM 4 STUKS

3m perfect-it iii hooglans wafelmop groen behorende bij het 3m perfect-it iii lakcorrectie systeem. een verpakking bevat 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,33

WAFELPAD PERFECT-IT III ULTRAFINE SE BLAUW

3m perfect-it iii hoogglans wafelmop blauw is inzetbaar voor het verwijderen van machinedraaiingen en hologram effecten. het is geschikt voor de verwerking van 3m poetsmiddel blauwe dop.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,38

WOOL POLISHING PAD

rupes wolpad is geschikt voor zowel excentrische machines met vrije rotatie om de eigen as (lhr75, duetto, lhr15 en lhr21 serie) als de geforceerd excentrische machines (mille lk900e). de wolpad is gemaakt van 100% natuurlijke vezels, bevestigd op een polyester foamlaag. tijdens het gehele productieproces wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden om constante kwaliteit te waarborgen. het heeft een stevigere dichtere foam laag zodat de beweging van de polijstmachine maximaal wordt overgebracht op het oppervlak. hiermee wordt er extra polijstkracht gecreŰerd. het heeft twee verschillende vezel lengtes. het voordeel hiervan is dat er hierdoor een betere slijpgraad balans wordt gecreŰerd waarbij de kortere haartjes krachtiger kunnen polijsten en de langere haartjes een mooiere finish achterlaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,17

X-CUT SCHUURFOAM

rupes x-cut schuurfoam is een schuurpad met klithechting, speciaal ontwikkeld voor het nat schuren. het zorgt voor een glad resultaat zonder krassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

ZOOL DELTA VOOR RUPES LS 71T EN LS 71TE

rupes delta pad voor ls71 is voor optimaal gebruik van het hq400 film schuurmateriaal met 7 + 3 extra gaten. het heeft geen 4 opstaande randjes bij de schroefgaten aan de bovenzijde in tegenstelling tot de delta zool voor de ls 21 die deze opstaande randjes wel heeft. de zool past alleen rechtstreeks op de ls 71 machines en past niet op de metalen voet van de ls 21.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,77

3mGraphiteProgoldRupesSIATrae Lyx
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn