DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

2060 GROENE TAPE

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,06

2071 PAARSE TAPE

3m 2071 scotch professional masking tape is een paarse afplaktape voor delicate ondergronden zoals pas geverfde ondergronden en plafonds. het heeft een lichte kleefkracht en is bestand tegen vocht en uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

2090 BLAUWE TAPE

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,42

308 FINELINE HOEKEN

kip fineline hoeken zijn zelfklevende, uv-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. de inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. de hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,64

308 FINELINE TAPE PROFESSIONEEL

kip fineline tape 308 is een premium tape met zeer goede hechting en treksterkte voor de scherpste verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is een zeer dunne tape van het speciale versterkte washi-papier. de verf loopt zelfs bij lakken niet onder de tape door, de tape is uv-bestendig en het is makkelijk afrolbaar. de inzetduur binnen is ca. 6 maanden en buiten ca. 12 weken en het is tot 100°c temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,64

309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDEN

kip masking tape 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60°c temperatuurbestendig.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

3301 ULTRA SHARP

kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra sharp technologie. hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. de tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is uv-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

3307 FINELINE TAPE VOOR BUITEN

kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende uv-bestendigheid. het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. het heeft een goede kleefkracht en is tot 80°c temperatuurbestendig. de inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

373 WASHI-TEC EXTRA STRONG

kip fineline washi-tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste washi tape voor veeleisende situaties. de verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden uv-bestendig. het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is temperatuurbestendig tot 100°c en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

ALUBAND

den braven zwaluw aluband is geschikt voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussenmuren en uitbouwen. het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,22

CREPE TAPE

kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. temperatuurbestendig tot 80 graden. inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,30

ECOTAPE

kip masking tape 302 is een milieuvriendelijke, lichtgekrepte schilderstape zonder oplosmiddel voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. het is vochtbestendig door goede impregnering, heeft een goed hechtvermogen en is temperatuurbestendig tot 66ºc. inzetduur binnen is tot ca. 3 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,07

FINELINE TAPE

kip fineline tape 3808 is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een goede kleefkracht en is uv-bestendig. het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,42

FROG TAPE

kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. de randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. de tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. het is flexible, uv-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,22

FROGTAPE SHAPE TAPE

kip frogtape shape tape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creëren van persoonlijke muurdesigns. het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. de patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. de mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. in tegenstelling tot moeilijk te hanteren verfsjablonen, vlijt shape tape™ zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. net als alle frogtape®-producten beschikt ook shape tape™ over de gepatenteerde paintblock™-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. frogtape® shape tape™ wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,17

LOODBAND

den braven zwaluw loodband is een sterk zelfklevende gemodificeerde bitumenlaag met een toplaag van een sterke weerbestendige loodkleurige polyester folie en een makkelijk te verwijderen gesiliconiseerde polyethyleen schutfolie met een hoge dichtheid aan de onderkant. het is ontwikkeld voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussen muren en uitbouwen. het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,22

MASKING TAPE BEIGE

progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. rollengte: 50 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,06

MASKING TAPE GEEL

progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. de tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge uv-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. lengte rol: 50 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,18

MASKING TAPE HOEKJES

progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90° hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. de tape heeft een zeer hoge uv-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,51

MASKING TAPE PAARS

progold masking tape paars is een masking tape specifiek geschikt voor kwetsbare ondergronden zoals behang. de tape heeft een minimale kleefkracht, is geschikt voor het maken van strakke lijnen, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van 1 dag. lengte rol: 50 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,95

PE-MASKING TAPE VOOR PVC

kip pe-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium pe-tape voor de professionele markt. door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor pvc-ondergronden zoals kunststof kozijnen. het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. de temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,45

PVC MASKING TAPE

kip pvc masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium pvc-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! het is tot 60 ºc temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,48

PVC TAPE

progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,87

QUICK-LINER

kip quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creëren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,49

QUICK-LINER RINGENSET

kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,69

SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301

kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

SCHILDERSTAPE STANDAARD

kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. de tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,33

SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIG

progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is uv-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE

3m 2328 maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,75

STUCTAPE

kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. het is temperatuurbestendig tot 60ºc. inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,19

STUKADOORSTAPE

kip stucco tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, uv-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. de tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

TAPE GOUD

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,70

3MDen BravenKipProgold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn