DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

200 CREPE TAPE VOOR RONDINGEN

kip crepe tape 200 is ideaal voor het afplakken van rondingen. het is sterk gekrept en is uitstekend rekbaar. het is ideaal voor het afplakken van o.a. rondingen, raam- en deurklinken en stopcontacten, voornamelijk op gladde ondergronden, maar ook op licht ruwe ondergronden. de inzetduur binnen is tot 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

201 MASKING TAPE

kip 201 uv-bestendige masking tape blauw is een uv-, weer- en verouderingsbestendige tape met acrylaatkleefstof. het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. het is zowel bij binnen- als buitenwerk tot 2 weken inzetbaar, heeft een treksterkte van 43,09 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 60°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,41

2060 GROENE TAPE

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,77

2090 BLAUWE TAPE

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,75

2090 SCOTCH AFPLAKTAPE BLAUW

3m 2090 scotch-blue tape heeft een middelsterke kleefkracht en is te gebruiken op glas, kunststof, metaal en gelakte, geschilderde en andere niet-ruwe ondergronden. onder normale omstandigheden is de tape binnen 1 maand probleemloos verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten en/of de ondergrond te beschadigen. bij extreme uv belasting ten gevolge van de directe inwerking van zonlicht wordt geadviseerd het binnen 14 dagen te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,60

2093 AFPLAKBAND SCOTCHBLUE BLAUW

3m 2093 scotch-blue tape is optimaal geschikt voor het afplakken op oppervlakken zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. het zorgt voor scherpe verfranden en voorkomt het doorlopen van verf en andere vloeistoffen. het is schoon verwijderbaar binnen 14 dagen, geschikt voor binnen en buiten en uv-bestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

218 PVC-MASKING TAPE GERIBBELD

kip pvc-masking tape geribbeld 218 is een standaard kwaliteit, geribbelde tape die makkelijk recht afgescheurd kan worden. het bestaat uit een sterke en soepele pvc-folie. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,85

219 PE MASKING TAPE

kip 219 pe-masking tape is een sterke masking tape uit een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke pe-folie. het is gemakkelijk met de hand te scheuren en uitstekend geschikt voor kunststof ondergronden (pvc), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege goede bestendigheid tegen weekmakers. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 6 weken, het heeft een treksterkte van 20 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 45°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,06

224 STEENBAND

kip textieltape 224 is steenband voor eenvoudige werkzaamheden. het is een 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag, waterbestendig door pe-coating en geschikt voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,33

233 AUTO MASKING TAPE

3m auto masking tape 233 is kwalitatief hoogwaardig afplakband voor bijzondere toepassingen. het heeft een zeer fijne, dikkere crepe papierrug, is temperatuurbestendig tot 120°c en is 1 uur waterbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

237 CREPETAPE STANDAARD

kip masking tape 237 is een licht gekrepte tape in basiskwaliteit met een goede kleefkracht en goed hechtvermogen voor minder veeleisende afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,03

242 MASKING TAPE EXTRA

kip masking tape extra 242 is een premiumproduct voor de professionele sector. het heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig. de inzetduur binnen is tot 7 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,77

244 FINELINE TAPE WASHI-TEC EXTRA STRONG

kip fineline-tape washi-tec 244 extra strong is een extra versterkte washi tape voor veeleisende situaties. de verf loopt niet onder de tape door, het is stabiel en scheurvast en het is tot 5 maanden uv-bestendig. het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,33

244 SCOTCH AFPLAKTAPE GOLD

3m 244 scotch tape gold voor een zeer scherpe aflijning. het is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het afplakken van deuren (uit o.a. hard hout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafond. het laat geen lijmresten achter bij verwijdering na 6 maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,97

304 MASKING TAPE

kip 304 masking tape standaardkwaliteit is een licht gekrepte tape met een standaard impregnering en een goede kleefkracht en hechtvermogen. het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,12

306 MASKING TAPE HITTEBESTENDIG

kip masking tape hittebestendig 306 is een excellente, licht gekrepte specialistische tape voor de autospuiter. het is hittebestendig tot 100°c en zorgt voor nauwkeurige en scherpe lakranden. het is bestand tegen water en oplosmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

307 MASKING TAPE VOOR BUITEN

kip masking tape voor buiten 307 heeft uv-, weer- en verouderingsbestendige acrylaatkleefstof en is zeer scheurbestendig. het is geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. het is zowel binnen als buiten tot 2 weken inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,30

308 FINELINE HOEKEN

kip fineline hoeken zijn zelfklevende, uv-bestendige 'hoeken' van speciaal versterkt papier voor een makkelijke en precieze afwerking van hoeken bij bijvoorbeeld raam- en deurkozijnen. de inzetduur binnenshuis is tot 6 maanden, buitenshuis voor kortere duur. de hoeken zijn 50x50mm en een rol bevat 60 stuks.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,65

308 FINELINE TAPE PROFESSIONEEL

kip fineline tape washi-tec 308 is een premium tape met zeer goede hechting en treksterkte voor de scherpste verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is een zeer dunne tape van het speciale versterkte washi-papier. de verf loopt zelfs bij lakken niet onder de tape door, de tape is uv-bestendig en het is makkelijk afrolbaar. de inzetduur binnen is ca. 6 maanden en buiten ca. 12 weken en het is tot 100°c temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,19

309 SCHILDERSTAPE VOOR KWETSBARE ONDERGRONDEN

kip masking tape washi-tec lila 309 is een lichtklevende afplaktape van het speciale, soepele washi-papier voor gebruik op kwetsbare ondergronden zoals behang, papier en decoratieve schildertechnieken. het is tevens geschikt voor gebruik op nieuwe, droge verflagen en het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. het is binnen tot ca. 8 weken inzetbaar en tot 60°c temperatuurbestendig.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,03

317 PVC MASKING TAPE PROF KWALITEIT

kip pvc-masking tape professionele kwaliteit glad 317 is een gladde, stabiele en soepele tape bestaande uit pvc-folie. deze tape is zeer makkelijk afrolbaar en uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden. het is ook geschikt voor hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,80

318 PVC MASKING TAPE GERIBBELD PROF KWALITEIT

kip pvc-masking tape professionele kwaliteit geribbeld 318 is gemaakt uit een zeer sterke en soepele pvc-folie. het heeft een goede vormstabiliteit en is makkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels. het is uitstekend geschikt voor de professionele bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,48

329 TEXTIELTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

kip 329 textieltape professionele kwaliteit is een tape van 42 mesh textiel met een kleeflaag uit natuurrubber. het heeft een pe laminering, is uv-bestendig en heeft een goede kleefkracht. het is uitstekend geschikt voor verschillende afdek- en afplakwerkzaamheden op de gebruikelijke ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

3301 ULTRA SHARP

kip ultra sharp 3301 is de enige professionele masking tape met ultra sharp technologie. hierdoor kunnen bijzonder strakke lijnen op gladde en ruwe ondergronden worden gemaakt. de tape heeft een uitgebalanceerde kleefkracht met natuurrubber kleeflaag, is uv-bestendig en heeft een hoge treksterkte door het speciale papier voor professioneel gebruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,70

3307 FINELINE TAPE VOOR BUITEN

kip fineline tape washi-tec 3307 is een sterke tape van het washi-speciaalpapier met uitstekende uv-bestendigheid. het zorgt voor scherpe verfranden binnen en buiten en is speciaal geschikt voor het afplakken van snel verwerende oppervlakken buitenshuis. het heeft een goede kleefkracht en is tot 80°c temperatuurbestendig. de inzetduur zowel binnen als buiten is ca. 3 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,50

3308 FINELINE TAPE

kip fineline tape washi-tec professionele topkwaliteit 3308 (voorheen 308) is een sterkte uv-bestendige washi tape, geschikt voor binnen en buiten. het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een sterke en goede kleefkracht en is zeer soepel. de inzetduur binnen is tot 6 maanden en buiten tot 12 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,03

3315 STUKADOORSTAPE

kip stukadoorstape 3315 is gemakkelijk met de hand af te scheuren en zonder lijmresten te verwijderen. het is uv- en vochtbestendig en bijzonder geschikt op pleisterwerk en steen. de inzetduur is tot 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

3508 FINELINE TAPE

kip fineline tape washi-tec standaard kwaliteit 3508 geel is een standaard washi tape geschikt voor binnen en buiten. het zorgt voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een sterke en goede kleefkracht en is uv-bestendig. de inzetduur binnen is tot 3 maanden en buiten tot 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,42

3608 WASHI TAPE STANDAARD ORANJE

kip 3608 fineline tape washi-tec standaard kwaliteit heeft een nieuw ontwikkelde acrylaat kleeflaag voor nog betere resultaten op kwetsbare ondergronden. het heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 100 graden en is makkelijk en snel te verwerken door de geringe afrolweerstand. de inzetduur binnen is 3 maanden en buiten 4 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,71

373 WASHI-TEC EXTRA STRONG

kip fineline washi-tec extra sterk 373 is een extra versterkte, sterke, scheurvaste washi tape voor veeleisende situaties. de verf loopt niet onder de tape door en de tape is tot 5 maanden uv-bestendig. het is geschikt voor stukadoors- en pleisterwerk en scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het is temperatuurbestendig tot 100°c en de inzetduur is binnen tot 6 maanden en buiten tot 5 maanden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

3808 FINELINE TAPE

kip fineline tape washi-tec premium 3808 geel is een zeer sterke, soepele tape uit het speciaal versterkte washi-papier voor scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. het heeft een goede kleefkracht en is uv-bestendig. het is temperatuurbestendig tot 120 graden en de inzetduur binnen is tot ca. 6 maanden en buiten tot ca. 12 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,39

3815 PVC-MASKING TAPE

kip pvc-masking tape standaardkwaliteit glad 3815 is een stabiele standaard pvc-tape uit een sterke en soepele pvc-folie in standaardkwaliteit. het is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,98

3817 PVC MASKING TAPE STANDAARD KWALITEIT

kip pvc-masking tape standaardkwaliteit glad 3817 is een gladde tape uit een stabiele en soepele pvc-folie in een standaardkwaliteit. het is zeer goed geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor verweerde pvc ondergronden. het is bestand tegen o.a. water, niet te sterke zuren, logen, alcohol, olie, benzine en zout water. ook blijft het vormvast en is het mogelijk mooie rechte lijnen te plakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

3818 PVC-MASKING TAPE

kip pvc-masking tape standaardkwaliteit geribbeld 3818 is een geribbelde, vormstabiele standaard pvc-tape. het is gemakkelijk recht af te scheuren door de overdwars geplaatste ribbels en geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas. het is minder geschikt voor pvc ondergronden. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,82

3819 PE-MASKING TAPE

kip pe-masking tape standaardkwaliteit glad 3819 is een standaard, makkelijk afrolbare pe-tape. het is een enkelzijdig klevende, milieuvriendelijke pe folie en het is makkelijk met de hand te scheuren. het is geschikt voor kunststof ondergronden (pvc), bijvoorbeeld bij kozijnen, vanwege de goede bestendigheid tegen weekmakers. de inzetduur is zowel binnen als buiten tot 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

3829 TEXTIELTAPE

kip textieltape standaard pluskwaliteit 3829 is een sterke textieltape voor afdek- en afplakwerkzaamheden buitenshuis. het is een 59 mesh textieltape met een kleeflaag uit natuurrubber. het is pe-gelamineerd, uv-bestendig en zeer sterk. het is inzetbaar bij een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden op gebruikelijke ondergronden voor toepassingen waarbij een sterke tape vereist is. de inzetduur is zowel binnen als buiten 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,92

4737 FINE LINE AFPLAKBAND ROL 33 METER

3m scotch fineline tape 4737 is een dunne, lichtblauwe vinyl fineline tape. het is doorschijnend zodat er zicht kan worden gehouden op het werk. het is uitstekend geschikt voor toepassing in alle voorkomende laksystemen, met name watergedragen lakken. het heeft een zeer goede hechting op kunststof. let op, het kan niet in direct zonlicht gebruikt worden, anders is het moeilijk te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,14

508 SCHILDERSTAPE GEEL

kip fineline tape 508 is een washi tape speciaal voor messcherp afplakken. het laat zelfs na twaalf weken buitenshuis (binnen tot 6 maanden) geen lijmresten achter. deze tape is voor binnen en buiten gebruik toepasbaar, uv-bestendig en voor gladde en ruwe ondergronden. de verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte en is makkelijk afrolbaar,


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

AFPLAKTAPE + AFDEKFOLIE IN HOUDER

sam tape + folie is een zelfklevende tape met een strook afdekfolie in een handige houder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,17

AFPLAKTAPE 19MM X 50M 3 STUKS

sam afplaktape 19mm x 50m is een standaard afplaktape. in deze set zitten 3 rollen van 50 meter tape van 19 mm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,89

AFPLAKTAPE 50 METER

sam masking tape is flexibel afplaktape voor strak en schoon schilderwerk. het is ook geschikt voor rondingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,25

AFPLAKTAPE VOOR VERFWERKEN

scley afplaktape voor verfwerken is heeft een smeltlijm laagje, is geïmpregneerd en voor 1 dag binnen inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,35

ALUBAND

den braven zwaluw aluband is geschikt voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussenmuren en uitbouwen. het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,45

CREPE TAPE

kip crepe tape 303 is ideaal voor het afplakken van rondingen zoals raam- en deurklinken en stopcontacten. het is sterk gekrept en heeft een uitstekende rekbaarheid. het is voornamelijk geschikt voor gladde ondergronden, maar hecht ook op licht ruwe ondergronden. het is temperatuurbestendig tot 80 graden en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,25

DUOBAND 210

kip 210 duoband groen/wit is een dubbelzijdig klevende tape uit soepele pvc-folie met een kleefvrije strook aan een zijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creeren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen en deuren. het is minder geschikt voor verweerde pvc-ondergronden. de inzetduur binnen en buiten is 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

FINELINE TAPE TEXTIEL BLAUW

kip textiel fineline-tape 236 is een fineline tape voor scherpe lijnen. het heeft een stabiele drager en is daardoor geschikt voor bijvoorbeeld stucwerk. het heeft een geïntegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. het is geschikt voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden zoals hout en steen. het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,98

FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDEN

kip fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een geïntegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. de inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,18

FINELINE TAPE WASHI 238

kip fineline-tape washi-tec 238 premium is een soepele, dunne tape van speciaal washi-tec papier. het heeft een goede hechting en scheurvastheid en is uv-bestendig. het is een allround tape voor afplakwerkzaamheden op gladde en licht ruwe ondergeronden. de inzetduur binnen is 5 maanden en buiten 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,90

FINELINE TAPE WASHI 246

kip fineline-tape washi-tec 246 kwetsbare ondergronden is een uv-bestendige afdektape uit sterk dun speciaal papier voor scherpe lijnen. het is bijzonder makkelijk afrolbaar en geschikt voor langduriger schilderwerk binnen en buiten met scherpe verfranden op gladde en licht ruwe ondergronden. de inzetduur buiten is tot 4 weken. treksterkte: 27,13 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 60°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,87

FROG TAPE

kip frogtape is de enige tape met gepatenteerde paintblock technologie, een sterk absorberende stof die direct in gel verandert zodra het met watergedragen verf in contact komt. de randen van de tape worden hierdoor afgedicht zodat de verf niet onder de tape door loopt. de tape is zeer makkelijk aan te brengen en uitermate geschikt voor de minder vlakke ondergronden. het is flexibel, uv-bestendig tot 7 dagen en de inzetduur binnenshuis is ca. 21 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,22

FROGTAPE SHAPE TAPE

kip frogtape shape tape is een uniek product voor het eenvoudig en snel creëren van persoonlijke muurdesigns. het is zowel een afdekband als een sjabloon voor mooie en persoonlijke muurdesigns. de patronen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd of in meerdere lagen worden aangebracht. de mogelijkheden voor de creatieve en individuele vormgeving van muren, accessoires en meubels zijn eindeloos. in tegenstelling tot moeilijk te hanteren verfsjablonen, vlijt shape tape™ zich als het ware tegen de ondergrond aan en blijft hier zelfstandig plakken. net als alle frogtape®-producten beschikt ook shape tape™ over de gepatenteerde paintblock™-technologie en daarom geldt ook hier voor: geen ondergelopen verf en strakke verfranden. frogtape® shape tape™ wordt voor gebruik op gladde ondergronden aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,17

GOLD MASKEERTAPE T244

3m t244 gold maskeertape wordt vaak gebruikt om ramen af te plakken maar ook om boten en andere klussen af te plakken voor een zeer scherpe aflijning. het is geschikt voor diverse oppervlakken, zoals het deuren (uit o.a. hardhout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafonds, binnen en buiten. het laat geen lijmresten bij verwijdering na 6 maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,20

LINNEN TAPE TESA 4651

maiburg linnen tape tesa 4651 is een sterke topkwaliteit textieltape met acrylcoating. het is gebaseerd op een rug van 148-maas geweven rayon en natuurrubberen kleefstof. het is een zeer sterke textieltape voor vrijwel iedere toepassing met een goede kleefkracht, zelfs op ruwe oppervlakken, een uitstekende rekkracht, rechte afscheurranden zowel in de lengte als dwars en handelbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.009,80

LOODBAND

den braven zwaluw loodband is een sterk zelfklevende gemodificeerde bitumenlaag met een toplaag van een sterke weerbestendige loodkleurige polyester folie en een makkelijk te verwijderen gesiliconiseerde polyethyleen schutfolie met een hoge dichtheid aan de onderkant. het is ontwikkeld voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussen muren en uitbouwen. het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,45

MASKER EN TEXTIELTAPE 233

kip masker met textieltape 233 is een hoogwaardige, blauwe textieltape met milieuvriendelijke pe-afdekfolie van professionele kwaliteit. het is uv-bestendig en de folie hecht zichzelf aan de ondergrond door statische lading. het is geschikt voor het snel afplakken en maskeren van bijvoorbeeld ramen op bijna alle ondergronden zowel binnen als buiten. de inzetduur is tot 3 weken. treksterkte: 51 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 40°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,11

MASKING TAPE 205

kip masking tape 205 is een zeer goede standaard masking tape voor de professional. het is een licht gekrepte tape met zeer goede kleefkracht en hoog hechtvermogen en uitstekende water- en vochtbestendigheid door een zeer goede impregnatie. daarnaast is het bijzonder trekvast. het is geschikt voor kortstondige afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnen. treksterkte: 36,8 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 66°.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,45

MASKING TAPE 209

kip fineline-tape washi-tec behang 209 is een lichtklevende afdektape van soepel en sterk washi papier. het is uitstekend te verwijderen, zelfs van de meest kwetsbare ondergronden. het is geschikt voor veeleisend schilderwerk op kwetsbare ondergronden zoals behang of papier en voor decoratieve schilderstechnieken. het is ook geschikt voor nieuwe droge verflagen. treksterkte: 31,7 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 60°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,23

MASKING TAPE 300 CREPE

kip masking tape standaard schilderskwaliteit 300 is speciaal voor veeleisend schilderwerk. het heeft een zeer goede kleefkracht en goede scheurbestendigheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,71

MASKING TAPE 3434 BLAUW

3m masking tape 3434 blauw is uitstekend bestand tegen water, heeft een hoge aanvangshechting, geeft een mooie lakovergang, is temperatuurbestendig tot 120 graden, heeft een uitstekende hechting op rubber en is ook geschikt voor ir droging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,58

MASKING TAPE BEIGE

progold masking tape beige is een universeel inzetbare tape voor kortstondige werkzaamheden binnenshuis. het heeft goede hechting op onder andere oude lak, laat geen lijmresten achter en de inzetduur is 1 dag. rollengte: 50 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,80

MASKING TAPE GEEL

progold masking tape geel is een top kwaliteit tape voor het maken van strakke lijnen op alle ondergronden, zowel binnen als buiten. de tape heeft een prima kleefkracht, heeft een zeer hoge uv-bestendigheid, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van meerdere maanden. lengte rol: 50 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

MASKING TAPE HOEKJES

progold masking tape hoekjes is een top kwaliteit tape in 90° hoekvorm, geschikt voor het snel, recht en eenvoudig afplakken van hoeken. de tape heeft een zeer hoge uv-bestendigheid en laat geen lijmresten achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,84

MASKING TAPE PAARS

progold masking tape paars is een masking tape specifiek geschikt voor kwetsbare ondergronden zoals behang. de tape heeft een minimale kleefkracht, is geschikt voor het maken van strakke lijnen, laat geen lijmresten achter en heeft een inzetduur van 1 dag. lengte rol: 50 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,64

PE-MASKING TAPE VOOR PVC

kip pe-masking tape 319 is een milieuvriendelijke premium pe-tape voor de professionele markt. door de goede bestendigheid tegen weekmakers is deze tape uitermate geschikt voor pvc-ondergronden zoals kunststof kozijnen. het is makkelijk afrolbaar, vormstabiel (ook bij hogere en lagere temperaturen) en eenvoudig met de hand af te scheuren. de temperatuurbestendigheid is -40 tot +60 graden en het is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,71

PREMIUM MASKEERTAPE 3030

3m maskeertape groen is geschikt voor toepassingen met lakken op waterbasis. deze flexibele en consistente, groene maskeertape van glad crêpepapier beschikt over een speciaal geformuleerd hechtmiddel op basis van rubber en hars en resulteert in schone verflijnen en minder ophoping van verfresten. deze tape is bestand tegen water en laat geen hechtmiddelen door, zelfs na blootstelling aan vocht of ultraviolet licht. de tape is bestand tegen temperaturen tot 100°c, blijft zitten zonder los te laten of om te krullen en kan schoon en eenvoudig worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,02

PROFESSIONAL SCHILDERSTAPE BUITEN

sam prof schilderstape voor buiten is een professionele schilderstape voor gebruik buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,22

PROFESSIONELE AFPLAKTAPE BINNEN EN BUITEN

scley professionele afplaktape voor verfwerken binnen en buiten heeft een acryllijmlaag, is uv- en weerbestendig en toepasbaar op gevoelige ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,25

PROFESSIONELE AFPLAKTAPE PRECISIEWERKEN

scley professioneel afplak tape voor precisiewerken heeft een acryllijm laag, is gemaakt van washi papier, uv-bestendig en 30 dagen binnen en 7 dagen buiten inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,48

PROFESSIONELE AFPLAKTAPE VOOR VERFWERKEN

scley professionele afplaktape voor verfwerken. het heeft synthetische rubberlijm, is 0,13 mm dik en waterproof en heeft een hoge scheur sterkte. de inzetduur is 4 dagen binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,75

PVC MASKING TAPE

kip pvc masking tape 315 is een zeer gladde, vormstabiele, sterke, soepele premium pvc-tape voor de professionele markt met een natuurrubber kleeflaag. het is zeer geschikt als bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. voorzichtig bij verweerde pvc-ondergronden! het is tot 60 ºc temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,34

PVC TAPE

progold pvc tape is geschikt voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout, aluminium en glas. het is tevens geschikt voor stucloper en de inzetduur is maximaal 6 weken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,85

QUICK-LINER

kip quick-liner 335 is een uniek afplakapparaat voor het moeiteloos creëren van rechte lijnen zonder kartelranden vanaf 1 mm breedte. het is geschikt voor decoratieve schildertechnieken en bestaat uit een complete set met 2 rollen kip 308-30 en kunststof afstandsringen van 1, 2 en 5 mm. afmetingen: 10 x 25 x 18,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

118,19

QUICK-LINER RINGENSET

kip quick-liner ringenset bestaat uit afstandsringen van 1, 2 en 5 mm breedte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,73

R7 SCHILDERSTAPE

sam r7 schilderstape is geschikt voor alle niet-ruwe ondergronden en voor alle verftypes. het is gemaakt van japans rijstpapier voor een vlijmscherp verfresultaat, kan langdurig gebruikt worden zonder lijmresten achter te laten of de ondergrond te beschadigen, is uv-bestendig en dus ook geschikt voor schilderwerk buitenshuis en bestand tot 80°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,34

REMOVABLE STUCLOPER TAPE

kip 362 stucloper tape is een gemakkelijk af te rollen en zonder restanten verwijderbare pvc tape. het is geschikt voor het bevestigen van afdekmateriaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,28

SCHILDERSTAPE BLAUW 50 MM X 50 M

3m 2090e maskingtape blauw is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,48

SCHILDERSTAPE EXTRA PROFESSIONEEL 301

kip masking tape extra 301 is een premiumproduct voor afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden (voornamelijk binnenshuis) voor de professionele sector. het heeft een uitstekende kleefkracht, hoog hechtvermogen en is scheurbestendig. door de speciale impregnering is het ook zeer water- en vochtbestendig. het is tot 80 graden temperatuurbestendig en de inzetduur binnen is ca. 7 dagen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,87

SCHILDERSTAPE GROEN

3m maskingtape groen is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

SCHILDERSTAPE GROEN 50 MM X 50 M

3m 2060e maskingtape groen is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,56

SCHILDERSTAPE STANDAARD

kip masking tape 305 is een licht gekrepte tape voor kortstondige standaard afdekwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. de tape heeft een goede kleefkracht, hoog hechtvermogen, goede impregnering en is zeer scheurbestendig. de inzetduur binnenshuis is tot ca. 5 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,35

SCHILDERSTAPE UV-BESTENDIG

progold masking tape blauw is een universeel inzetbare tape voor gebruik op vers geschilderde ondergronden, zowel binnen als buiten. het is soepel in bochten, heeft een medium kleefkracht, is uv-bestendig, laat geen lijmresten achter en de inzetduur 1 week


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

SCHILDERSTAPE VOOR BUITEN

kip masking tape voor buiten 307 is een zeer scheur-, uv-, weer- en verouderingsbestendige masking tape speciaal voor buiten. geschikt voor veilige afplakwerkzaamheden op kwetsbare ondergronden zoals acrylverf. inzetduur is zowel binnen als buiten ca. 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,42

SCOTCH 218 FINE LINE MASKEERTAPE GROEN

3m 218 fineline tape is een maskingtape ontwikkeld voor zeer nauwkeurige verflijnen, ook op bolvormige ondergronden. het is geschikt voor schilderwerk in 2 kleuren en andere toepassingen waar rechte verflijnen worden vereist. het heeft een goede vocht- en oplosmiddelresistentie. het is niet geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,61

SCOTCHBLUE AFDEKPLAKBAND

3m 2080 scotch-blue tape is een schilderstape van hoge kwaliteit voor een professioneel eindresultaat. het heeft een optimale kleefkracht en is binnen 8 dagen zonder lijmresten te verwijderen van delicate oppervlakken zoals behangpapier met reliëf, gewoon behangpapier, glad pleisterwerk en vers geschilderde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SOFT EDGE FOAM MASKEER AFPLAKBAND

3m maskeerkleefstrip is een foamtape voor het maskeren van stijlen en andere zones die voor het spuiten moeten worden afgeplakt. het is ideaal voor het afplakken van portier-, motorkap- of achterklepopeningen en andere delen van voertuigen. het materiaal kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de kleefeigenschappen van de tape en de tape heeft een speciaal samengestelde polyurethaan schuimstructuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,51

STEENBAND PREMIUM

kip 225 steenband zilver is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, met name op pleisterwerk en steen. het is geschikt voor o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken. de kleefkracht is 5,91 n/10 mm, is olie- en waterbestendig en is temperatuurbestendig tot 75°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,80

STEENBAND PREMIUM

kip 211 steenband zilver is zeer goed robuust steenband met hoge scheurbestendigheid. het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij o.a. reparaties, verpakken en verzegelen. het is minder geschikt voor gelakte ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,14

STEENBAND PREMIUM PLUS

kip 207 steenband is hoogwaardig plooibaar steenband. het is krachtig klevend en ook bij lichte vorst inzetbaar. het is geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, bij bijvoorbeeld zandstralen en reparaties. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,09

STUCTAPE

kip masking tape 3804 is een licht gekrepte tape met goede kleefkracht en een goed hechtvermogen voor minder veeleisende, eenvoudige afplakwerkzaamheden op gladde ondergronden binnenshuis. het is temperatuurbestendig tot 60ºc en de inzetduur binnenshuis is ca. 1 dag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,91

STUKADOORSTAPE

kip stucco tape 363 is een hoogwaardige, weervaste, uv-, temperatuur- en vochtbestendige masking tape voor de stukadoor. de tape is zowel binnen als buiten tot 6 weken inzetbaar en mede daardoor gemakkelijk en zonder lijmresten te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,78

TAPE GOUD

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

UV-TEXTIELTAPE EXTRA

kip 214 textieltape extra is een zeer uv-bestendige textieltape voor langdurigere afplakwerkzaamheden buitenshuis. het is geschikt voor een groot aantal afdek- en afplakwerkzaamheden, zelfs op hoogwaardige ondergronden, en heeft een langere gebruiksduur dan conventionele textieltape door de pe-tussenlaag. de inzetduur is zowel binnen als buiten 4 weken en het is temperatuurbestendig tot 90°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,18

WASHI TEC FINE LINE TAPE 208

kip fineline-tape washi-tec premium plus 208 is een premiumproduct voor de scherpste verfranden met zeer goede hechting en treksterkte. de verf loopt niet onder de tape door (ook niet bij lakken), het is uiterst plooibaar, heeft een zeer goede hechting en treksterkte, is uv-bestendig en makkelijk afrolbaar en het is maandenlang inzetbaar. het is geschikt tot 120 graden celsius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

3mDen BravenKIPProgoldSAM
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn