DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

1100 ACRYLAAT MONTAGESCHUIMBAND

3m 1100 acryl montage schuimband voor het aanbrengen van voorwerpen aan de carrosserie zoals sierlijsten en parkeerstrippen, met name op kritische laksystemen. de tape heeft een hoge schok- en weersbestendigheid en is temperatuurbestendig tot 90 graden. de tape heeft een dikte van 1.1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,86

337 TAPIJTPLINTTAPE

kip tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,18

80317 DUBBELZIJDIGE TAPE 25 MM X 20 M

3m 80317 dubbelzijdige tape 25 mm x 20 m is een acrylaat dubbelzijdigklevend montageschuimband voor het aanbrengen van o.a. sierlijsten, parkeerstrippen, reflectoren en spiegelglas. het heeft een hoge aanvanghechting en het acrylaatschuim zorgt ervoor dat materiaalspanningen geabsorbeerd worden. het is geschikt voor metaal en kunststof verbindingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,75

9191 DUBBELZIJDIG TAPIJTTAPE 50 MM X 25 M

3m 9191-2 scotch tapijttape 50 mm x 25 m is van polypropyleen en ideaal voor bevestiging op vloertegels, hout en beton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

DOUBLE FIX ONZICHTBAAR DUBBELZIJDIGE MONTAGETAPE

bison doublefix onzichtbaar is een extra sterke, volledig transparante, dubbelzijdige montagetape. het is ideaal voor een permanente, veilige en onzichtbare bevestiging van o.a. borden, decoratieve voorwerpen, haken en thermometers op gladde oppervlakken, binnen en buiten. het is ook geschikt voor glazen oppervlakken, metaal, tegels of steen en voor gebruik in en rond de douche. het is water-, uv- en temperatuurbestendig en 1 rol draagt tot 75 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

DOUBLEFIX UNIVERSEEL

bison doublefix universeel is een ultra sterke, heavy-duty, dubbelzijdige montagetape. het is ideaal voor permanente en veilige bevestiging van o.a. borden, huisnummers, haken en rekken op vrijwel alle gladde en ruwe oppervlakken zoals metaal, tegels, hout of steen, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

DUBBELZIJDIGE EXTRA STERKE VLOERTAPE

scley dubbelzijdige extra sterke vloertape heeft smelt lijm, is 0,24 mm dik en is van viscose en resistent tegen weekmakers. het is geschikt voor permanente bevestiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,08

DUBBELZIJDIGE INSTALLATIE POWERTAPE

scley dubbelzijdig installatie powertape heeft een acryl lijm laag, is gemaakt van acryl foam, waterbestendig, heeft een hoge viscose en zorgt voor permanente bevestiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,98

DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE 4032

3m mount tape 4032 dubbelzijdig is een zachte schuimtape met een hoge afschuifsterkte voor gebruik op uiteenlopende oppervlakken voor montage, verbinding of bevestiging. het biedt een duurzame montage bij binnentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,30

DUBBELZIJDIGE TAPE EXTRA STERK

scley dubbelzijdig tape extra sterk heeft een synthetische rubber lijm laag, heeft een hoge viscositeit, is resistent tegen weekmakers en is extra geweven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,38

DUOBAND

kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. de kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. het is tot 40 c temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,91

MONTAGETAPE VOOR BUITEN

kip montageband voor buiten 240 is een dubbelzijdige montagetape voor duurzame bevestiging van vlakke voorwerpen buitenshuis zoals naamplaatjes en buitenthermometers. het hecht op gladde en licht ruwe ondergronden zoals steen en stucwerk, heeft een grote kleefkracht, is vochtbestendig en temperatuurbestendig tot 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,73

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

kip montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. temperatuurbestendig tot 80 graden. geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m 4026 dubbelzijdige schuimtape pu acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,85

SPIEGELBAND 221

kip 221 montagetape voor spiegels is een montagetape uit polyethyleen schuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. het heeft een extra grote kleefkracht en is vochtbestendig. het heeft een dikte van 0,95 mm en is temperatuurbestendig tot 90c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,68

TAPIJTTAPE EXTRA STRONG

bison tapijttape extra strong heeft een dubbelzijdige zelfhechtende lijmstrip en is geschikt voor het naadloos vastzetten en later eenvoudig verwijderen van tapijt, ook op wat ruwere ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. het is temperatuurbestendig tot 80c en de inzetduur binnen is tot ca. 1 week.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,85

VHB 4912F DIKTE 2,0 MM 19 MM X 16 M

3m 4912f vhb lijmstrip acrylaat is een tweezijdig klevende lijmstrip. het kan door zijn dikte ook grotere oneffenheden opvangen. het is geschikt voor het bevestigen van dak- en wandpanelen van bussen en vrachtwagens en het bevestigen van borden, displays en panelen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,99

VHB 4950F DIKTE 1,1 MM 12 MM X 33 M

3m lijmstrip vhb acrylaat 4950f is een tweezijdig klevende lijmstrip. het is geschikt voor de bevestiging van o.a. dak- en wandbeplating vrachtwagens en bussen, plaatverstevigers, lichtstraten, lichtreclame, bewegwijzering, meubelfabricage, borden en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,47

VHB 4959F DIKTE 3 MM 19 MM X 16 M

3m 4959f vhb lijmstrip is een tweezijdig klevende lijmstrip. het kan door zijn dikte grotere oneffenheden opvangen. het is geschikt voor het bevestigen van o.a. dak- en wandbeplating op vrachtwagens en bussen, plaatverstevigers, lichtstraten, lichtreclame, bewegwijzering, meubelfabricage, borden en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,88

VHB 4991 DIKTE 2,3 MM 19 MM X 16 M

3m 4991 vhb dubbelzijdige schuimtape is een tweezijdig klevende lijmstrip van comfortabel acrylaatschuim met unieke vloei-eigenschappen en hoge weekmakerbestendigheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,51

VHB TAPE 4646

3m lijmstrip vhb acrylaat 4646 is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn en de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte. de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad, het heeft een dikte van 0,6 mm en een stevige schuimbasis en is goed bestand tegen hoge temperaturen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,96

VHB TAPE 4941

3m 4941 vhb dubbelzijdige schuimtape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad. de grijze, veelzijdige en vervormbare kern van acrylschuim van 1,1 mm dik zorgt voor een goede balans tussen kracht en vervormbaarheid onder veeleisende omstandigheden, met name bij ondergronden met een hoge tot gemiddelde oppervlakte-energie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,42

VHB TAPE 5952 F

3m 5952f vhb dubbelzijdige tape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente verbindingsmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakken glad. het heeft zwarte, gemodificeerde acrylaatlijm met een uiterst vervormbare kern van acrylschuim van 1,1 mm dik en het hecht op een groot aantal verschillende ondergronden, ook de meeste verfsoorten met poedercoating en onregelmatige oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,56

3mBisonKIP
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn