DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

337 TAPIJTPLINTTAPE

kip tapijtplinttape 373 zorgt voor een snelle en zekere montage van plinten en vloerbedekkingslijsten. het is een dubbelzijdig klevende celwoltextieltape met een grote kleefkracht en scheurbestendigheid, geschikt voor de permanente montage van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,24

4611 VHB DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE

3m 4611f vhb dubbelzijdige tape acrylaat hoge performantie is geschikt voor sterke langdurige verbindingen binnen en buiten. het heeft zeer goede vloei-eigenschappen, is weekmakerbestendig (zacht pvc) en heeft een hogere kleefkracht dan gewone schuimtapes. het heeft tevens een hoge temperatuursbestendigheid. de tape kan in vele gevallen gebruikt worden als vervanging voor conventionele verbindingstechnieken zoals lassen, pop- en klinknagels en bouten. het is geschikt voor het verbinden van o.a. metalen, panelen van polyester, abs, pu, pc, pvc, acrylaat en glas. het is speciaal in te zetten voor het maken van verbindingen die vervolgens worden gepoedercoat. het is niet geschikt voor het verlijmen op pe, pe, ptfe en siliconen. dikte: 1,1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,72

DOUBLE FIX ONZICHTBAAR DUBBELZIJDIGE MONTAGETAPE

bison doublefix onzichtbaar is een extra sterke, volledig transparante, dubbelzijdige montagetape. het is ideaal voor een permanente, veilige en onzichtbare bevestiging van o.a. borden, decoratieve voorwerpen, haken en thermometers op gladde oppervlakken, binnen en buiten. het is ook geschikt voor glazen oppervlakken, metaal, tegels of steen en voor gebruik in en rond de douche. het is water-, uv- en temperatuurbestendig en 1 rol draagt tot 75 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

DOUBLEFIX UNIVERSEEL

bison doublefix universeel is een ultra sterke, heavy-duty, dubbelzijdige montagetape. het is ideaal voor permanente en veilige bevestiging van o.a. borden, huisnummers, haken en rekken op vrijwel alle gladde en ruwe oppervlakken zoals metaal, tegels, hout of steen, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

DUBBELZIJDIGE EXTRA STERKE VLOERTAPE

scley dubbelzijdige extra sterke vloertape heeft smelt lijm, is 0,24 mm dik en is van viscose en resistent tegen weekmakers. het is geschikt voor permanente bevestiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,08

DUBBELZIJDIGE INSTALLATIE POWERTAPE

scley dubbelzijdig installatie powertape heeft een acryl lijm laag, is gemaakt van acryl foam, waterbestendig, heeft een hoge viscose en zorgt voor permanente bevestiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,98

DUBBELZIJDIGE TAPE EXTRA STERK

scley dubbelzijdig tape extra sterk heeft een synthetische rubber lijm laag, heeft een hoge viscositeit, is resistent tegen weekmakers en is extra geweven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,25

DUBBELZIJDIGE TAPE VOOR PLINTEN

3m scotch double-sided tape xtra strong is geschikt voor het permanent bevestigen van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

DUOBAND

kip duoband 310 is een dubbelzijdig klevende tape uit een soepele pvc-folie van professionele kwaliteit met een kleefstrook aan de bovenzijde van de tape. het is geschikt voor het aanbrengen van afdekmateriaal en het creren van scherpe verflijnen op o.a. wanden, vloeren, ramen, vensterbanken en deuren. de kleefkracht en het hechtvermogen zijn afgestemd op de praktijkgerichte wensen van schilders en stukadoors. het is tot 40 c temperatuurbestendig en zowel binnens- als buitenshuis inzetbaar tot ca. 6 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,84

MONTAGETAPE VOOR SPIEGELS

kip montageband 338 is een dubbelzijdig klevende spiegeltape uit polyethyleenschuim voor duurzame bevestiging van spiegels en andere vlakke voorwerpen binnenshuis. deze tape heeft extra grote kleefkracht en uitstekende hechting op gladde ondergronden zoals tegels, metaal, glans en keramiek en is vochtbestendig. temperatuurbestendig tot 80 graden. geschikt voor permanente bevestiging binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,42

SCOTCH MONTAGETAPE

3m scotch strong mounting tape is een permanente dubbelzijdige montagetape voor het vastplakken van harde of ruwe materialen op de meeste kunststof oppervlakken, tegels, hout en metaal. het kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam. het heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. het is geschikt voor gebruik binnenshuis en bevestigt betrouwbaar bij temperaturen van 0 tot 49c. bij uv-straling buiten kan de tape zijn kleefkracht verliezen. het is niet geschikt op tapijt of op andere gevoelige oppervlakken en het kan bij het verwijderen leiden tot beschadiging van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,45

SCOTCH MONTAGETAPE EXTREEM

3m scotch extreme mounting tape is een supersterke, weersbestendige, dubbelzijdig plakkende tape voor het snel monteren van zware voorwerpen zoals brievenbussen. het houdt zowel op gladde als op ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

SCOTCH MONTAGETAPE SPIEGELS

3m scotch mirror mounting tape is geschikt voor het permanent bevestigen van voorwerpen zoals spiegels in de badkamer. de tape heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. het is speciaal geschikt voor badkamers en vochtige ruimten en bestand tegen vocht. let op, het moet bij het aanbrengen niet in rechtstreeks contact met water worden gebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

SCOTCH MONTAGETAPE TRANSPARANT

3m scotch transparante montagetape is een permanente, dubbelzijdige montagetape. het is geschikt voor het vastplakken van harde of ruwe materialen, kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,50

SCOTCH TAPIJTTAPE VERWIJDERBAAR

3m scotch carpet tape removable is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. de ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. de tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m 4026 dubbelzijdige schuimtape pu acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,65

TAPE SCOTCH TAPIJT EXTRA STRONG

3m scotch carpet tape extra strong is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. de ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. de tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

TAPE SCOTCH UNIVERSEEL

3m scotch double-sided tape universal is een multifunctionele, dubbelzijdige zelfklevende tape. het is bijzonder veelzijdig en geschikt voor o.a. het vastzetten van tapijt of vloerbekleding, handwerk en het permanent bevestigen van decoratieve elementen. het heeft een sterk kleefvermogen en kleeft snel, permanent en goed zonder enige oppervlaktedruk, is gemakkelijk afscheurbaar met de hand en de coating bevat geen solventen, wat het product milieuvriendelijk maakt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

TAPIJTTAPE EXTRA STRONG

bison tapijttape extra strong heeft een dubbelzijdige zelfhechtende lijmstrip en is geschikt voor het naadloos vastzetten en later eenvoudig verwijderen van tapijt, ook op wat ruwere ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

TAPIJTTAPE VOOR BEURSBOUW

kip tapijttape voor beursbouw 389 is een goed verwijderbare, dubbelzijdig klevende en sterke tapijttape voor het tijdelijk vastzetten van tapijt en vloerbedekking, bijvoorbeeld in de beurs- en tentoonstellingsbouw. temperatuurbestendig tot 80c. inzetduur binnen is tot ca. 1 week.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,77

3MBisonKIP
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn