DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

1900 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1900 duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,81

230 BARRIER TAPEFLEX

kip barrier-tapeflex 230 is voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen volgens enev en din 4108-7. het is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische hdpe-folie, versterkt met draadmateriaal. het heeft een zeer groot hechtvermogen, op allerlei soorten ondergrond door de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het hecht op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht), is 6 maanden bestand tegen uv-straling, is temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,40

231 CONSTRUC-TAPECONNECT

kip construc-tapeconnect 231 voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlapping volgens enev en din 4108-7. het is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier. het is met de hand te scheuren, heeft een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen, hecht ook op enegszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht) en het is bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,24

342 TAPIJTTAPE TEXTIEL

kip tapijttape textiel standaard pluskwaliteit 342 voor het professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. het is een dubbelzijdig klevende tape met celwoltextieldrager, heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid, verhindert het plooien en verschuiven van vloerbedekking en het heeft een snelle en eenvoudige verwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,85

3825 STEENBAND STANDAARD KWALITEIT

kip 3825 steenband standaardkwaliteit is waterbestendig door pe-coating, heeft een goede kleefkracht en is sterk. het is geschikt voor diverse toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

389 PREMIUM DUCT TAPE

3m 389 duct tape behandeld doek pe rubberhars 0,26 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,12

472 ENKELZIJDIG KLEVEND VINYL TAPE

3m 472 pvc tape is vanwege de bijzondere eigenschappen geschikt voor veeleisende beschermings-, las- en afsluitdoeleinden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,58

822-00 T-REX FIT-IT 50 MM/1.25 M

kip 822 t-rex fix-it glasvezelband is een 2-componenten glasvezelband. het hecht op vrijwel alle ondergronden, is weervast en waterdicht, hitte- en koudebestendig (tot 150c), sterk en robuust, hardt uit binnen 20 minuten en kan worden geschuurd en overgeschilderd. het is geschikt voor de reparatie van hoogwaardige apparaten, slangen, gereedschap en nog veel meer voor huis en tuin, camping en vrije tijd. wordt geleverd met gebruikshandleiding, handschoenen, schuurpapier en vinylrepen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,39

ALUMINIUM TAPE 25 UM

scley aluminium tape 25 um heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof en is gemaakt van puur aluminium 25 um.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,33

ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK

scley aluminium tape extra sterk heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof, gemaakt van puur aluminium en heeft een geweven structuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,48

ALUMINIUM TAPE EXTRA STERK 50 UM

scley aluminium tape extra sterk 50 um heeft een rubberlijmlaag, is brandvertragend, heeft een hoge viscose, is waterproof en gemaakt van puur aluminium 50 um.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,48

ALUMINIUMTAPE 228 30 MU

kip aluminiumtape 228 is isolatietape uit puur aluminium (30 ). het heeft een zeer goede kleefkracht, is slecht ontvlambaar en genormeerd volgens din-4102-b1. het is geschikt voor het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten of het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. het is ideaal bij de montage van verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties. treksterkte: 23 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 80c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

BARRIER-TAPE

kip barrier-tape is een enkelzijdig klevende tape van gewapende, zeer elastische hdpe-folie voor het permanent, luchtdicht afplakken van isolatiematerialen bij doorvoeringen zoals buizen, schoorstenen, dakspanten en ramen volgens enev en din 4108-7. met versterkt draadmateriaal en met een zeer groot hechtvermogen op allerlei soorten ondergrond (ook enigszins vochtige door bijvoorbeeld condens), dankzij de dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het is ca. 6 maanden bestand tegen uv-straling, temperatuurbestendig en zeer goed bestand tegen veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,78

BEKISTINGSTAPE

kip bekistingstape 316 is een zeer stabiele tape van soepele pvc-folie voor het afdichten van betonbekistingen bij nieuwbouw. het is ook bij lagere temperaturen in te zetten (-5 tot 70c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,90

BEKISTINGSTAPE 204

kip bekistingstape 204 is geschikt voor het afdichten van betonbekistingen. het is een zeer stabiele tape uit soepele/zachte pvc-folie. het is ook bij lagere temperaturen in te zettenen goed klevend door een dikke kleeflaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,24

BUTYLBAND

den braven butylband dlb (rondel) is een luchtdicht zelfklevend membraan voor lucht-, water- en dampdichte verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies met een lijmlaag van zuiver butyl en een versterkte laminatie met een deelbare (50% -50%) schutfolie. dit product maakt deel uit van het productassortiment duurzaam luchtdicht bouwen. deze producten zijn getest op warmte-isolatie, regendichtheid en luchtverlies. op de juiste wijze aangebracht dragen deze producten bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen. het is uv-bestendig, heeft een uitstekende hechting en kan worden gebruikt voor voegen en afdichtingen waar een lucht-, water- en/of dampdichte verbinding gewenst is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,58

BUTYLTAPE PROFESSIONELE KWALITEIT

kip butyl-tape 241 is zelfvulkaniserend en heeft een rek tot 650%. het is geschikt voor onder andere het lucht- en waterdicht isoleren, afdichten en repareren van elektrische kabels, leidingen, buizen en slangen. het is ook geschikt voor het omwikkelen van scherpe voorwerpen. het heeft een permanente inzetbaarheid, is binnen en buiten toepasbaar, heeft een hoge temperatuurbestendigheid van -40 c/+90c en is lucht- en waterdicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,51

CONSTRUC-TAPE

kip construc-tape 347 is een eenzijdig klevende dampremmende isolatietape uit versterkt, pe-gecoat kraftpapier voor het permanent en luchtdicht vastplakken van isolatiematerialen bij overlappingen volgen enev en din 4108-7. het is geschikt voor alle gangbare damp- en vochtremmende materialen. het is met de hand te scheuren en dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. hierdoor hecht de tape zelfs op enigszins vochtige ondergronden (bijvoorbeeld door condens)! het is tevens bestand tegen uv-straling, temperatuurwisselingen en veroudering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,61

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLIKBAND SJ4580

3m sj4580 klittenband transparant is een transparante paddestoel-vormige hersluitbare besvestiger voorzien van een transparante acrylaat pressure sensitive adhesive. het heeft een speciaal laag profiel met halve sluitingsdikte ten opzichte van de standaard dual lock. het hecht op zichzelf en is ontwikkeld om te hechten op metalen, glas, middel- tot hoogenergetische kunststoffen en lakken. de paddenstoelvormige stammen klikken op hun plaats om er zeker van te zijn dat de klittenbandsluiting werkt. het is ontworpen voor hechting op materialen met een hoge tot medium oppervlakte-energie en de foamtape achterzijde zorgt voor een beter contact met ondergronden met onregelmatigheden of die een textuur hebben. het is voorzien van een transparante acrylaat lijmlaag en heeft een sluitingsdikte van slechts 3,0 mm. het is bestand tegen temperaturen van -30c tot +70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

631,11

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLITTENBANDSLUITING SJ3540

3m sj3540 klittenband zwart heeft een op rubber gebaseerde lijmlaag aan de achterzijde van een zwarte en hersluitbare polypropyleen klittenbandsluiting. de sluiting is geschikt voor hechting op veel kunststoffen, verf met poedercoating en materialen met een lage oppervlakte-energie. het heeft 40 paddenstoelvormige stammen per cm en is gesloten 5,8 mm dik. het heeft een stamdichtheid van type 250 met aan de achterkant een drukgevoelige rubberen lijmlaag. de klittenbandsluiting is duurzaam en betrouwbaar en kan meer dan duizend keer worden gesloten en geopend voordat de oorspronkelijke trekkracht met 50 % afneemt. dit product heeft een lage temperatuurprestatie en is temperatuurbestendig tot +50c op lange termijn (+70 c op korte termijn). het is alleen geschikt voor binnengebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

758,73

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLITTENBANDSLUITING SJ3560

3m sj3560 dual lock clear is een doorzichtige klittenbandsluiting met paddenstoelvormige stammen en een achterzijde met een doorzichtige drukgevoelige acrylaatlijm. het is 50 keer zo krachtig als gebruikelijke klittenbandsluitingen en kan duizenden keren worden geopend en gesloten voordat de originele trekkracht met 50% afneemt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

153,21

DUAL LOCK KLIKBAND

3m dual lock zwart is voorzien van een rubberen kleeflaag en geschikt voor toepassingen binnenshuis. het isideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. wanneer samengedrukt is dit een sterke sluiting die u desgewenst ook weer geopend kan worden. het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40c en +120c (afhankelijk van het type).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,35

DUAL LOCK KLIKBAND SJ3541

3m sj3541 dual lock 400 lijmlaag is geschikt voor toepassingen binnenshuis en ideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. twee aangedrukte delen zorgen voor een stabiele, sterke sluiting die desgewenst ook weer geopend kunnen worden. het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40 c en +120 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

193,80

DUAL LOCK SJ-4570/SJ-457D

3m sj4570 klittenband transparant is een zelfklevende, transparante, zeer dunne (1,7 mm) klikband. het is een flexibele uitvoering, mede ontwikkeld voor de wat minder robuuste verbindingen. het is voorzien van een kleeflaag met goede hechting op zowel metaal als lse kunststoffen oppervlakken. het is geschikt voor doorschijnende kunststof materialen in de displayindustrie en toepassingen in de standbouw en winkelinrichting. het is temperatuurbestendig tot 70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

361,67

DUBBELZIJDIGE UNIVERSELE TAPE

scley dubbelzijdige universele tape met smeltlijm, een dikte van 0,20mm en pp folie. het is resistent tegen weekmakers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,85

DUCKTAPE DESIGN

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,14

DUCKTAPE DUCKLING

kip duckling is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

DUCKTAPE SCHRIJFBAAR

kip duck tape design is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. deze tape is beschrijfbaar met krijt (chalkboard tape) of stift (whiteboard tape).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,68

DUCKTAPE SHEET

kip sheet is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,37

DUCKTAPE UNI

kip duck tape uni is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape met een hoge kleefkracht op gladde en ruwe ondergronden. het is met de hand afscheurbaar, soepel, watervast en geschikt voor binnen en buiten. deze tape heeft een cultstatus: het komt uit amerika en is daar al langere tijd een cultmerk. het wordt gebruikt om letterlijk van alles mee op te vrolijken. van oude fiets tot kleding, van telefoonhoesjes tot fotolijsten en zelfs koffiezetapparaten. deze tape is ook geschikt om zelf objecten te creren, zoals een mooie tas of een vaas vol bloemen, of kleine bloementjes om kaarten mee te verfraaien. het werken met deze tape is heel eenvoudig: er zijn alleen een hobbymes met snijmat, motief stempels, schaar en stiften nodig. het is zowel schuin als recht af te scheuren, een hobbymes zorgt voor scherpe randen. aan elkaar geplakt, kan de tape met een schaar bewerkt worden. sheets kunnen met een schaar gevormd worden en stempels zorgen voor een gewenst motief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

DUCKTAPE WASHI

kip duck tape washi tape is een creatieve knutsel-, monteer- en decotape van washipapier. het heeft een goede kleefkracht, is zacht voor de ondergrond, makkelijk weer te verwijderen en soepel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,89

DUCT TAPE

progold duct tape is een allround tape bestaande uit sterk, waterdicht met kunststof bedekt textiel. de tape is optimaal voegzaam, soepel, rekbaar en heeft een grote kleefkracht. het is breed toepasbaar, zowel binnen als buiten, en is zeer geschikt voor gebruik op steen en stucwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,58

DUCT TAPE

den braven zwaluw ducttape is een stevige, versterkte kleefband. het is een ijzersterke multifunctionele tape en goed af te scheuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,67

DUCT TAPE BASIS

kip steenband reparatietape 3824 is een basis 32 mesh textieltape met hotmelt kleeflaag voor eenvoudige afplak- en reparatiewerkzaamheden. het is waterbestendig door pe-coating, tot 75c temperatuurbestendig en de inzetduur is zowel binnen als buiten kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

DUCT TAPE DUBBELZIJDIG

kip duo-steenband 327 is een dubbelzijdige, sterk klevende, duurzame, uiterst plooibare tape voor het makkelijk aanbrengen van afdekmateriaal op o.a. pleisterwerk, steen en andere ruwe ondergronden. temperatuurbestendig tot 60 graden. inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,61

DUCT TAPE EXTRA

kip steenband 326 is een sterk klevend premium steenband voor de professionele markt met een hoogwaardige lijm. het is met name geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. het is tevens uitermate geschikt als kleefband voor stuclopers. het is zeer plooibaar en waterbestendig dankzij de pe-coating. het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken en natuursteen. het is tot 93c temperatuurbestendig en zowel binnen als buiten kort inzetbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,76

DUCT TAPE PROFESSIONEEL

kip steenband 324 is een hoogwaardige, sterk klevende, uiterst plooibare 28 mesh steenband met natuurrubber kleeflaag voor afdekwerkzaakheden op ruwe ondergronden zoals pleisterwerk en steen, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, het waterdicht afsluiten van containers en het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering. het is waterbestendig dankzij pe-coating en zelfs rond het vriespunt nog te verwerken (-2 tot 93 graden). het is minder geschikt voor gebruik op gelakte oppervlakken. de inzetduur is zowel binnens- als buitenshuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

DUCT TAPE STANDAARD PLUS

kip steenband 325 standaardkwaliteit is een goede, sterke, standaard 28 mesh steenband met sterke natuurrubber kleeflaag voor vele toepassingen zoals afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden, vooral pleisterwerk en steen, reparatiewerkzaamheden, verpakken en waterdicht afsluiten. het is waterbestendig door de pe-coating en tot 93 graden temperatuurbestendig. de inzetduur is zowel binnens- als buitenhuis kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,70

DUCT TAPE UV-BESTENDIG

kip textieltape extra 328 is een uv-bestendige 55 mesh textieltape met sterke natuurrubber kleeflaag voor langdurige afplakwerkzaamheden binnen- en buitenshuis tot ca. 4 weken, zonder lijmresten achter te laten. het is inzetbaar bij diverse afdek- en afplakwerkzaamheden, ook op hoogwaardige ondergronden, en heeft sterke pe-laminering. het is temperatuurbestendig tot 40 graden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

DUCT TAPE VOOR RUWE ONDERGRONDEN

kip beton- en steenband 358 is een soepele, uv-bestendige textieltape (32 mesh) met zeer sterke kleefkracht speciaal voor ruwe ondergronden voor de professionele markt. het is geschikt voor o.a. afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden zoals steen en beton en voor zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. het is waterwerend, pe-gelamineerd en zeer goed inzetbaar bij lage temperaturen (temperatuurbestendig tussen -50c en 65c). zowel binnen als buiten is de inzetduur ca. 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,81

FINELINE TAPE TEXTIEL VOOR GROVE ONDERGRONDEN

kip fineline tape textiel 380 is een zeer dunne, soepele textieltape met een stabiele drager voor het haarscherp afplakken bij schilder- en stukadoorswerk op bijna alle ondergronden, zoals hout en steen. het is makkelijk afrolbaar en vormstabiel met een gentegreerd uv-filter uit een pe-gelamineerd polyestertextiel. het is ook geschikt als er meerdere verflagen aangebracht moeten worden en temperatuurbestendig tot 60 graden. de inzetduur zowel buiten als binnen is ca. 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,66

GAFFER TAPE

kip gaffer's tape 323 is een niet-reflecterende pe-gecoate textieltape speciaal voor afplakken en fixeren bij o.a. decorbouw, tentoonstellingsbouw en theater. de speciale natuurrubberen lijm voldoet aan de hoge eisen van de decorbouw. goede kleefkracht en goed verwijderbaar zonder kleefresten. temperatuurbestendig tot 60 graden. inzetduur is zowel binnen als buiten kort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,89

GRIZZLY TAPE

bison grizzly tape is een krachtige, extreem duurzame en weerbestendige pe gextrudeerde tape. het is geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

NOXYDE TAPE

rust-oleum noxyde tape is een zelfklevende tape van butylrubber, beschermd door een vlies in polypropyleen. het is gemakkelijk aan te brengen, heeft een uitstekende hechting, heeft een uitstekende hitte-stabiliteit, een uitstekende hechting bij lage temperaturen en een hoge plasticiteit en vormbaarheid. het is geschikt voor versterking van de overlappingen bij metalen dak- en wandpanelen in combinatie met het noxyde- en noxyde pegarust-coatingsysteem. afmetingen: 10 m x 100 mm met een dikte van 0,8 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,18

PERFORMANCE PLUS DUCT TAPE 8979

3m 8979 linnen plus duct tape grijs is bestand tegen uv-straling en weersinvloeden voor aanbrenging tot n jaar zonder slijtage. het heeft een speciale lijm voor een directe en langdurige betrouwbare hechting op de meeste ondergronden. het beschermt tegen lichte slijtage, bijvoorbeeld als gevolg van de nevel van parelstralen, zandstralen of kogelstralen. het is een goede keuze voor het ophangen van polyesterdoeken voor insluitingstoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,71

POLTIX GLASMAT

de ijssel poltix glasmat voor poltix lamineerhars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

POWER REPAIR TAPE

bison power repair tape is een supersterke duct tape, ideaal voor zware taken. het is geschikt voor binnen- & buitengebruik, heeft een ijzersterke hechting op kunststof, hout, steen en beton, is veelzijdig (perfect voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen), is uv-stabiel en temperatuurbestendig en handig in gebruik (met de hand afscheurbaar).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

PP-ALUMINIUMTAPE

kip pp-aluminiumtape 334 is een aluminium gesublimeerde pp-tape voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiematerialen. het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren. het heeft een uitstekende kleefkracht, is tot 80 graden temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,26

PROFESSIONELE CONSTRUCTIE TAPE

scley professioneel constructie tape heeft een smeltlijm laag, is 32 mesh geweven en geschikt voor simpel constructie- en renovatiewerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,00

REPARATIETAPE 25MM X 3M ZWART

griffon repair tape is een universele, zelf-fuserende, afdichtende en isolerende reparatietape op basis van siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,07

RUBBER SEAL REPARATIETAPE 5 METER X 7,5 CM

bison rubber seal tape is geschikt voor (nood)reparaties en direct water- en luchtdicht. het hecht op natte ondergronden, is blijvend elastisch en is uv- en weerbestendig. ook is het verwerkbaar met bison rubber seal kit. het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals daken, muren, tuinen, kelders en badkamers en hecht op alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, epdm(vooraf testen) en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

SCOTCH 399 TEXTIELTAPE GEEL

3m 399 betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen en metselwerk en hout. de tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,65

SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE

3m 1436 aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,55

SEAL-TAPE UV BESTENDIG

kip seal-tape 347 is een enkelzijdig klevende dampremmende tape van glasvezelversterkte ldpe-folie voor het duurzaam, lucht- en waterdicht afdichten van onderdak- en beschotfolie buitenshuis. dankzij de dikke kleeflaag heeft dit product zeer grote kleefkracht, ook bij lagere temperaturen. hecht op vele soorten ondergronden zoals pe- en pp-folie en non-woven kunststof vlies en zelfs op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condensvocht)! maar liefst 24 maanden bestand tegen uv-straling. temperatuurbestendig tussen -40 en 70 graden. voor permanent gebruik buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,87

SEAL-TAPE UV-BESTENDIG

kip 235 seal tape uv-resistant is geschikt voor het permanent lucht- en waterdicht afdichten van dak folie en gevelfolie buitenshuis. het is een enkelzijdig klevende damp remmende tape van glasfiber versterkte ldpe-folie met een zeer grote kleefkracht, door een dikke kleeflaag, ook bij lagere temperaturen. het hecht op vele soorten ondergronden zoals pe- en pp-folie en non-woven kunststof vlies. het hecht ook op enigszins vochtige ondergronden (door bijvoorbeeld condens vocht) en is bestand tegen uv-straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,49

STEENBAND 212

kip 212 steenband extra is sterk klevend premium steenband. het is een uiterst plooibare 32 mesh textieltape met natuurrubber kleefstof. het is waterbestendig door pe-coating en geschikt voor afdekwerkzaamheden op ruwe ondergronden (pleisterwerk, steen), zandstraal- en reparatiewerkzaamheden, waterdicht afsluiten van containers en asbestsanering. het is minder geschikt voor gelakte oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,42

STEENBAND 359

kip steenband professionele kwaliteit 359 is hoogwaardige textieltape voor de professionele markt. het is pe-gelamineerde textieltape uit een 34 mesh textile met hoge kleefkracht en treksterkte. het heeft een goede temperatuurbestendigheid tot 90c. het is geschikt voor het veilig verpakken van transportgoederen en asbestsanering, vele reparatiewerkzaamheden en voor het waterdicht afsluiten van bijvoorbeeld containers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,72

STEENBAND VERWIJDERBAAR 258

kip beton- en steenband 258 geel is een soepele en uv-bestendige textieltape voor ruwe ondergronden. het is een 32 mesh textieltape met rubber kleefstof. het is waterwerend pe-gelamineerd en door de goede aanvangshechtig is het zeer geschikt voor ruwe ondergronden, ook als deze enigszins vochtig zijn. het is geschikt voor afdekwerkzaamheden, zandstraal- en reparatiewerkzaamheden. het is goed inzetbaar bij lage temperaturen en laat geen lijmresten na gedurende 2 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,08

STUCLOPERTAPE PE 215

kip pvc-masking tape 215 is een stabiele pvc-maskingtape uit sterke en soepele pvc-folie. het is voor de bescherming van gladde ondergronden zoals hout (gelakt, gegrond), aluminium en glas (minder geschikt voor verweerde pvc). het is geschikt om stucloper aan de ondergrond te tapen. de inzetduur zowel binnen als buiten is 3 weken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,82

T-REX REPARATIETAPE CLEAR

kip t-rex clear reparatie tape met extreme kleefkracht repareert onzichtbaar en is geschikt voor vele ondergronden, ook als deze vochtig zijn. de tape is weerbestendig (uv, regen, hitte en kou) en is temperatuurbestendig van -12 tot +40c. de tape is helder transparant en vergeelt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,82

T-REX WEEFSELBAND

kip t-rex weefselband 821 is een extreem sterke en weerbestendige tape met een hoge kleefkracht. met zijn dikte van 0,43 mm (twee keer zo dik als een gangbare tape) is deze tape extreem sterk en hij beschikt bovendien over een dikke, krachtige kleeflaag die blijft plakken op ruwe, vuile oppervlakken. in de robuuste laag van de tape is een uv-resistente laag gentegreerd waardoor de tape duurzamer wordt. deze laag voorkomt dat de sterke uv-stralen van de zon door de buitenlaag van de tape dringen en de kwaliteit van de kleeflaag doen afnemen. hierdoor blijft deze tape onder alle weersomstandigheden en bij alle temperaturen stevig zitten. het is ideaal voor het tapen van dekzeil en ruwe weefsels, het bundelen van grote of zware voorwerpen en voor duurzame reparaties waarvoor een gangbare tape niet geschikt is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

TAPE YOUR STYLE

kip ducktape boekje tape your style is een nederlandstalige brochure in a5-formaat met 25 creatieve diy-ideen met zowel de duck tapes als de washi tapes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,06

TAPIJTTAPE FOLIE

kip tapijttape folie 226 is tapijttape uit folie voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels. het is dubbelzijdig klevend (0,11 mm dik) en heeft een goede kleefkracht en scheurbestendigheid. het is geschikt voor het snel permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,18

TAPIJTTAPE TEXTIEL

kip tapijttape textiel 349 is een eersteklas tapijttape voor het permanent aanbrengen van vloerbedekking, tapijttegels en pvc-materialen voor de professionele markt. het is dubbelzijdig klevend, scheurbestendig, zeer sterk (0,27 mm dikte) en in hoge mate weekmaterbestendig. het is tot 70c temperatuurbestendig en geschikt voor permanent gebruik binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

TAPIJTTAPE TEXTIEL 227

kip tapijttape textiel 227 is een dubbelzijdig klevende, stabiele textieltape van professionele kwaliteit. het is geschikt voor professioneel en permanent aanbrengen van vloerbedekking en tapijttegels.treksterkte: 28 n/10 mm. het is temperatuurbestendig tot 70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

VARIOPOX GLASWEEFSELBAND

de ijssel variopox glasweefsel is een weefsel, toe te passen bij het versterken van hoekverbindingen, uitgevoerd met of zonder variobond. het is geschikt voor hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,16

VARIOPOX KEPERWEEFSEL

de ijssel variopox keperweefsel is een versterkingsmateriaal in de vorm van een diagonaal weefsel. het is geschikt voor het versterken van laminaten van variopox producten zoals variopox impregneerhars en variopox universele hars. het is geschikt voor het versterken van houtverbindingen en het versterken van o.a. naden, in- en uitwendige hoeken en tafelbladen waardoor scheuren en beschadigingen worden voorkomen. het is onzichtbaar wanneer het gebruikt wordt in combinatie met variopox impregneerhars of variopox universele hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,76

VARIOPOX WEEFSELBAND

de ijssel variopox weefselband is een versterkingsmateriaal in de vorm van een band. het is geschikt voor het versterken van laminaten van variopox producten zoals variopox impregneerhars en universele hars, het versterken van houtverbindingen en het versterken van naden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,60

ZUIVERE ALUMINIUMTAPE

kip aluminiumtape is een isolatietape uit zuiver aluminium voor de montage van o.a. verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsinstallaties, het afplakken van aluminiumgelamineerde isolatieplaten en het aan elkaar tapen van isolatiemateriaal. het is goed toepasbaar op bijvoorbeeld ondervloeren, het een zeer goede kleefkracht, is brandvertragend volgens din-4102-b2 en temperatuurbestendig tot 100c. geschikt voor permanent gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

3mBisonDe IJsselDen BravenGriffonKIPProgold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn