DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

243 GAASBAND

kip gaasband 243 is zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen van voegen en scheuren bij plamuur- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,44

3843 GAASBAND

kip gaasband standaardkwaliteit 3843 is een zelfklevend glasvezelband met grove textielstructuur. het is vormvast en goed te fixeren. het is geschikt voor het overbruggen van voegen en scheuren in bijvoorbeeld gipsplaten of de reparatie van gaten bij plamuur- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

764 MARKERINGSTAPE

3m 764i vinyl tape rubber is een vinyl tape voor algemene toepassingen. het is bestand tegen vochtigheid, slijtage en chemische producten, bijzonder flexibel en veelzijdig inzetbaar. het is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals grondmarkeringen, kleurcoderingen, identificatie, afdichten van buizen en bevestigen van dekzeilen. het is ook te gebruiken op geplastificeerd pvc en voor tijdelijke bescherming van o.a. metaal en deurframes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,08

AFZETBAND

kip afzetband 391 is een niet-klevende afzetband van hoogwaardige polyethyleen-folie voor het beveiligen, markeren en afzetten van gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,96

AFZETLINT DUBBEL BEDRUKT

scley afzetlint dubbel bedrukt is van basis kwaliteit polyethyleen folie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D

3m sj355d dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3m vhb lijmlaag. het is bestand tegen uv en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

206,79

FIBERGLAS BAND

scley fiberglas band heeft een acryllijmlaag, is 18 mesh geweven, makkelijk in gebruik en geschikt voor scheuren en gaten in muren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,13

GAASBAND

kip gaasband 343 is een zeer sterk glasvezelband voor het overbruggen en repareren van voegen, scheuren en gaten bij plamuur-, pleister- en stucwerk voor de professionele markt. het heeft een grove textielstructuur (20 mesh) en is eenvoudig te fixeren. dit product zorgt voor houvast en stabiliteit van het gips. de inzetduur voor binnen is permanent.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,86

GAASBAND 48 MM

progold gaasband is een zelfklevende glasvezel tape voor het afdekken van o.a. scheuren in stucwerk en aansluitvoegen bij gipsplaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,36

GESTREEPTE VEILIGHEIDSTAPE 5702

3m gestreepte veiligheidstape 5702 is speciaal ontwikkeld om vloeren te markeren met paden, gevaarlijke zones en laaghangende of uitstekende objecten in bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen of ziekenhuizen. de helder gele en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid en helpen ongelukken te voorkomen. de tape heeft een rubber lijm die snel hecht op vele verschillende oppervlakken maar toch heel eenvoudig te verwijderen is, zonder lijmresten achter te laten. het is flexibel en slijtvast en volgt eenvoudig hoeken, vormen en onregelmatige oppervlakken.•kan snel en altijd worden aangebracht.•de heldere gel en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid.•rekt uit en volgt onregelmatige oppervlakken en vormt zich rond hoeken voor een goede hechting.•slijtvast, vocht en weersbestendig voor een lange levensduur


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,67

HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND

3m klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

75,22

ISOLATIE TAPE

scley isolatie tape heeft een natuurrubberlijmlaag, is 180% rekbaar, gemaakt van zacht pvc folie en 40kv de mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,37

PLAKBAND SCOTCH SUPREME

3m scotch supreme reparatietape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. het hecht goed op de meeste oppervlakken zoals plastic, papier, hout en metaal. het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen de weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,70

PVC-MARKERINGSTAPE EXTRA

kip pvc-markeringstape extra 339 is een robuuste, enkelzijdig zelfklevende markeringstape met goede kleefkracht van premiumkwaliteit voor het beveiligen, markeren en afzetten van o.a. gevaarlijke locaties, veiligheidszones en hindernissen. tot 80 graden temperatuurbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

SAFETY WALK

3m safety-walk antislip tapes standaard is te gebruiken op alle gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. de tape heeft een lange levensduur en door de uitstekende hechting en de flexibiliteit van het product hecht het op iedere ondergrond. het heeft een hoge kwaliteit lijmlaag en is ideaal voor toepassing op productie/ en opslagruimtes, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en voertuigen. het heeft hoge kwaliteit schurende deeltjes die fricties in elke applicatie mogelijk maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,94

SAFETY-WALK ANTISLIP

3m safety-walk antislip tape vervormbaar is speciaal ontwikkeld voor oneffen en geprofileerde oppervlakken. het is specifiek voor gebruik op oppervlakken met patronen of gegaufreerde oppervlakken in industriële, commerciële of cateringzones. het is geschikt voor gebruik in droge, natte of olieachtige omstandigheden. de schurende deeltjes zijn van hoge kwaliteit, de aluminiumfolie past zich aan onregelmatige oppervlakken aan en het heeft zeer krachtige kleefstof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

251,27

SAFETY-WALK ANTISLIP TAPE VEERKRACHTIG

3m safety-walk antislip tapes veerkrachtig is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. de rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. de tape biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur, speciaal voor het lopen op blote voeten. het is ideaal voor boten en watersportuitrusting en kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. de gebruikte acrylaatlijm is ideaal voor vochtige zones.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,47

TAPE VOCHTIGE RUIMTES

scley installatietape foam heeft een synthetische rubber lijm laag, is gemaakt van wit pe foam en geschikt voor vochtige ruimtes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,63

3MKIPProgold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn