DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

335 DISPENSER VOOR MASKER (ALUMINIUM)

kip 335 dispenser voor masker metaaluitvoering is een professioneel aluminium afrolapparaat met handig snijmes voor het snel afdekken en maskeren van grote oppervlakken op bijna alle ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,38

339 PP FILAMENTTAPE PROF KWALITEIT

kip pp-filamenttape 339 transparant met glasvezels in lengterichting is een zeer sterke glasfiber versterkte verpakkingstape en heeft een zeer goede kleefkracht. het is geschikt voor het veilig afsluiten van zware kartonnen verpakkingen, pallets, gevaarlijke goederen en voor transportbeveiliging. het is bijzonder sterk door de glasvezeldraden in de lengterichting en heeft een zeer goede kleefkrach


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,46

339 PVC-VERPAKKINGSTAPE

kip pvc-verpakkingstape professionele kwaliteit is een verpakkingstape van een gladde en plooibare pvc-folie. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

339 TAPE PP

kip 339 pp-verpakkingstape standaardkwaliteit 28 µ voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging. het is van een gladde en plooibare pvc-folie in standaardkwaliteit en enkelzijdig klevend. het heeft een grote kleefkracht en is scheurbestendig en stabiel. het is temperatuursbestendig tot 80°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,67

3839 VERPAKKINGSTAPE PP

kip pp verpakkingstape low noise 3839 is een verpakkingstape van een gladde en plooibare polypropyleen-folie. het is enkelzijdig klevend, heeft een grote kleefkracht, is scheurbestendig en stabiel. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,80

4104 PVC VERPAKKINGSTAPE

maiburg pvc tape tesa 4104 groen is een topklasse verpakkingstape gebaseerd op een rug van pvc-folie en een natuurrubberen kleefstof. het vertoont uitstekende prestaties op alle soorten karton en waarborgt een betrouwbare sluiting. het natuurrubberen kleefstofsysteem is ontworpen voor de beste resultaten bij toepassingen op verschillende soorten oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

686,21

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,55

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REM

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,82

HANDYWRAP REKWIKKELFOLIE 6670

permafix 6670 rekwikkelfolie is een handzame polyethyleen folie (ldpe) voor het wikkelen van verpakkingen, pallets en ladingen. het is eenzijdig hechtend en gemakkelijk hanteerbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,76

PP-VERPAKKINGSTAPE MET OPDRUK

kip 339 pp-verpakkingstape met opdruk vorsicht glas! is een rode verpakkingstape met de opdruk “vorsicht glas” van een gladde en soepele polypropyleen-folie. het is sterk, heeft een goede kleefkracht en is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging. het heeft een dikte van 0,04 mm, heeft een treksterkte van 31,40 n/10 mm en is temperatuurbestendig tot 100°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,07

PVC VERPAKKINGSTAPE

kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. het is zeer scheurbestendig en stabiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,98

SCOTCH 6890 DOZENSLUITTAPE 50 MM X 66 M

3m 6890 pvc dozensluit tape is een verpakkingstape voor het sluiten van dozen. het is voorzien van een natuurlijk rubber/hars kleefstof op basis van een oplosmiddel. de pvc-drager is bestand tegen vocht en chemicaliën, het kan met de hand worden gescheurd en het maakt weinig geluid bij het afrollen. de kleefstof wordt gekenmerkt door een hoge aanvanghechting en is bestand tegen dwarskrachten op de verpakking. het is ook geschikt voor gebruik bij thermisch krimpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

SCOTCH PVC FINE LINE TAPE

3m scotch pvc fine line tape is een krachtige dozensluittape met een sterke rug van upvc-folie en met een natuurlijke rubberharslijm die voornamelijk wordt gebruikt voor het afsluiten van enkele stroken. het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het sluiten van dozen en zakken, kleurcodering, bevestigen, decoreren en bundelen van zware pakketten. de tape kan worden bedrukt en het presteert goed onder alle gangbare temperaturen tijdens verschepen of opslag, waaronder diepvries omstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,43

SCOTCH VEZELVERSTERKTE TAPE 8981 DOORZICHTIG

3m 8981 hechtingtape vezel bevat gelaagd glasgaren wat tegen tapedelaminatie beschermt waardoor de tapeprestaties goed blijven. de synthetische rubberlijm zorgt voor een stevige verbinding op een breed scala van substraten en de glasvezelfilamenten voegen kracht toe voor o.a. het sluiten van dozen en bundelen. dankzij de hoge treksterkte is het ideaal voor omsnoeren, bundelen en versterken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,10

TRANSPORT TAPE EXTRA STERK

scley transport tape extra sterk heeft een synthetische rubberlijmlaag, is gemaakt van pp folie versterkt met fiberglas, is scheurbestendig en heeft een hoge viscose.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

VERPAKKINGSTAPE

bison verpakkingstape is geschikt voor een groot assortiment verpakkingsmogelijkheden en combineert hoge hechting met maximum gemak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

VERPAKKINGSTAPE 48 MM

scley verpakkingstape heeft een acryl-lijm kleeflaag, is scheurvast en heeft een hoge viscositeit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,98

VERPAKKINGSTAPE PP 223

kip pp-verpakkingstape 223 is een verpakkingstape van plooibare pp-folie met een goede kleefkracht. het is scheurbestendig en geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,97

VERPAKKINGSTAPE PVC

kip pvc-verpakkingstape 222 is pvc verpakkingstape van standaardkwaliteit. het is sterk met goede kleefkracht en is gemaakt van een plooibare pvc-folie. het is enkelzijdig klevend, zeer scheurbestendig en stabiel. het is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 309 50MMX6M

3m 309 scotch verpakkingstape is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen. dikte: 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,91

3mBisonKIPPermafix
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn