DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

339 PP FILAMENTTAPE PROF KWALITEIT

kip pp-filamenttape 339 transparant met glasvezels in lengterichting is een zeer sterke glasfiber versterkte verpakkingstape en heeft een zeer goede kleefkracht. het is geschikt voor het veilig afsluiten van zware kartonnen verpakkingen, pallets, gevaarlijke goederen en voor transportbeveiliging. het is bijzonder sterk door de glasvezeldraden in de lengterichting en heeft een zeer goede kleefkrach


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,45

339 PVC-VERPAKKINGSTAPE

kip pvc-verpakkingstape professionele kwaliteit is een verpakkingstape van een gladde en plooibare pvc-folie. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

3839 VERPAKKINGSTAPE PP

kip pp verpakkingstape low noise 3839 is een verpakkingstape van een gladde en plooibare polypropyleen-folie. het is enkelzijdig klevend, heeft een grote kleefkracht, is scheurbestendig en stabiel. het is voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,80

4104 PVC VERPAKKINGSTAPE

maiburg pvc tape tesa 4104 groen is een topklasse verpakkingstape gebaseerd op een rug van pvc-folie en een natuurrubberen kleefstof. het vertoont uitstekende prestaties op alle soorten karton en waarborgt een betrouwbare sluiting. het natuurrubberen kleefstofsysteem is ontworpen voor de beste resultaten bij toepassingen op verschillende soorten oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

686,21

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,46

DISPENSER VOOR VERPAKKINGSTAPE + AANDRUKKLEM/REM

kip dispenser 335 is een robuust afrolapparaat voor dagelijks duurzaam, professioneel gebruik voor rollen tot 55 mm breedte. het zorgt o.a. voor snel en veilig afsluiten van allerhande verpakkingen, het bundelen van goederen en het vastzetten van materiaal op pallets. het heeft een metalen frame en kunststof handgreep en wordt geleverd inclusief aandrukplaatje en handmatig verstelbare rolrem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,61

H180 HANDDISPENSER VERPAKKINGSTAPE

3m h180 heavy duty dispenser is geschikt voor het aanbrengen van 3m dozensluittape. deze draagbare en gebruiksvriendelijke dispenser sluit lengtenaden van a-dozen. het is vervaardigd van kunststof en metaal, geschikt voor tape tot 50 mm breed en is uitgevoerd met een verstelbare rem om de spanning en de toevoervan de tape te regelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,36

HANDYWRAP REKWIKKELFOLIE 6670

permafix 6670 rekwikkelfolie is een handzame polyethyleen folie (ldpe) voor het wikkelen van verpakkingen, pallets en ladingen. het is eenzijdig hechtend en gemakkelijk hanteerbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,76

PVC VERPAKKINGSTAPE

kip pvc verpakkingstape 339 is een sterke tape met een hoge kleefkracht (enkelzijdig) van dikke, professionele schilderskwaliteit voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging. het is zeer scheurbestendig en stabiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

SCOTCH 3739 DOZENSLUITTAPE

3m 3739 scotch dozensluittape is speciaal voor zware dozen. het is ontwikkeld voor een goede hechting op gerecycleerd karton. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,25

TRANSPORT TAPE EXTRA STERK

scley transport tape extra sterk heeft een synthetische rubberlijmlaag, is gemaakt van pp folie versterkt met fiberglas, is scheurbestendig en heeft een hoge viscose.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

VERPAKKINGSTAPE

bison verpakkingstape is geschikt voor een groot assortiment verpakkingsmogelijkheden en combineert hoge hechting met maximum gemak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

VERPAKKINGSTAPE 48 MM

scley verpakkingstape heeft een acryl-lijm kleeflaag, is scheurvast en heeft een hoge viscositeit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,98

VERPAKKINGSTAPE PP 223

kip pp-verpakkingstape 223 is een verpakkingstape van plooibare pp-folie met een goede kleefkracht. het is scheurbestendig en geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,96

VERPAKKINGSTAPE PVC

kip pvc-verpakkingstape 222 is pvc verpakkingstape van standaardkwaliteit. het is sterk met goede kleefkracht en is gemaakt van een plooibare pvc-folie. het is enkelzijdig klevend, zeer scheurbestendig en stabiel. het is geschikt voor het veilig afsluiten van middelzware tot zware kartonnen verpakkingen en voor de transportbeveiliging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 309 50MMX6M

3m 309 scotch verpakkingstape is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen. dikte: 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,76

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 3715 50MMX66M

3m 371 scotch verpakkingstape polypropyleen is een universele tape voor lichte tot middelzware kartonnen dozen en verpakkingen. het is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen en de zelfklevende coating en bovenlaag bevatten geen solventen. dikte: 48 micron.verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,06

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 48MMX50M PAPIER

3m scotch verpakkingstape papier is een milieuvriendelijke zelfklevende verpakkingstape van papier om kleine pakken en pakketjes op milieuvriendelijke wijze te verpakken. de zelfklevende coating bevat geen solventen en het is met de hand afscheurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH EXTREME

3m scotch verpakkingstape extreme is een transparante, zelfklevende verpakkingstape. het is uitzonderlijk sterk en geschikt voor zware kartonnen dozen en verpakkingen. dankzij de versteviging met glasvezel is de tape uitermate robuust en voornamelijk bestemd voor zware kartonnen dozen en verpakkingen die een hoge mate van belasting ondergaan tijdens het transport. de zelfklevende tape is ook geschikt om zware of beschadigde kartonnen dozen te verstevigen. het dicht goed af, is uitermate scheurvast en bijzonder duurzaam.het product bevat geen solventen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,44

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH STRONG

3m scotch verpakkingstape strong is een universele tape voor lichte tot middelzware kartonnen dozen en verpakkingen. het is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen en de zelfklevende coating en bovenlaag bevatten geen solventen. dikte: 48 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,10

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH SUPER CLEAR

3m scotch verpakkingstape super clear is een uiterst transparante, zelfklevende tape die een mooi verpakkingsresultaat oplevert. de tape dicht goed af, is scheurvast en bijzonder duurzaam. de tape kan afgescheurd worden met de hand en het product bevat geen solventen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,87

3MBisonKIPPermafix
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn