DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

ACETON

bleko aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. ook is dit product brandbaar. samenstelling: 100% aceton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

AMMONIAK

bleko ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. ammoniak mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,90

BRANDSPIRITUS

bleko brandspiritus is geschikt voor het reinigen van ruiten, spiegels, tegels en dergelijke. tevens kunt u brandspiritus gebruiken als brandstof voor fonduestellen. bij het reinigen van o.a. spiegels, brandspiritus aanbrengen op een doek en vervolgens schoonmaken. nawrijven met een zachte doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,36

GEDEMINIRALISEERD WATER

bleko gedeminiraliseerd water ( demi-water )is chemisch zuiver water voor stoomstrijkijzers,luchbevochtigingen, autoradioteur, accu's etc.,


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,82

KWASTENREINIGER ACRYL

bleko kwastenreiniger acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

KWASTREINIGER

bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,21

LIJNOLIE GEKOOKT

een heldere plantaardige, lichtgele, drogende olie. geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren, hanenbalken e.a. broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding hierdoor kans op brandgevaar. doeken na gebruik met water overgieten!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,36

LIJNOLIE RAUW

bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of white spirit terpentine. het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1- 5% siccatief worden toegevoegd). let op: broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. doeken na gebruik met water overgieten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,08

METHYLETHYLKETON (MEK)

bleko mek is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. ook kunt u mek gebruiken als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters. tevens kunt u mek gebruiken als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststof industrie. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,83

ONTWERINGS WATER

ontweringswater geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. bij gebruik van afbijtmiddelen het hout goed nawassen. ontweringswater dient wel op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,83

PAINTSOLV

paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. tevens werkt paintsolv op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. dit product is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines. paintsolv kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

PETROLEUM

bleko petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. tevens kan petroleum gebruikt worden als brandstof voor olielampen. houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van uw apparaat aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,12

SICCATIEF

bleko siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

TERPENTIJNOLIE

bleko terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. terpentijnolie verdunt olieverven, reinigt penselen, verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. ook kunt u terpentijnolie gebruiken als vlekverwijderaar. voeg terpentijnolie toe aan uw olieverf totdat de juiste viscositeit is bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

ZOUTZUUR

met bleko zoutzuur kunt u cement- en kalkresten verwijderen. het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. zoutzuur verdunnen met water 1:10 tot 1:20. tot slot naspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn