DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

ACETON

bleko aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. ook is dit product brandbaar. samenstelling: 100% aceton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

AMMONIAK

bleko ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,68

BRANDSPIRITUS

bleko brandspiritus is geschikt voor het reinigen van o.a. ruiten, spiegels en tegels. het is daarnaast geschikt als brandstof voor fonduestellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,46

GEDEMINIRALISEERD WATER

bleko gedeminiraliseerd water (demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accu´s.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

KWASTENREINIGER ACRYL

bleko kwastenreiniger acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

KWASTONTHARDER ECO

eco-line eco kwastontharder is uitermate geschikt voor het weer zacht maken van kwasten. synthetische verven zoals grondverf, zijdeglansverf, hoogglansverf, latexverven en menie worden opgelost. afhankelijk van het soort verhard materiaal moeten de kwasten 24 tot 72 uur in de kwastontharder staan. zacht geworden kwasten moeten worden nagereinigd met kwastreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,45

KWASTREINIGER

bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,77

KWASTREINIGER ARBO

bleko kwastreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. het is geurarm en per uitstek geschikt voor het reinigen van kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,94

KWASTREINIGER ECO

eco-line eco kwastreiniger is een ecologisch verantwoorde kwastreiniger. het is uitermate geschikt voor kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,10

LIJNOLIE GEBLEEKT

bleko lijnolie gebleekt is een uit lijnzaad vervaardigde en gezuiverde olie, die door een blekingsproces met het natuurproduct bleekaarde lichter is gemaakt. het verlaagt de consistentie van olieverven, vergroot de vloeiing en laat de penseelstreek vervagen. het heeft de neiging te vergelen in witte en pastelkleurige verven. dit wordt veroorzaakt door het hoge gehalte onverzadigde verbindingen in lijnolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,80

LIJNOLIE GEKOOKT

bleko lijnolie gekookt is een heldere, plantaardige, lichtgele, drogende olie. het is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren en hanenbalken. let op, er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. doeken dienen na gebruik met water overgoten te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,71

LIJNOLIE RAUW

bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. het is te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of white spirit terpentine. het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1-5% siccatief worden toegevoegd). let op: er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding, dus doeken moeten na gebruik met water overgoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,57

METHYLETHYLKETON (MEK)

bleko mek is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. het is daarnaast geschikt als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters en als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststofindustrie. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,79

ONTWERINGSWATER

bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

PAINTSOLV

bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,27

PETROLEUM

bleko petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. het kan tevens gebruikt worden als brandstof voor olielampen. houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,48

SICCATIEF

bleko siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,92

TERPENTIJNOLIE

bleko terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. het verdunt olieverven, reinigt penselen en verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. ook kan het gebruikt worden als vlekverwijderaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,75

ZOUTZUUR

bleko zoutzuur is geschikt voor het verwijderen van cement- en kalkresten. het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. het moet verdund worden met water (1:10 tot 1:20) en worden nagespoeld met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

ZOUTZUUR 30%

bleko zoutzuur 30% verwijdert vervuiling van niet zuurgevoelige oppervlakken. het is geschikt voor het verwijderen van cementsluier of hardnekkige vervuiling, binnen en buiten. het is niet te gebruiken op zuurgevoelige oppervlakken zoals emaille, zink, gepolijst marmer, mangaanhoudende steensoorten en westwalder kleisteen. er wordt geadviseerd om tijdens het verwerken voor voldoende ventilatie te zorgen en ca. 10 x verdunnen, afhankelijk van de vervuiling. het is een product dat zorgvuldig toegepast dient te worden om ongewenste verkleuring of beschadiging aan het oppervlak te voorkomen. het mag nooit samengevoegd worden met bleekwater, omdat er dan chloorgas vrijkomt. het is een bijtend (corrosief) product en veroorzaakt brandwonden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,44

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn