DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

ACRYL VERDUNNER

bleko acrylverdunner is een toevoeging voor watergedragen verven zoals acrylverf, dispersieverf en latexverf. het verlengt de open tijd (vertraagt de droogtijd), waardoor de verf langer verwerkbaar en door te strijken is, waardoor aanzetten en verfrolafdrukken voorkomen worden. het verbetert de vloeiing van de verf en geeft een betere benatting van de ondergrond en dus een betere verdeling en vloeiing over het oppervlak. het vermindert tevens het aandrogen van de verf in spuitinstallaties en ander verfgereedschap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,97

B-CLEAN VERF/ALLESREINIGER

bleko b-clean verf/allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. het is de ideale vervanger voor ammonia. het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,18

ECO TERPENTINE

eco-line eco terpentine is uitermate geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische verven zoals grond-, zijdeglans- en hoogglansverf, vernis, menie en synthetische muurverf. het is tevens geschikt voor het verwijderen van waslagen op parket. het is niet geschikt als verdunningsmiddel voor latexverf, acrylaatverf en veegvaste muurverf. het heeft een kindveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,28

PU THINNER

sikkens pu thinner is een kwast- en rolverdunning voor de redox ac multi primer.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,76

REINIGINGSTHINNER ECO

eco-line eco reinigingsthinner is een ecologisch verantwoorde reinigingsthinner. het is uitermate geschikt als reiniger en ontvettingsmiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

SPECIALE TERPENTINE

bleko professionele terpentine is aromaatvrij en reukloos. hierdoor is het een stuk vriendelijker voor mens en milieu. het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. ook kunnen metalen hiermee ontvet worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,48

SPOELTHINNER

bleko spoelthinner is geschikt voor het doorspoelen van verfleidingen/slangen van bijvoorbeeld verfspuitinstallaties of airless verfspuiten. daarnaast is het geschikt voor het reinigen en ontvetten van gereedschappen. het heeft uitstekende oplossende en reinigende eigenschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,53

SYNTHETISCHE SPUITVERDUNNER

de bleko synthetische spuitverdunner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,09

TERPENTINE

bleko terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. het is schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. het is voorzien van een kinderveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

TERPENTINE ARBO

bleko terpentine arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden en het milieu. de samenstelling is er specifiek op gericht om als verdunningsmiddel voor synthetische alkyd lakken en olieverven van de bekende verffabrikanten te dienen. met name de moderne alkyd lakken hebben de neiging erg snel te drogen en door de toevoeging van deze terpentine wordt dit drogingsproces wat vertraagd waardoor de vloeiing verbetert. de samenstelling van is zeer constant en wordt bewaakt middels een uitgebreid kwaliteitssysteem. dit garandeert dat de kostbare coating in optimale conditie aangebracht kan worden zonder problemen achteraf. het is tevens een uitstekende ontvetter voor metalen in bijvoorbeeld de ontvetterbak. het is vriendelijk in gebruik gemaakt door grondstoffen toe te passen die geurarm en aromaatvrij zijn en een gereduceerde ontvlambaarheid hebben ten opzichte van de traditionele terpentine. deze grondstoffen zijn bovendien biologisch afbreekbaar, wat prettig is voor het milieu. het is voorzien van een kinderveilige sluiting en vervangt de traditionele terpentine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,51

TERPENTINE SPECIAAL

bleko terpentine speciaal is aromaatvrij en reukloos. hierdoor is deze terpentine een stuk vriendelijker voor mens en milieu. het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. het is ook geschikt voor het ontvetten van metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

THINNER

bleko thinner is een celluloseverdunner voor het verdunnen van nitro-celluloselakken. het is geschikt voor het reinigen van aangedroogde verfvlekken en het ontvetten van ijzer en staal. het is voorzien van een kinderveilige sluiting, schadelijk bij inslikken en aanraking van de huid en milieuonvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

WASBENZINE

bleko wasbenzine is geschikt voor het verdunnen van lakken en verven op basis van alkydhars indien deze verspoten worden. het is tevens een schoonmaakmiddel voor vuil, vet en minerale oliŽn. de fles is voorzien van een kindveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,05

WASBENZINE ECO

eco-line eco wasbezine is een ecologisch verantwoorde wasbenzine. het is uitermate geschikt als reiniger en ontvettingsmiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,00

BlekoSikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn