DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

AIRLESS VERFSPUITSYSTEEM PP 60

wagner powerpainter 60 is een semi professioneel airless hoge druk verfspuitsysteem. het is geschikt voor het spuiten van muurverf, primers, lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits, op waterbasis of op solventbasis. de airless-technologie zorgt voor een perfecte verstuiving en een egaal resultaat. het is een startapparaat voor gemiddeld frequent gebruik, vooral goed geschikt voor de ambachtsman en ervaren klusser met slechts enkele spuitprojecten per maand. het is ideaal bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud, heeft een zuigerpomp met handmatige ventieldrukker (quick release) en is geschikt voor gebruik binnen en buiten op muren, plafonds, meubels, ramen, deuren, tuinhuizen, garages, tuinhout, terrassen en tuinmeubels. de verf wordt rechtstreeks gezogen uit de verfemmer, het apparaat is licht en compact (makkelijk mee te nemen en op te bergen) en voorzien van een draaggreep voor makkelijk transport. inbegrepen bij de levering: een hoogkwalitatief metalen pistool pp-05, hardmetalen spuitkop maat l - 0,017" en 2 rvs patroonfilters l-xxl+. vermogen: 750 w. max. druk: 200 bar. max. verfhoeveelheid: 1,25 l/min. max. opening spuittip: l/0,017". lengte van de slang: 7,5 m. het is niet geschikt voor gevelverven op basis van latex en dispersie.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

585,00

AIRLESS VERFSPUITSYSTEEM PP 60 SET

wagner powerpainter 60 is een semi professioneel airless hoge druk verfspuitsysteem. het is geschikt voor het spuiten van muurverf, primers, lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits, op waterbasis of op solventbasis. de airless-technologie zorgt voor een perfecte verstuiving en een egaal resultaat. het is een startapparaat voor gemiddeld frequent gebruik, vooral goed geschikt voor de ambachtsman en ervaren klusser met slechts enkele spuitprojecten per maand. het is ideaal bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud, heeft een zuigerpomp met handmatige ventieldrukker (quick release) en is geschikt voor gebruik binnen en buiten op muren, plafonds, meubels, ramen, deuren, tuinhuizen, garages, tuinhout, terrassen en tuinmeubels. de verf wordt rechtstreeks gezogen uit de verfemmer, het apparaat is licht en compact (makkelijk mee te nemen en op te bergen) en voorzien van een draaggreep voor makkelijk transport. inbegrepen bij de levering: 1x pp-05 pistool, 1x tip xs (409), 1x tip m (515), 1x tip l (517), 2x filter xs-s (rood), 2x filter m (geel), 2x filter l-xxl (wit), 1x slang 7,5 m 1/4" geel, 1x aanzuigset, 1x verlenglans 30 cm. vermogen: 750 w. max. druk: 200 bar. max. verfhoeveelheid: 1,25 l/min. max. opening spuittip: l/0,017".

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

805,50

FLEXIO 687

wagner flexio 687 is geschikt voor alle projecten binnen en buiten. het heeft twee spuitopzetstukken: een speciaal voor binnenmuurverf en een tweede voor het aanbrengen van lak en lazuur. dankzij de click & paint technologie zijn de beker en spuitopzetstukken makkelijk te verwisselen. het apparaat heeft een krachtige turbine met variabele lucht-flow adjustment voor een optimaal resultaat met allerlei verven. door de 3-weg verstelbare verfstraal is precies en comfortabel werken mogelijk. de homogene, perfecte dekking garandeert hoogwaardige oppervlakten. er is een extra grote beker voor maximaal 12 m oppervlakte en een luchtmantel omhult de verfstraal. vermogen: 570 w. verfhoeveelheid: traploos regelbaar, 0-375 ml/min. pistool: wallperfect 1800 ml/perfect spray 800 ml. lengte van de luchtslang: 3,5 meter. verstuivingsvermogen: 130 w.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,96

PROJECT PRO 117

wagner projectpro 117 zuigerpomp is een handzaam apparaat met praktisch handvat dat dankzij zijn compacte afmetingen en lage gewicht moeiteloos kan worden getransporteerd en opgeslagen. met zijn brede materiaalspectrum is hij de ideale partner voor kleine tot middelgrote projecten in nieuwbouw en renovatie. het is compact hanteerbaar en een flexibele allrounder met directe aanzuiging uit de originele verfcontainer. opgenomen vermogen: 670 watt. max. spuitkopmaat: l/0,3 mm. pistool: pp-05. max. capaciteit: 0,95 ltr/min. slanglengte: 7,5 m. levering: wolfraamcarbide spuitkop, maat l/0,3 mm, 2 roestvrij stalen filterpatronen l-xxl+.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

509,80

SERVICE SET W 650/W660

wagner service set voor de w650 en w660. de set bevat een filter, pipet, ring, luchtkap en tip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,96

SPUIT- EN VERFSYSTEEM AIRLESS SPRAYER PLUS

wagner airless sprayer plus is een krachtig, airless spuit- en verfsysteem voor het spuiten van alle soorten met water verdunbare dispersie- en latexverf, grondverf en lakken (oplosmiddel- en waterbasis), beits, aluminiumverf en antiroestbehandeling, binnen en buiten. de airless-technologie zorgt voor een perfecte verstuiving en een egaal resultaat. het heeft een dubbel filtersysteem, een 10 meter hogedrukslang en een spuitdruk van 190 bar. het wordt geleverd inclusief professionele omkeerbare spuitkop maat m / 0,015", professionele omkeerbare spuitkop maat xs / 0,009", filters maat m (2) en filter maat xs-s (1). vermogensverbruik: 625 w. slagvolume: 0.9 l/min. verfreservoir: 7.5 liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

391,50

TEXPERFECT 525

wagner texperfect 525 is een spuitsysteem speciaal voor sierpleister. het is een verfpistool met speciaal spuitopzetstuk voor het verspuiten van grondverf, structuurverf en fijne pleisters tot 1 mm korrelgrootte. het verwerkt alle universele primers en sierpleisters tot 1 mm korrelgrootte onverdund. het is geschikt voor kleine tot middelgrote projecten, zorgt voor een streepvrij en homogeen resultaat in 1 beweging en besparing op het materiaal tot 10%. de verfstraal is instelbaar: verticaal, horizontaal of een spuitstraal voor hoeken en randen. door de variabele luchthoeveelheidsregeling is er meer controle en geminimaliseerde spuitnevel en door de krachtige x-boost turbine kan op hoge snelheid gewerkt worden. het wordt geleverd inclusief vultrechters voor makkelijk vullen van de verfbeker en grote testposter. met andere click & paint accessoires is het eventueel uit te breiden tot een universeel spuitsysteem voor lak en beits.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,96

UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 590 FLEXIO

wagner universal sprayer w 590 flexio is speciaal geschikt voor de grotere klussen binnenshuis. het wordt geleverd met 2 spuitopzetstukken: voor dikke (muurverf) en voor dunne (lakken en beitsen) verf. de krachtige x-boost-turbine verwerkt in combinatie met de innovatieve i-spray spuitkop alle gangbare verfsoorten zonder verdunning. ook bij het spuiten zelf is flexibiliteit ingebouwd: de lucht- en verfhoeveelheid is traploos regelbaar (o-500 ml/min.). de spuitstraal naar wens horizontaal of verticaal en breed of smal ingesteld worden. bij lakken en beitsen is ook een puntstraal mogelijk voor een snelle en perfect dekkende laag. het wordt geleverd in een handige draagkoffer. verstuivingsvermogen: 25-200 w. opgenomen vermogen: 630 w. maximale viscositeit: verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

152,96

UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 690 FLEXIO

wagner universal sprayer w 690 flexio bestaat uit 2 verfspuitsystemen voor de prijs van 1. door de twee spuitopzetstukken is dit systeem voor binnen- en buitenprojecten met binnenverf, lakken of beitsen geschikt. het innovatieve i-spray spuitopzetstuk verstuift binnenmuurverf optimaal en zorgt voor een gelijkmatig en perfect dekkend resultaat. de spuitstraal laat zich variabel instellen en de luchthoeveelheid is traploos regelbaar. bij het spuitopzetstuk standard voor lakken en beitsen is zelfs een puntstraal mogelijk voor een snel en perfect aangebrachte verflaag. het verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning (bij gladde ondergrond en bijzonder dikvloeibare, gelachtige verf 10% verdunnen). verstuivingsvermogen: 200 watt. opgenomen vermogen: 630 watt. lengte van de luchtslang: 3,5 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,96

UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 990

wagner universal sprayer w 990 flexio is een comfortabel spuitsysteem voor grote oppervlakken. het verwerkt alle watergedragen dispersie- en latexverven met directe aanzuiging, dus rechtstreeks uit de emmer. en met het meegeleverde spuitopzetstuk laten zich ook watergedragen en voc-lakken en -beitsen en houtbeschermingsmiddelen snel verwerken. moeizaam om- en bijvullen is dankzij de directe aanzuiging niet meer nodig. de 7 meter lange materiaalslang zorgt voor een grote actieradius, waardoor ook grote ruimtes geen problemen opleveren. ook de reiniging is comfortabel: dankzij de zelfreinigende functie zijn de pompeenheid en de slang binnen enkele minuten schoon. spuitvermogen: 200 w. vermogensverbruik: 680 w. slagvolume: niveaus 1‑12, 0‑525 ml/min. viscositeit: verwerkt alle gangbare verven onverdund.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

242,96

VERFSPUIT SYSTEEM UNIVERSAL W570 FLEXIO

wagner universal sprayer w 570 flexio is een draagbare verfspuit, geschikt om verfprojecten, van zowel kleine of grote omvang, te realiseren. het is uigerust met 2 spuitopzetstukken: 1 van 1300 ml is voor het verfwerk binnenshuis en de andere van 800 ml is voor de toepassing van een vloeibaar product zoals beits of lak. lakken. de spuitkop i-spray, de x-boost turbine en een straal met veelsoortige afstellingen zijn geschikt voor een dekkende en homogene toepassing. vermogen: 200 watt. werkdruk: 15 m in 5 min. max. stroomsnelheid: 500 ml/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,96

VERFSPUITSYSTEEM W450

wagner wall sprayer w 450 is het ideale verfspuitsysteem voor binnenmuren en -plafonds. het gepatenteerde i-spray mondstuk zorgt voor de allerfijnste verstuiving, zodat met slechts n keer opbrengen een gelijkmatige, dekkende verflaag gecreerd wordt. het wordt geleverd met draagriem, oefenposter, mengstaaf, reserveafdichting voor het mondstuk en vultrechter. vermogensopname: 460 w. transportdebiet: 230 ml/min. reservoirinhoud: 1,3 l. slanglengte: 1,8 m. arbeidssnelheid: 1,5 m/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,96

VERFSPUITSYSTEEM W890

wagner universal sprayer w 890 flexio is geschikt voor zowel binnen als buiten dankzij de twee bijgeleverde spuitopzetstukken. het wallperfect opzetstuk is geschikt voor muur- en plafondverf en het perfectspray opzetstuk voor lak, beits of olie. met de multifunctionele handgreep kunnen alle functies van het apparaat direct op de handgreep worden bediend - zelfs het reguleren van de luchthoeveelheid. de innovatieve i-spray spuitkop en de instelbare spuitstraal zorgen voor een snelle, gelijkmatige en perfect dekkende verflaag. het wordt geleverd met een praktische interne opbergkoffer. verfhoeveelheid: traploos regelbaar, 0-400 ml/min. verstuivingsvermogen: 200 w. opgenomen vermogen: 630 w. max. viscositeit: het verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning (bij gladde ondergrond en bijzonder dikvloeibare, gelachtige verf 10% verdunnen). lengte van de luchtslang: 3,5 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,96

VERFSPUITTOESTEL W95

wagner w 95 is het instapmodel van de wagner verftoestellen en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van lak, vernis, olie of beits op zowel water- als terpentinebasis. het toestel brengt een gladde, homogene en egale laag aan en is met name geschikt voor kleine verfprojecten buiten, zoals de schutting, kozijnen, tuinhout, houten terrastegels of een tuinhuisje. de pomp is uitneembaar en gemakkelijk te reinigen. vermogen: 70 w. max. capaciteit: 140 gr/min. max. spuitdruk: 120 bar. max. reservoirinhoud: 600 ml. inclusief rondstraalspuitkop 0,8 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,50

W 550 SET

wagner w 550 set is speciaal ontwikkeld voor middelgrote klussen, zoals blokhutten, tuinhuizen, veranda's, pergola's, schuttingen, houten tuinmeubels, houten speelgoed en speeltoestellen, maar ook radiatoren, deuren, tafels en stoelen en nog veel meer. het meegeleverde standaard opzetstuk is ideaal voor dunvloeibare (oliehoudende) beitsenzoals ecoleum en impra en dunvloeibare watergedragen tuindecoratiebeits en steigerhoutbeits. de extra onderdelen in deze combi-koffer zijn een extra pistoolvoorstuk, een radiator-/detailspuitopzet, twee reservoirdeksels en aanzuigbuis. het is geschikt voor oplosmiddelhoudende en waterverdunbare producten en ongeschikt voor muurverf. maximaal vermogen: 280w, verfaanvoer traploos regelbaar 0110 ml/min, reservoir 800 ml, verstuivingsvermogen 65w en viscositeit 90 din-sec.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,96

W180P

wagner w180p is de allrounder met het grote toepassingsgebied: ideaal voor renovatie- en herstelwerkzaamheden. dit zeer functionele apparaat wordt gekenmerkt door een briljante verstuiving, grote oppervlaktecapaciteit en een nog eenvoudigere reiniging dankzij de verwisselbare pomp. met de grote fijnafstelknop kan de capaciteit zeer precies op de betreffende toepassing worden afgestemd. geschikt voor o.a. oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen, politoeren, houtveredelings-, plantenbeschermings- en impregneermiddelen en oliën. vermogen: 110 w. zuiger: 5 mm, hardverchroomd speciaalstaal. cilinder: speciaalstaal. maximale capaciteit: 270 gr/min. maximale spuitdruk: 150 bar. maximale viscositeit: 80 din-sec. reservoirinhoud: 800 ml. standaardspuitkop: 0,8 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,96

W950 UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM FLEXIO

wagner universal sprayer w 950 flexio maakt schilderklussen nog makkelijker: met de 70 cm lange spuitlans wordt zelfs op hoge plafonds, muren en grote oppervlakken moeiteloos verf aangebracht. de verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de lans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. zo gaat het verfspuiten nog eenvoudiger en sneller. en het reinigen trouwens ook, dankzij de zelfreinigende functie is het systeem binnen enkele minuten weer schoon. met de meegeleverde adapter en het extra spuitopzetstuk kan het apparaat ook worden gebruikt voor het aanbrengen van lakken en beitsen. verstuivingsvermogen: 200 v. vermogensverbruik: 630 w. slagvolume: traploos regelbaar, 0‑525 ml/min. lengte van de slang: 3.5 m. viscositeit: alle gangbare verven zonder verdunning.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

233,96

WALL SPRAYER W400

wagner wall sprayer w 400 is een muurverfspuitsysteem geschikt voor het verspuiten van verf op water- en solventbasis op o.a. muren, plafonds, deuren, terrassen en houten tuinhuizen, binnen en buiten. het heeft een click & paint systeem waardoor de verf binnen een paar seconden verwisseld kan worden. vermogen: 110 w. werkdruk: 15 m in 10 min. max. stroomsnelheid 230 ml/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,96

WALL W500

wagner wall sprayer w 500 is een muurverfspuitsysteem voor toepassing op o.a. muren, plafonds, deuren, terrassen en houten tuinhuizen binnen en buiten en op water- en solventbasis. het heeft een i-spray spuitkop voor een optimale verstuiving van de verf voor een perfect egaal resultaat. hierdoor is een tweede laag overbodig. de spuitstraal is variabel instelbaar en ook de verfhoeveelheid kan traploos worden geregeld. het click & paint systeem zorgt ervoor dat de beker en dus de verf in een paar seconden verwisseld kan worden. reservoirinhoud: 1,8 l. vermogen: 120 w. werkdruk: 15 m in 10 min. max. stroomsnelheid: 125 ml/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,96

WOOD&METAL SPRAYER W100

wagner wood&metal sprayer w 100 is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van o.a. raamkozijnen, schuttingen en meubels. door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat, ongeacht of er lak, beits of houtbeschermingsmiddelen gebruikt wordt. hierdoor wordt een snel, perfect resultaat bereikt in elke situatie en elke werkrichting, ook op horizontale oppervlakken en boven hoofdhoogte. het is voorzien van het click & paint snelwisselsysteem. vermogen: 5 m in 12 min. verstuivingsvermogen: 65 w. vermogensgebruik: 280 watt. traploos regelbaar 0‑110 ml/min. bekerinhoud: 800 ml. viscositeit: max. 90 din‑sec.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,46

WOOD&METAL SPRAYER W200

wagner wood&metal sprayer w 200 is een handig spuitsysteem voor lakken en beitsen. het verschil met andere draagbare fijnspuitsystemen is dat bij gebruik alleen het spuitopzetstuk vastgehouden hoeft te worden. de turbine staat apart op de grond of kan over de schouder worden gehangen. de spuitstraal is horizontaal, verticaal of puntsgewijs instelbaar, afhankelijk van de situatie en de werkrichting. vermogen: 5 m in 9 min. verstuivingsvermogen: 110 w. voedingsspanning: 230 volt. vermogensverbruik: 460 w. slagvolume: traploos regelbaar 0‑120 ml/min. luchtslanglengte: 1.8 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,96

WOOD&METAL SPRAYER W300

wagner wood&metal sprayer w 300 is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van lakken en beitsen op o.a. raamkozijnen, schuttingen en meubels. door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat, ongeacht of er met lak, beits of houtbeschermingsmiddelen gewerkt wordt. hiermee wordt een snel, perfect resultaat in elke situatie en elke werkrichting gerealiseerd, ook op horizontale oppervlakken en boven hoofdhoogte. reservoirinhoud: 800 ml. vermogen: 105 w. werkdruk: 15 m in 6 min. max. stroomsnelheid: 125 ml/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,96

Wagner
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn