DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

354 AFVALZAKKEN

kip afvalzakken 354 zijn blauwe afvalzakken van sterke 50 mu en 80 mu ldpe-folie. ze zijn uitstekend geschikt voor het weggooien van al het afval bij tal van schilder-, afplak- en afdekwerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,27

5-IN-1 TOOL

wagner 5-in-1 tool heeft vijf functies. het mes kan gebruikt worden om verf te schrapen en om te plamuren, het puntige uitsteeksel kan gebruikt worden om plamuur, kalk en cement te verwijderen, het ronde gedeelte is geschikt om verfrollers mee schoon te maken en de platte zijde is geschikt om verfblikken mee te openen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,39

AFBREEKMES PROF

olfa afbreekmes prof is in vrijwel iedere stand gemakkelijk vast te draaien d.m.v. een draakvergrendeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,47

AFBREEKMES RESERVE PROF

olfa afbreekmes reserve breekmessen in kunststof hoes. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,62

AFSTEEKMES

progold afsteekmes is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,43

BEDRUKTE MENGBEKER

colad bedrukte mengbeker is schoon en glad, schenkt makkelijk uit, is stapelbaar, niet giftig, oplosmiddelbestendig en antistatisch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,52

BORSTELSET

top tools borstelset.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,48

BOUWEMMER

topex bouwemmer is stevig en voor meerdere werkzaamheden geschikt. het is van kunststof en heeft een metalen greep. de getoonde afbeelding is artikel 13a712.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,93

CARBON TECH VERLENGSTEEL

anza carbon tech verlengsteel is een lichtgewicht maar super sterke ergonomische verlengsteel met ergonomisch handvat en click-systeem. bruikbaar voor anzabeugels, diverse anza verfkwasten en diverse anza gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

141,47

CLEAN & GO + KWASTENREINIGER SET

meesterhand clean & go + kwastenreinigerset.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,12

CLEAN & GO KWASTENREINIGER

meesterhand clean & go kwastenreiniger concentraat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,59

CLEAN AND GO KWASTENREINIGER

hildering clean and go is een handig hulpmiddel voor het schoonmaken van kwasten. door de kwastharen grondig over de metalen zeef te strijken, vallen zware verfdeeltjes uit de kwastharen. de kwasten zijn hierdoor in minder dan 20 seconden schoon. het is geschikt voor alle soorten kwasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

DEKSEL INZETVAATJE

hildering deksel voor het inzetvaatje van 2.5 ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,63

DISPOSABLE HANDSCHOENEN

progold handschoenen latex disposable zijn geschikt voor eenmalig gebruik en voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,21

DRAADBORSTEL MESSING 4 RIJEN

sam staaldraadborstel verkoperd heeft 4 rijen en een houten handgreep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,13

DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEP

sam staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,45

DRABBERTJE

progold drabbertje is het ideale systeem om kwasten voor watergedragen verven milieuvriendelijk en snel schoon te maken. de bijbehorende filterzakjes zijn los verkrijgbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

EASY BRUSH-BOX

sam r7 easy brush box biedt de mogelijkheid om meerdere kleuren tegelijk in één emmer te gebruiken. dankzij het unieke, innovatieve ontwerp is het zeer stabiel en geschikt voor links- en rechtshandigen. het is geschikt voor 98% van alle verfemmers en alle bestaande coatings voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

EASY Q NITRILE WEGWERPHANDSCHOENEN

repair care easy q handschoenen zijn een must voor het werken met epoxy. het zijn de enige handschoenen op de markt met een extra lange lengtemaat van 30 cm voor nog betere bescherming aan handen, polsen én onderarmen. ze voldoen als enige in de markt aan de europese normeringen m.b.t. persoonlijke beschermingsmiddelen, de vingertoppen zijn voorzien van een speciale laag waardoor er een betere grip is, ze zijn ongepoederd en latexvrij en hierdoor huidvriendelijk en door de witte kleur is vervuiling op de handschoen makkelijk zichtbaar, waardoor sneller duidelijk is of de handschoenen vervangen moeten worden door een nieuw paar. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,60

EASY-Q MENGPLATEAU

repair care easy q mengplateau voor het mengen van alle soorten dry flex. door het gladde oppervlak hecht epoxy niet op het mengplateau en het is voorzien van een hoge opstaande rand voor een goede grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,98

FLOW-CONTROL VERWARMDE VERFEMMER

hildering flow-control is een verwarmde verfemmer die helpt om de verf perfect te verwerken. het stelt in staat om onverdund de verf aan te brengen, ook al is de verf in de pot stroperig, want met dit apparaat wordt de verf lekker soepel om te verwerken. hierdoor kan de verf precies verwerkt worden zoals het bedoeld is door de verfproducent. het is een verfemmer die op basis van het au bain-marie principe verf verwarmt naar de ideale temperatuur voor verwerking. de temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden tussen +/- 15 en 30°c en kan aangepast worden voor het type verf waar mee gewerkt wordt. de oplaadbare accu geeft tot maximaal 8 uur per dag verwarmde schildertijd. door lichtgewicht materialen te gebruiken, een speciaal hengsel toe te passen en niet meer dan 0,75 l verf tegelijk erin te plaatsen is dit apparaat nauwelijks zwaarder dan een normaal strijkvaatje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,98

GLASSNIJDER

silberschnitt glassnijder heeft 6 snijwieltjes van gelegeerd roestvrij staal met een gepatenteerde speciale harding. dit garandeert optimale snijkwaliteit en een lange levensduur. de rosetten en kopplaten zijn vernikkelt, een in olie gedrenkte viltring zorgt voor smering van de wieltjes en assen en het heft is uitgevoerd in milieuvriendelijk hout. er worden uitsluitend ecologisch probleemloze houtsoorten gebruikt. de glassnijders zijn bijzonder effectief omdat de wieltjes en rosetten te vervangen zijn. de glassnijders zijn geschikt voor het algemene snijden van glas met glasdikten van 3 tot 10 mm. lineaalafstand: 2,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,21

GLASSNIJDER

topex glassnijder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,66

GLASSNIJDER 6 WIELTJES

sam glassnijder snijdt vlak glas in een handomdraai.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,81

GROFVUILZAKKEN

sam grofvuilzakken blauw zijn van extra sterke en gecontroleerde kwaliteit, extra groot en handig voor tuinafval en gemakkelijk voor afval van doe-het-zelfklussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,30

HANDREINIGINGSDOEKJES

3m handreinigingsdoekjes zijn gemaakt van getextureerd materiaal, specifiek ontwikkeld voor schadeherstelwerkzaamheden. ze zorgen voor een perfect schoonmaakresultaat zonder de handen te beschadigen door de toevoeging van aloe vera wat de handen verzorgt. ze hebben een dubbele laag materiaal voor een groter absorptievermogen. in 1 emmer zit 100 reinigingsdoekjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,04

HANDSCHOEN NITRIL DISPOSABLE

progold handschoenen nitril disposable zijn oplosmiddelbestendig en zeer sterk. ze zijn daardoor geschikt zowel tijdens de voorbewerking als bij het spuiten. de handschoenen hebben een goede grip, zijn flexibel, poedervrij en bevatten geen siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,20

HCS STIJF SCHRAPER VOOR MULTITOOL

graphite hcs stijf schraper voor multitool, geschikt voor meerdere merken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

HIGH PERFORMANCE POETSDOEK

3m scotch brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. afmetingen: 360 mm x 320 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,18

HOUTEN SPATEL

eazyfix houten spatel is geschikt voor het mengen van componenten. de houten spatel kan, in tegenstelling tot een plastic stokje, tegen de reactiewarmte die vrijkomt tijdens het mengen van de componenten. daarnaast komt het door de afgeronde vormen goed in de randen van de beker om alles goed te mengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,20

INZETSTRIJKVAATJE KUNSTSTOF

meesterhand inzetstrijkvaatje kunststof is geschikt voor verzetblikken/(conische) strijkvaatjes. zo wordt een verzetblik niet vuil gemaakt en kan deze voor langere tijd of meerdere kleuren gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,95

KLEEFDOEK

sam kleefdoekje is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. afmetingen: 45 x 90 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,95

KLEEFDOEK

progold kleefdoek geïmpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het geïmpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,49

KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86

anza kleefdoekje prof unirag gti86 is een geïmpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,77

KUNSTSTOF INZETVAATJE

hildering kunststof inzetvaatje is geschikt voor toepassing in een conisch strijkvaatje. het heeft een scherp afstrijkrandje, zodat de kwast goed afgestreken kan worden en de verf direct en volledig in de pot terugvloeit. het inzetvaatje kenmerkt zich door een extreem hoge flexibiliteit, zodat het niet breekt bij lage temperaturen of ruwe behandeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,88

KWASTEN KLEM/VERZORGER

meesterhand kwasten klem voor de professionele schilder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,60

KWASTENCLIP

progold kwastenclips zijn handige clips die ieder plaats bieden aan twee kwasten. de clips passen perfect op het progold inzetvaatje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,22

KWASTINETTE

sam kwastinette is een kunststof opbergbakje om kwasten te reinigen en soepel te houden. de bovenpot voorkomt verdamping van de vloeistof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,29

MENGBEKER

progold mengbeker voor het correct afmeten en homogeen mengen van 2-componenten vloeistoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

MENGBEKER

eazyfix mengbeker voor het mengen van twee componenten. het is voorzien van een speciale binnencoating die de beker beschermt tegen de warmte die vrijkomt. hierdoor smelt de mengbeker niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,30

MENGBEKER 200 ML

colormatic mengbeker 200 ml is een kartonnen mengbeker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,37

MENGBEKERS 50 STUKS

repair care easy q mengbeker voor het stabiel en zonder knoeien mengen. het heeft een speciale coating om reactiewarmte te verdragen. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,78

MENGPLATEAU

progold mengplateau is het ideale mengbord om 2 componenten homogeen met elkaar te mixen. het is van plastic en makkelijk reinigbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,18

MENGPLATEAU

eazyfix mengplateau is geschikt voor het mengen van de eazyfix premium houtrotvuller en premium plamuur. op dit mengplateau kunnen de beide componenten gemakkelijk gemengd worden. de epoxy hecht niet op het mengplateau. door de hoog opstaande rand kan goede grip gehouden worden en de lichtgroene kleur zorgt ervoor dat er een goed contrast zichtbaar is tussen de houtrotvuller/plamuur en het mengplateau zelf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,99

MENGSPATEL 50 STUKS

repair care easy q modelleerspatel is een mengspatel van hout voor het stabiel en zonder knoeien mengen. het past bij de speciale beker met coating om reactiewarmte te verdragen. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,12

MIXER 1200 W

graphite elektrische mixer 1200 watt met m14 aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,96

MIXER 1600 W

graphite elektrische mixer 1600 watt is geschikt voor het snel mixen van o.a. lijm, egaline en pleister. het heeft een m14 aansluiting en soft start.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

188,96

MORTELMIXER

topex mortelmixer. de getoonde afbeelding is artikel 22b001.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

MULTITOOL

anza multitool is een blikopener, verfrolschraper, schroevendraaier, liniaal en deur- en flesopener in één.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,97

MULTITOOL

neo multitool tuv m+t getest.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,86

MULTITOOL

carhartt multitool is van roestvrijstaal en bevat een flessenopener, 6 moersleutels van 0,64 cm, 0,48 cm, 0,79 cm, 0,95 cm, 1,11 cm en 1,27 cm, een vlinderschroefspanner, een liniaal en een platte schroevendraaier. het heeft een handig portemonneeformaat van 9,5 x 6,4 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,23

NITRIL WEGWERPHANDSCHOENEN 5 PAAR

eazyfix nitril wegwerphandschoenen zijn speciaal om veilig en schoon te kunnen werken. deze handschoenen zijn ongepoederd, latexvrij en extra gewassen, waardoor ze geen irritatie opwekken met de huid. de handschoenen zijn extra lang (30 cm) waardoor ze ook de handen, polsen en onderarmen goed beschermen. de vingertoppen hebben een ruwere structuur waardoor er beter grip kan worden gehouden op de gereedschappen. de handschoenen moeten na gebruik worden weggegooid. een verpakking bevat 5 paar in de maat xl.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

PALETSPATEL

progold paletspatel is een speciaal ontwikkelde spatel voor het modelleren van houtreparatiesystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,26

PARKETKRULLEN

piwel fijne staalkrullen 200 gram is geschikt voor het verwijderen van verf, verglazers, lazuren en sierpleisters in combinatie met het geschikte afbijtmiddel. het reinigt tevens vervuild parket in combinatie met boenwasverwijderaar. het is ook geschikt voor het schrobben van natuursteen, ontmossen van daken en het ontroesten van staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,36

PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. ze krassen niet en geven geen statische lading. verpakking bevat 275 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,00

PIWEL STAALWOL 3 X 30 GRAM

sam piwel staalwol voor industrieel gebruik, voor schuren, reinigen of polijsten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

PLASTIC HANDSCHOENEN WEGWERP 50 STUKS

sam wegwerphandschoenen van plastic. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,26

PLEISTERMIXER

topex pleistermixer met zeskant aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

POETSDOEKEN

master poetsdoeken zijn sterk absorberend, pluisvrij en oplosmiddelbestendig. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,34

POETSLAP

anza poetslap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,14

POETSPAPIER 1-LAAGS 21.5 CM X 280 M

qleaniq poetspapier is gemaakt van stevig en sterk absorberend papier. het past in de qleaniq poetsroldispenser midi en kan snel en eenvoudig naar beneden worden getrokken vanuit het midden van de rol. omdat er geen kartonnen kern in zit, kan de rol ook gewoon op het werkblad of de tafel gezet worden en kan het papier vanuit de bovenkant getrokken worden. het is dus direct klaar voor gebruik. afmetingen: 275 m x 21,5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,71

POUR AND GO SCHENKTUIT

hildering pour and go, ook bekend als de colorantsaver, is een handige kunststof tuit, die door haar unieke gepatenteerde vorm het uitschenken van vulgoed optimaliseert. het ongemak dat verf in of over de rand van een verfblik stroomt en achter de ring blijft hangen is hierdoor verleden tijd. het is te gebruiken voor 500 ml, 750 ml en 1 liter blikken met verschillende type sluitingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,55

PUINZAK 80 L

topex puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 l. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,05

REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN

3m ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. in één handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. de doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. de doek is gemaakt van nat geweven papier. tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ’snottert’ als het nat wordt. de doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. de rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser – zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. verpakking bevat 400 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,50

REINIGINGSDOEKJES

eazyfix reinigingsdoekjes zijn speciaal voor het grondig schoonmaken van gereedschap en handen. de reinigingsdoekjes verwijderen resten van epoxy, kit, verf, lijm, vet en olie. ze zijn tot twee keer effectiever dan normale reinigingsdoekjes. de doekjes scheuren niet, zijn pluisvrij en hebben een aangename geur. ze zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en het achtergebleven reinigingsmiddel op het product lost vanzelf op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,99

REINIGINGSDOEKJES 100 STUKS

progold reinigingsdoek is geschikt voor het verwijderen van verf-, lijm-, olie- en kitresten op gereedschap en oppervlakken. het heeft een 1 schurende zijde en 1 reinigende werking. een verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,88

ROERHOUTJES

master roerhoutjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

167,58

ROLL AND GO XL

hildering roll & go xl gopaint is een stabiele verfbak met twee vakken; één voor het rollen van de verf en één voor het overige materiaal. alles kan in één keer meegenomen worden op de ladder of de steiger. het is zo stabiel dat het niet gaat kiepen als de roller met een telescoopstok tegen het geïntegreerde rolvlak stevig in de verf gewerkt wordt. door de speciale wegwerpliners kan de bak veelvuldig gebruikt worden. ook uitspoelen is hierdoor niet meer nodig. de handige uitschenkhoek zorgt ervoor dat de lak eenvoudig uitgegoten kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,12

ROLLER BEWAARKOKER

anza roller bewaarkoker is speciaal voor het opbergen van rollers van 18 en 25 cm. het houdt de roller tot wel 3 maanden vers. het sluit hermetisch af en is uitgevoerd in soepel, onbreekbaar materiaal. het wordt geleverd inclusief 18 cm verfroller en sg beugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,22

ROND STRIJKVAATJE

hildering strijkvaatje is een handig hulpmiddel voor het aanpassen van de te gebruiken hoeveelheid verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,82

ROND VERFBLIK

hildering verfblik met deksel gecoat is een klassieke verpakking voor verf, lak en beits. de vorm is rond, de romp recht (dus niet stapelbaar) en aan de bovenzijde van het verfblik is een tt vorm ring waarin het deksel sluit (het deksel valt in de ring en sluit als het ware op drie plekken).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

RONDE VERFEMMER

hildering verfblik met deksel en sluitring gecoat. de sluiting gaat handmatig met een deksel/spanring en het blik is voorzien van het un y vloeistof- of solidskeurmerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,73

SCHILDERSHANDSCHOENEN XL

sam prof schildershandschoenen xl zijn professionele comfortabele schildershandschoenen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,05

SCHILDERSHULP

progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,11

SCHILDERSSTOFFER

sam stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

SCHILDERSSTOFFER HALVE MAAN

sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,02

SCRUB & CLEAN

prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. de doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,81

SJABLONEN

vista mallen op maat zijn sjablonen in verschillende formaten en vormen. deze sjablonen kunnen als wegmarkeringen i.c.m. de vista wegenverf en wegenverf-spray gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,19

SJABLONEN VOOR MARKERING

rust-oleum sjabloon is een duurzaam, herbruikbaar sjabloon voor bodemmarkering. het is ideaal voor o.a. magazijnen, parkeerplaatsen en wegen. het is eenvoudig te reinigen, flexibel, kreukt niet en vormt zich naar het oppervlak. het is bestand tegen alle verven en geschikt voor spuit- en rollerapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,98

SPRAYFLES LEEG

progold sprayfles compleet is een lege sprayfles met een inhoud van 1 liter voor het verdund verwerken van de progold finisher en de progold allesreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

SPRAYMASTER

dupli color spraymaster is een verfpistool voor het maken van schone verf banen zonder gekleurde vingers te krijgen. het is speciaal geschikt voor alle motip en dupli color spuitbussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

ST MARC REINIGINGSMIDDEL

st. marc verfreiniger is een reiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. het is geschikt voor het ontvetten van o.a. metaal, hout, schilderwerk, tegels en kunststoffen. het is met warm water tevens geschikt om behang af te weken. het heeft een aangename dennengeur en is volledig biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,00

STAALBORSTEL

sam staalborstel voor universeel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,19

STAALBORSTEL

topex staalborstel. de getoonde afbeelding is artikel 14a5231.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP

sam staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,24

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERD

sam staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

STAALWOL

piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,84

STAALWOL EXTRA FIJN

piwel staalwol extra fijn is geschikt om te polijsten, schuren en te reinigen. het is ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. het is niet geschikt voor kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout. deze resten kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. verpakking bevat 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,59

STEIGERBAK

progold steigerbak is een handige bak voor verfblikken en gereedschap die eenvoudig te hangen is op een steiger, ladder of hoogwerker. het slim gevormde hengsel kan naar achteren gedraaid worden voor stabilisatie tegen schuine vlakken zoals bij een ladder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,58

STOF-WEG DOEKEN

prochemko stof-weg zijn handige doekjes voor het stofvrij maken. het verwijdert de laatste stofjes en geeft een professioneel resultaat. het is ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schuurstof voor het schilderen. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,33

STOFBLIK EN HANDVEGER

progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

STOFBLIK METAAL

progold metalen stofblik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,90

STOFFER BIGGETJE

progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,03

STOFFER HALVE MAAN

progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,36

STORE AND GO KWASTENPOT

hildering store and go is een handig hulpmiddel voor het bewaren van alle soorten kwasten gebruikt met alle soorten watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. de verschillende kwasten met verschillende verven (ongeacht basis of kleur) kunnen op deze manier handig bij elkaar bewaard worden. de watergedragen, natuurlijke, geurloze gel waarin de kwast gestopt wordt sluit de kwastharen volledig af van de buitenlucht en stopt daardoor het luchtaandrogende proces dat de kwastharen hard maakt. hierdoor kunnen kwasten dagen-, weken- of zelfs maandenlang in de gel bewaard worden. wanneer de kwasten weer in gebruik moeten worden genomen, hoeven ze alleen maar uit de gel worden gehaald, doekje eroverheen en de haren staan weer netjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,42

STRIJKVAATJE CONISH

meesterhand conische strijkvaatjes worden vooral veel gebruikt door professionele schilders. de laatste jaren is het strijkvaatje, met het upgraden van het doe-het-zelf segment, ook voor de consument een veel gebruikt product geworden. de inhoudsmaat 2,5 liter wordt veruit het meest gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,76

T220 HOUTPRIMER KWASTEN

polyfilla pro t220 houtprimer kwasten zijn speciaal voor het aanbrengen van de w340 2k houtprimer. ze worden geleverd in een koker met 12 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,87

T310 MENGPLATEAU

polyfilla pro t310 mengplateau voor het mengen van 2-componenten houtreparatie producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,37

T340 MENGBEKERS

polyfilla pro t340 mengbekers zijn 50 mengbekers in een plastic sleeve. ze zijn geschikt voor het mengen van de w340 2k houtprimer en speciaal bestand tegen de reactiewarmte die vrijkomt bij het mengen van de w340.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,57

T360 MENGSPATELS

polyfilla pro t360 mengspatels zijn 100 houten mengspatels in een plastic koker. ze zijn speciaal geschikt voor het mengen van de w340 2k houtprimer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,75

TELESCOPISCHE VERLENGSTEEL 200 VA. CONE

sam telescopische verlengsteel met conische top. het is een ideaal hulpmiddel bij het schilderen van muur of plafond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,76

VERFBLIKOPENER + OPHANGHAAK

sam verfblikopener + ophanghaak is een handig gereedschap voor het openen en ophangen van een verfblik. het is tevens te gebruiken als flesopener.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,65

VERFEMMER COMBI XL

progold verfemmer combi xl is een echte toegevoegde waarde. de nieuwe verfemmer combineert tal van handige functies. het is voorzien van een geïntegreerd rolvak, een afzonderlijke ruimte voor het plaatsen van de verfrol, verfborstel en kitpistool etc. en een verfcompartiment dat met 8 liter verf gevuld kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,13

VERFHANDSCHOEN

progold verfhandschoen voor het aanbrengen van effecten in verf of het schilderen van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

VERFKRABBER

progold verfkrabber is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,37

VERFKRABBER

anza verfkrabber heeft een lange, beukenhouten steel, een geblauwd en gehard blad en een bescherm-/ophangkapje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,84

VERFKRABBER DRIEHOEK SOFTGRIP

anza driehoek verfkrabber met een 33 cm lange ergonomische softgrip steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,51

VERFKRABBER DUO

anza verfkrabber duo met ergonomische softgrip en vervangbaar, omkeerbaar en slijpbaar mes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,25

VERFKRABBER ERGONOMISCH

anza professionele ergonomisch gevormde 2-handen verfschraper met softgrip, een hardmetalen 5 cm mes en een lengte van 29 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,11

VERFKRABBER MULTI

sam prof verfkrabber softgrip multi is een handig gereedschap om hardnekkige verfrestjes in een handomdraai te verwijderen. het is voorzien van een zacht handvat voor een comfortabele grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,32

VERFKRABBER OVAAL

sam verfschraper ovaal van gehard staal met een extra lange blank gelakt steel voor een betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,38

VERFKRABBER SOFTGRIP OVAAL

sam prof verfkrabber softgrip ovaal is een verfkrabber met comfortabel handvat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,32

VERFMIXER

sam verfmixer is een mixer voor het mengen van o.a. verf, lijm, kalk en cement.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,44

VERFMIXER

topex verfmixer zeskant aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,15

VERFROERDER PVC

sam verfroerder voor het gemakkelijk en snel roeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,46

VERFROERHOUTJES 5 STUKS

sam roerhoutjes in de maten 23x2 cm en 30x2,5 cm. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,81

VERFROLSCHRAPER

anza verfrolschraper is een handig hulpmiddel om de verf van de verfroller te schrapen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,65

VERFSCHRAPER MAXI

anza professionele verfschraper met ergonomische softgrip, een extra gripknop en een hardmetaal verwisselbaar mes. het is tevens geschikt voor gebruik in combinatie met anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,77

VERFSCHRAPER MINI

anza professionele verfschraper mini is een hardmetalen verfschraper met ergonomische softgrip inclusief 3 vervangmessen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,04

VERFZEEF

master verfzeefje van 190 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,20

VERLENGSTEEL

anza verlengsteel is een professionele verlengsteel met click-systeem. het is bruikbaar voor anza beugels, diverse anza verfkwasten en diverse anza gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,08

VERLENGSTEEL 115 CM

anza verlengsteel 115 cm is lichtgewicht en toch erg stijf. het bevat het anza click-systeem waardoor de beugel goed vast zit en ook weer makkelijk te ontkoppelen is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,98

VERLENGSTOK

vista verlengstok is speciaal ontwikkeld om toe te passen in combinatie met de vista rol en de vista rolhouder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,61

VERVANGBLAD DRIEHOEK

anza vervangblad driehoek voor de anza driehoek verfschraper.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,27

VERVANGMES DUO

anza hardmetalen omkeerbare en slijpbare vervangmessen voor de verfkrabber duo. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,51

VERVANGMES VERFSCHRAPER MAXI/ERGONOMISCH

anza hardmetalen vervangmes voor de professionele verfschraper maxi en de ergonomische verfkrabber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,54

VERVANGMES VERFSCHRAPER MINI

anza hardmetalen vervangmessen voor de professionele verfschraper mini. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,28

VERZETBLIK

progold verzetblik is een conisch metalen verzetblik voor het verwerken van verf. het kan eventueel in combinatie met de progold inzetvaatjes worden gebruikt en is geschikt voor het werken met een rooster en roller.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,22

VLOERREINIGER

rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m² per liter (bij verdunning van 1:8).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,76

VLOERSCHRAPER

progold vloerschraper voor het verwijderen van lijm- en verfresten van vloeren. het heeft een ergonomisch handvat en is te verkrijgen in de maat 30 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,94

VUILNISZAK

topex vuilniszak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,05

VUILNISZAK 10 STUKS OP ROL 120 LITER

progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,37

WERKHANDSCHOEN VARKENSSPLIT

sam werkhandschoenen varkenssplit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,30

WERKHANDSCHOENEN

progold werkhandschoenen voor meermalig gebruik en geschikt voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

ZUIGNAP

topex zuignap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,85

3MAnzaCarharttDupli ColorGraphiteHilderingKIPMasterMeesterhandNeoOlfaPolyfilla ProProgoldSamSikkensSilberschnittTopexVistaWAGNER
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn