DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

5-IN-1 TOOL

wagner 5-in-1 tool heeft vijf functies. het mes kan gebruikt worden om verf te schrapen en om te plamuren, het puntige uitsteeksel kan gebruikt worden om plamuur, kalk en cement te verwijderen, het ronde gedeelte is geschikt om verfrollers mee schoon te maken en de platte zijde is geschikt om verfblikken mee te openen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,39

AFBREEKMES PROF

olfa afbreekmes prof is in vrijwel iedere stand gemakkelijk vast te draaien d.m.v. een draakvergrendeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

AFBREEKMES RESERVE PROF

olfa afbreekmes reserve breekmessen in kunststof hoes. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,34

AFSTEEKMES

progold afsteekmes is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,90

BEDRUKTE MENGBEKER

colad bedrukte mengbeker is schoon en glad, schenkt makkelijk uit, is stapelbaar, niet giftig, oplosmiddelbestendig en antistatisch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,54

CARBON TECH VERLENGSTEEL

anza carbon tech verlengsteel is een lichtgewicht maar super sterke ergonomische verlengsteel met ergonomisch handvat en click-systeem. bruikbaar voor anzabeugels, diverse anza verfkwasten en diverse anza gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

142,00

CLEAN AND GO KWASTENREINIGER

hildering clean and go is een handig hulpmiddel voor het schoonmaken van kwasten. door de kwastharen grondig over de metalen zeef te strijken, vallen zware verfdeeltjes uit de kwastharen. de kwasten zijn hierdoor in minder dan 20 seconden schoon. het is geschikt voor alle soorten kwasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,94

DEKSEL INZETVAATJE

hildering deksel voor het inzetvaatje van 2.5 ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,60

DISPOSABLE HANDSCHOENEN

progold handschoenen latex disposable zijn geschikt voor eenmalig gebruik en voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,48

DRAADBORSTEL MESSING MET HANDGREEP

sam staaldraadborstel verkoperd + handgreep is een blokmodel en heeft een gesloten houten handgreep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,28

DRABBERTJE

progold drabbertje is het ideale systeem om kwasten voor watergedragen verven milieuvriendelijk en snel schoon te maken. de bijbehorende filterzakjes zijn los verkrijgbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,25

FLOW-CONTROL VERWARMDE VERFEMMER

hildering flow-control is een verwarmde verfemmer die helpt om de verf perfect te verwerken. het stelt in staat om onverdund de verf aan te brengen, ook al is de verf in de pot stroperig, want met dit apparaat wordt de verf lekker soepel om te verwerken. hierdoor kan de verf precies verwerkt worden zoals het bedoeld is door de verfproducent. het is een verfemmer die op basis van het au bain-marie principe verf verwarmt naar de ideale temperatuur voor verwerking. de temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden tussen +/- 15 en 30Ôü░c en kan aangepast worden voor het type verf waar mee gewerkt wordt. de oplaadbare accu geeft tot maximaal 8 uur per dag verwarmde schildertijd. door lichtgewicht materialen te gebruiken, een speciaal hengsel toe te passen en niet meer dan 0,75 l verf tegelijk erin te plaatsen is dit apparaat nauwelijks zwaarder dan een normaal strijkvaatje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,08

GLASSNIJDER

silberschnitt glassnijder heeft 6 snijwieltjes van gelegeerd roestvrij staal met een gepatenteerde speciale harding. dit garandeert optimale snijkwaliteit en een lange levensduur. de rosetten en kopplaten zijn vernikkelt, een in olie gedrenkte viltring zorgt voor smering van de wieltjes en assen en het heft is uitgevoerd in milieuvriendelijk hout. er worden uitsluitend ecologisch probleemloze houtsoorten gebruikt. de glassnijders zijn bijzonder effectief omdat de wieltjes en rosetten te vervangen zijn. de glassnijders zijn geschikt voor het algemene snijden van glas met glasdikten van 3 tot 10 mm. lineaalafstand: 2,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,31

GLASSNIJDER

topex glassnijder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,53

GROFVUILZAKKEN

sam grofvuilzakken blauw zijn van extra sterke en gecontroleerde kwaliteit, extra groot en handig voor tuinafval en gemakkelijk voor afval van doe-het-zelfklussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

HANDREINIGINGSDOEKJES

3m handreinigingsdoekjes zijn gemaakt van getextureerd materiaal, specifiek ontwikkeld voor schadeherstelwerkzaamheden. ze zorgen voor een perfect schoonmaakresultaat zonder de handen te beschadigen door de toevoeging van aloe vera wat de handen verzorgt. ze hebben een dubbele laag materiaal voor een groter absorptievermogen. in 1 emmer zit 100 reinigingsdoekjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,04

HANDSCHOEN NITRIL DISPOSABLE

progold handschoenen nitrile disposable zijn oplosmiddelbestendig en zeer sterk. ze zijn daardoor geschikt zowel tijdens de voorbewerking als bij het spuiten. de handschoenen hebben een goede grip, zijn flexibel, poedervrij en bevatten geen siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,40

HCS STIJF SCHRAPER VOOR MULTITOOL

graphite hcs stijf schraper voor multitool, geschikt voor meerdere merken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,53

HIGH PERFORMANCE POETSDOEK

3m scotch brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. afmetingen: 360 mm x 320 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,18

KLEEFDOEK

sam kleefdoekje is een ge´mpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen. afmetingen: 45 x 90 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,98

KLEEFDOEK

progold kleefdoek ge´mpregneerd is te gebruiken direct voor het lakken. ieder stofdeeltje op het te lakken oppervlak wordt door het ge´mpregneerde doek opgenomen en vastgehouden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

KLEEFDOEKEN 235 X 175 MM 60 STUKS

3m scotch-brite kleefdoeken zijn handige, soepele, niet geweven kleefdoeken met grote stofopnamecapaciteit. ze laten geen lijmresten achter en kleven niet aan de hand. het driedimensionale karakter van dit weefsel absorbeert de stofdeeltjes en laat zich gemakkelijk vormen naar de carrosserielijnen en ľvouwen. ze zijn geschikt voor het volledig stofvrij maken van de ondergrond voor een spuitgang , zonder Ĺslepenĺ of strepen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

129,30

KLEEFDOEKJE UNIRAG GTI86

anza kleefdoekje prof unirag gti86 is een ge´mpregneerde doek voor het verwijderen van alle stofdeeltjes voor het schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,93

KUNSTSTOF INZETVAATJE

hildering kunststof inzetvaatje is geschikt voor toepassing in een conisch strijkvaatje. het heeft een scherp afstrijkrandje, zodat de kwast goed afgestreken kan worden en de verf direct en volledig in de pot terugvloeit. het inzetvaatje kenmerkt zich door een extreem hoge flexibiliteit, zodat het niet breekt bij lage temperaturen of ruwe behandeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

KWASTENCLIP

progold kwastenclips zijn handige clips die ieder plaats bieden aan twee kwasten. de clips passen perfect op het progold inzetvaatje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,11

KWASTENPOT

sam kwastenpot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,81

KWASTENPOT PROFI

sam kwastinette prof/expert is luchtdicht en geschikt voor het optimaal bewaren van kwasten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,28

KWASTINETTE

sam kwastinette is een kunststof opbergbakje om kwasten te reinigen en soepel te houden. de bovenpot voorkomt verdamping van de vloeistof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,30

LATEX HANDSCHOEN LARGE

anza latex handschoenen large zijn gepoederde latex handschoenen maat l. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,96

MENGBEKER

progold mengbeker voor het correct afmeten en homogeen mengen van 2-componenten vloeistoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

MENGPLATEAU

progold mengplateau is het ideale mengbord om 2 componenten homogeen met elkaar te mixen. het is van plastic en makkelijk reinigbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,34

MENGSTAAF MET DRIEVOUDIGE SCHROEF LINKS

rupes menger is speciaal voor vloeibare materialen met een lage viscositeit zoals gekleurde pleisterkalk en sierpleister voor gevels in gedispergeerde vorm of bestaand uit 2 componenten. de linksdraaiende beweging maakt mengen makkelijker en zorgt ervoor dat er geen lucht bij komt. het is geschikt voor vernis, verf, emaille, kleimortel en coatings.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,23

MENGSTAAF MET DRIEVOUDIGE SCHROEF RECHTS

rupes menger is speciaal voor materialen met een hoge viscositeit zoals gietmortel, lijm, hechtmaterialen en specie. de rotatie van de mengstaaf zorgt voor een neerwaartse mengbeweging waardoor het mengproces beter verloopt en eenvoudiger wordt zonder dat er lucht wordt opgenomen. geschikt voor mortel, beton, gips, epoxy kunstharsen, bitumen mengsels en warmte isolerende stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,24

MIXER

rupes mengstaaf heeft vier gebogen staafelementen voor zeer dunne vloeistoffen en specie, waardoor het risico van insluiting of vorming van luchtbellen tijdens het mengproces wordt voorkomen. het is geschikt voor verf, vernis en specie. type aansluiting: hexagon. mengvolume: 20 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,77

MIXER 1200 W

graphite elektrische mixer 1200 watt met m14 aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,61

MIXER 1600 W

graphite elektrische mixer 1600 watt is geschikt voor het snel mixen van o.a. lijm, egaline en pleister. met m14 aansluiting en soft start.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

340,31

MIXER MET DUBBELE SCHROEF RECHTSDRAAIEND

rupes mixer voor kleine hoeveelheden vicieuze materialen zoals voorgemengde mortel en kalk. de dubbele rechtsdraaiende schroef zorgt voor een optimaal mengresultaat dankzij de neerwaartse mengbeweging van het materiaal waardoor insluiting van lucht verminderd wordt. het is geschikt voor voorgemengde mortel, kalk, tegellijm en gips. type aansluiting: hexagon. mengvolume: 20 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,43

MORTELMIXER

topex mortelmixer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,41

MULTITOOL

anza multitool is een blikopener, verfrolschraper, schroevendraaier, liniaal en deur- en flesopener in ÚÚn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,90

MULTITOOL

neo multitool tuv m+t getest.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,31

MX1100E

rupes mx1100e mixer heeft een vermogen van 1100 watt en een elektronische snelheidsregelaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

290,82

PALETSPATEL

progold paletspatel is een speciaal ontwikkelde spatel voor het modelleren van houtreparatiesystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

PARKETKRULLEN

piwel fijne staalkrullen 200 gram is geschikt voor het verwijderen van verf, verglazers, lazuren en sierpleisters in combinatie met het geschikte afbijtmiddel. reinigt tevens vervuild parket in combinatie met boenwasverwijderaar. ook geschikt voor het schrobben van natuursteen, ontmossen van daken en het ontroesten van staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,23

PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. ze krassen niet en geven geen statische lading. verpakking bevat 275 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,99

PLEISTERMIXER

topex pleistermixer met zeskant aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,41

POUR AND GO SCHENKTUIT

hildering pour and go, ook bekend als de colorantsaver, is een handige kunststof tuit, die door haar unieke gepatenteerde vorm het uitschenken van vulgoed optimaliseert. het ongemak dat verf in of over de rand van een verfblik stroomt en achter de ring blijft hangen is hierdoor verleden tijd. het is te gebruiken voor 500 ml, 750 ml en 1 liter blikken met verschillende type sluitingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,51

PUINZAK

inhoud circa 60 ltr, hdpe, voor zwaar afval, puin, zand en tuinafval. 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,51

PUINZAK 80 L

topex puinzak super sterk van 100 mu met een inhoud van 80 l. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,55

REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN

3m ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. in ÚÚn handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. de doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. de doek is gemaakt van nat geweven papier. tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ĺsnottertĺ als het nat wordt. de doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. de rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser ľ zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. verpakking bevat 400 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,50

ROERHOUTJES

master roerhoutjes is een set van 5 stuks (3 klein en 2 groot).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,52

ROND STRIJKVAATJE

hildering strijkvaatje is een handig hulpmiddel voor het aanpassen van de te gebruiken hoeveelheid verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,57

ROND VERFBLIK

hildering verfblik met deksel gecoat is een klassieke verpakking voor verf, lak en beits. de vorm is rond, de romp recht (dus niet stapelbaar) en aan de bovenzijde van het verfblik is een tt vorm ring waarin het deksel sluit (het deksel valt in de ring en sluit als het ware op drie plekken).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,67

RONDE MENGSTAAF LINKSDRAAIEND

rupes menger voor materialen met een lage viscositeit in kleine hoeveelheden. dankzij de neerwaartse beweging van de twee spiralen wordt spatten tijdens het mengen voorkomen. geschikt voor verf, lak, lijm en emaille.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,23

RONDE MENGSTAAF LINKSDRAAIEND

rupes menger voor kleine hoeveelheden materialen met een lage viscositeit. dankzij de neerwaartse beweging van de twee spiralen wordt spatten tijdens het mengen voorkomen. geschikt voor verf, vernis en specie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,22

RONDE VERFEMMER

hildering verfblik met deksel en sluitring gecoat. de sluiting gaat handmatig met een deksel/spanring en het blik is voorzien van het un y vloeistof- of solidskeurmerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,25

SCHILDERSHANDSCHOENEN XL

sam prof schildershandschoenen xl zijn professionele comfortabele schildershandschoenen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,05

SCHILDERSHULP

progold schildershulp is een handig hulpmiddel voor diverse schilderswerkzaamheden. het beschermt de omgeving van lastig te schilderen oppervlakken zoals de randen van kozijnen, muren, plafonds en plinten. het is tevens geschikt voor onder andere het behandelen van de waterhol aan de onderkant van kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,76

SCHILDERSSTOFFER

sam stofborstel biggetje prof is een schildersstoffer met zwart haar. het is geschikt voor het makkelijk stofvrij maken van schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

SCHILDERSSTOFFER HALVE MAAN

sam schildersstoffertje halve maan is een handig zakformaat schildersstoffertje voor het verwijderen van stof van o.a. kozijnen en deuren. afmetingen: 15 x 4 x 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,81

SCRUB & CLEAN

prochemko scrub & clean verwijdert o.a. nog niet uitgeharde verfspatten, inkt, olie, smeer, en vet van diverse ondergronden. de doekjes hebben tevens een zachte zijde voor handen en zachte ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,36

SJABLONEN

vista mallen op maat zijn sjablonen in verschillende formaten en vormen. deze sjablonen kunnen als wegmarkeringen i.c.m. de vista wegenverf en wegenverf-spray gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,65

SJABLONEN VOOR MARKERING

rust-oleum sjabloon is een duurzaam, herbruikbaar sjabloon voor bodemmarkering. het is ideaal voor o.a. magazijnen, parkeerplaatsen en wegen. het is eenvoudig te reinigen, flexibel, kreukt niet en vormt zich naar het oppervlak. het is bestand tegen alle verven en geschikt voor spuit- en rollerapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,13

SPRAYFLES LEEG

progold sprayfles compleet is een lege sprayfles met een inhoud van 1 liter voor het verdund verwerken van de progold finisher en de progold allesreiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,62

SPRAYMASTER

dupli color spraymaster is een verfpistool voor het maken van schone verf banen zonder gekleurde vingers te krijgen. het is speciaal geschikt voor alle motip en dupli color spuitbussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,82

ST MARC REINIGINGSMIDDEL

master st marc verfreiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie is geschikt voor het ontvetten van te schilderen oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,54

STAALBORSTEL

sam staalborstel voor universeel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,16

STAALBORSTEL

topex staalborstel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

STAALDRAADBORSTEL KOPER SPECIAL

sam staaldraadborstel koper special is een specale halfronde staalborstel met kunststof handvat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,21

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP

anza staaldraadborstel met drie staalrijen en een softgrip ergonomisch handvat voor een betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,91

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP

sam staaldraadborstel met softgrip handvat en 4 rijen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,13

STAALDRAADBORSTEL SOFTGRIP VERKOPERD

sam staaldraadborstel met een softgrip handvat en 4 verkoperde rijen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,34

STAALWOL

piwel staalwol is stevige staalwol, geschikt voor het grondig schuren en reinigen van diverse oppervlakken zoals gasfornuizen, pannen, gereedschap en textiel. bovendien kan de staalwol gebruikt worden om roest en vlekken te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,72

STAALWOL EXTRA FIJN

piwel staalwol extra fijn, geschikt om te polijsten, schuren en te reinigen. ook bijzonder geschikt om meubelen mee in de was te zetten. niet gebruiken op kaal hout omdat er resten staal kunnen achterblijven in het hout. deze resten kunnen gaan roesten en vlekjes achterlaten. verpakking bevat 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,49

STOF-WEG DOEKEN

prochemko stof-weg zijn handige doekjes voor het stofvrij maken. het verwijdert de laatste stofjes en geeft een professioneel resultaat. het is ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van schuurstof voor het schilderen. verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,45

STOFBLIK EN HANDVEGER

progold handveger is een combinatie van een metalen stofblik met een handveger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,60

STOFBLIK METAAL

progold metalen stofblik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,62

STOFFER BIGGETJE

progold stoffer biggetje met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,96

STOFFER HALVE MAAN

progold stoffer halve maan met gelakte houten steel en zwaar gevuld met zuiver chinees varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,44

STORE AND GO KWASTENPOT

hildering store and go is een handig hulpmiddel voor het bewaren van alle soorten kwasten gebruikt met alle soorten watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. de verschillende kwasten met verschillende verven (ongeacht basis of kleur) kunnen op deze manier handig bij elkaar bewaard worden. de watergedragen, natuurlijke, geurloze gel waarin de kwast gestopt wordt sluit de kwastharen volledig af van de buitenlucht en stopt daardoor het luchtaandrogende proces dat de kwastharen hard maakt. hierdoor kunnen kwasten dagen-, weken- of zelfs maandenlang in de gel bewaard worden. wanneer de kwasten weer in gebruik moeten worden genomen, hoeven ze alleen maar uit de gel worden gehaald, doekje eroverheen en de haren staan weer netjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,69

T340 MENGBEKERS

polyfilla pro t340 mengbekers zijn 50 mengbekers in een plastic sleeve. ze zijn geschikt voor het mengen van de w340 2k houtprimer en speciaal bestand tegen de reactiewarmte die vrijkomt bij het mengen van de w340.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,62

T360 MENGSPATELS

polyfilla pro t360 mengspatels zijn 100 houten mengspatels in een plastic koker. ze zijn speciaal geschikt voor het mengen van de w340 2k houtprimer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,60

TELESCOPISCHE VERLENGSTEEL 200 VA. CONE

sam telescopische verlengsteel met conische top. het is een ideaal hulpmiddel bij het schilderen van muur of plafond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

TT20 HOUTPRIMER KWASTEN

polyfilla pro t220 houtprimer kwasten zijn houtprimer kwasten voor het aanbrengen van de w340 2k houtprimer. ze worden geleverd in een koker met 12 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,96

UNIVERSELE VERFMENGER

mack verfmenger met een diameter van 100 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,14

VERFBLIKOPENER + OPHANGHAAK

sam verfblikopener + ophanghaak is een handig gereedschap voor het openen en ophangen van een verfblik. tevens te gebruiken als flesopener.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,61

VERFEMMER COMBI XL

progold verfemmer combi xl is een echte toegevoegde waarde. de nieuwe verfemmer combineert tal van handige functies. het is voorzien van een ge´ntegreerd rolvak, een afzonderlijke ruimte voor het plaatsen van de verfrol, verfborstel en kitpistool etc. en een verfcompartiment dat met 8 liter verf gevuld kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,54

VERFHANDSCHOEN

progold verfhandschoen voor het aanbrengen van effecten in verf of het schilderen van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,70

VERFKRABBER

progold verfkrabber is geschikt voor het afkrabben en zo verwijderen van (meestal oude) verf of laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,83

VERFKRABBER 6 CM DRIEHOEK

sam prof verfkrabber softgrip driehoek is een handig gereedschap om hardnekkige verfrestjes in een handomdraai te verwijderen. de krabber is 6 cm groot en voorzien van een zacht handvat voor een comfortabele grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,44

VERFKRABBER DRIEHOEK

sam prof verfschraper driehoek is gemaakt van hard staal en heeft een extra lange houten steel voor een betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

VERFKRABBER DRIEHOEK SOFTGRIP

anza driehoek verfkrabber met een 33 cm lange ergonomische softgrip steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,99

VERFKRABBER DUO

anza verfkrabber duo met ergonomische softgrip en vervangbaar, omkeerbaar en slijpbaar mes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,07

VERFKRABBER ERGONOMISCH

anza professionele ergonomisch gevormde 2-handen verfschraper met softgrip, een hardmetalen 5 cm mes en een lengte van 29 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,23

VERFKRABBER MULTI

sam prof verfkrabber softgrip multi is een handig gereedschap om hardnekkige verfrestjes in een handomdraai te verwijderen. het is voorzien van een zacht handvat voor een comfortabele grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

VERFKRABBER OVAAL

sam verfschraper ovaal van gehard staal met een extra lange blank gelakt steel voor een betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

VERFKRABBER PROFIEL

sam prof verfkrabber profiel is van hard staal en heeft een extra lange houten steel voor betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,61

VERFKRABBER SOFTGRIP OVAAL

sam prof verfkrabber softgrip ovaal is een verfkrabber met comfortabel handvat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

VERFMIXER

sam verfmixer is een mixer voor het mengen van o.a. verf, lijm, kalk en cement.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

VERFMIXER

topex verfmixer zeskant aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

VERFROERHOUTJES 5 STUKS

sam roerhoutjes in de maten 23x2 cm en 30x2,5 cm. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,76

VERFROLSCHRAPER

anza verfrolschraper is een handig hulpmiddel om de verf van de verfroller te schrapen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,63

VERFSCHRAPER

sam verfschraper driehoek is een professionele verfschraper van gehard staal met een extra lange blank gelakte steel voor een betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

VERFSCHRAPER MAXI

anza professionele verfschraper met ergonomische softgrip, een extra gripknop en een hardmetaal verwisselbaar mes. het is tevens geschikt voor gebruik in combinatie met anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,00

VERFSCHRAPER MINI

anza professionele verfschraper mini is een hardmetalen verfschraper met ergonomische softgrip inclusief 3 vervangmessen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,20

VERFSCHRAPER OVAAL

sam prof verfschraper ovaal is van hard staal en heeft een extra lange houten steel voor een betere grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,84

VERFZEEF

master verfzeefje van 190 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,19

VERLENGSTEEL

anza verlengsteel is een professionele verlengsteel met click-systeem. het is bruikbaar voor anza beugels, diverse anza verfkwasten en diverse anza gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,77

VERLENGSTEEL 115 CM

anza verlengsteel 115 cm is lichtgewicht en toch erg stijf. het bevat het anza click-systeem waardoor de beugel goed vast zit en ook weer makkelijk te ontkoppelen is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,65

VERLENGSTOK

vista verlengstok is speciaal ontwikkeld om toe te passen in combinatie met de vista rol en de vista rolhouder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,50

VERVANGBLAD DRIEHOEK

anza vervangblad driehoek voor de anza driehoek verfschraper.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,12

VERVANGMES DUO

anza hardmetalen omkeerbare en slijpbare vervangmessen voor de verfkrabber duo. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

VERVANGMES VERFSCHRAPER MAXI/ERGONOMISCH

anza hardmetalen vervangmes voor de professionele verfschraper maxi en de ergonomische verfkrabber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,17

VERVANGMES VERFSCHRAPER MINI

anza hardmetalen vervangmessen voor de professionele verfschraper mini. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,87

VERZETBLIK

progold verzetblik is een vonisch metalen verzetblik voor het verwerken van verf. het kan eventueel in combinatie met de progold inzetvaatje worden gebruikt en is geschikt voor het werken met een rooster en roller.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,35

VINYL HANDSCHOENEN 100 STUKS

sam vinyl handschoenen voor eenmalig gebruik. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,40

VLOERREINIGER

rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m▓ per liter (bij verdunning van 1:8).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,68

VLOERSCHRAPER

progold vloerschraper voor het verwijderen van lijm- en verfresten van vloeren. het heeft een ergonomisch handvat en is te verkrijgen in de maat 30 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,52

VUILNISZAK

topex vuilniszak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,72

VUILNISZAK 10 STUKS OP ROL 120 LITER

progold vuilniszak 120 liter is een sterke blauwe vuilniszak. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,03

WERKHANDSCHOEN VARKENSSPLIT

sam werkhandschoenen varkenssplit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

WERKHANDSCHOENEN

progold werkhandschoenen voor meermalig gebruik en geschikt voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,21

ZUIGNAP

topex zuignap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,17

3MAnzaDupli ColorGraphiteHilderingMasterNeoOlfaPolyfilla ProProgoldRupesSamSikkensSilberschnittTopexVistaWAGNER
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn