DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

ACRYLKWAST PLAT

sam acrylkwast plat is een platte kwast met kunststof steel en opvallende blauwe punt. het is geschikt voor verven op acrylbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

ACRYLKWAST ROND

sam basic acryl kwast rond is een ronde kwast met kunststof steel en opvallende blauwe punt. het is geschikt voor verven op acrylbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,70

AQUA PATENTPUNT SYNTHETISCH

meesterhand aqua patentpunt synthetisch is een professionele kwast speciaal voor watergedragen lakken. door de unieke mix van vezelkrop garandeert deze kwast een hoge verfopname en verfafgifte. het heeft een probleemloze verwerking, smeert zeer soepel en is geschikt voor traditioneel besnijden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,75

KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVE

progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

KWAST PLAT ACRYL

copenhagen gold kwast plat acryl heeft een gemixte haarbezetting, kunststof bus en gewaxte beukenhouten steel. het is geschikt voor verven op waterbasis. de aangegeven afmetingen zijn de breedte in mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,00

KWAST PLAT DUBBELDIK WIT 197

anza 197 platte kwast wit dubbeldik is een platte verfkwast dubbeldik met wit haar en geverniste houten steel. het is geschikt voor watergedragen verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

KWAST PROFESSIONEEL PLAT

sam pro kwast plat acryl dd is een professionele verfkwast met uitstekende verfopname en -afgifte, geschikt voor acrylverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,77

KWAST PROFESSIONEEL ROND

sam pro patentpunt acrylkwast is een professionele verfkwast met blauw uiteinde, geschikt voor verf op waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

KWAST ROND ACRYL

copenhagen gold kwast rond acryl heeft een gemixte haarbezetting, vermessingde bus, katoenen woeling en gewaxte beukenhouten steel. het is geschikt voor verven op acrylbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,44

KWAST ROND PROFESSIONEEL

meesterhand kwast is een professionele ronde schilderskwast voor verven op acryl- of alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,21

OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVE

progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. de zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,02

OVALE KWAST PURPLE SERIE 186

goudhaantje purple ovale kwast 186 is vervaardigd uit 100% synthetische vezels. het is aanbevolen voor de verwerking van watergedragen verven en synthetische verven met een lage viscositeit. het heeft een houten gelakte steel, inox bus en verlijmde touwwoeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,52

PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

PATENTPUNTKWAST PURPLE SERIE 286

goudhaantje purple patentpuntkwast 286 is een ronde kwast met heel zachte paarse kunststof haren, voor prachtig streeploos lakwerk. het heeft een houten gelakte steel, is voorzien van een inox bus en heeft een ronde touwwoeling. deze touwwoeling is verlijmd en opgebonden. het is geschikt voor de verwerking van watergedragen verven en voor synthetische verven met een lage viscositeit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,05

PLATINUM AQUA KWAST DUBBELDIK PLAT

anza platinum aqua kwast plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op waterbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 2.5 inch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

PLATINUM AQUA KWAST ROND

anza platinum aqua kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor verven op waterbasis. verkrijgbaar in maat 8 t/m 20.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

PLATTE KWAST PURPLE SERIE 686

goudhaantje purple platte kwast dubbeldik 686 geeft een geweldig eindresultaat dankzij de gemodificeerde polystervezels. deze zijn boterzacht en laten de verf optimaal vloeien. het is geschikt voor watergedragen verf en alkydverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,98

PLATTE VERFKWAST ACRYL

sam platte verfkwast acryl is vervaardigd uit een mix van varkenshaar en synthetische vezels. het is zeer geschikt voor het werken met acrylverf en het hout ligt erg fijn in de hand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,44

PREMIUM AQUA PLATTE KWAST

meesterhand premium aqua kwast is een soepel smerende kwast met een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte. het is speciaal voor watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

PREMIUM AQUA RONDE KWAST

meesterhand premium aqua kwast rond is een soepel smerende kwast, speciaal voor watergedragen lakken, en heeft een probleemloze verwerking dankzij de combinatie van vezellengte en open krop. dit zorgt voor zeer goede verfopname en -afgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,05

PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVE

progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

PUNTKWAST PURPLE SERIE 289

goudhaantje purple puntkwast 289 is een puntkwast met puntig gezet haar, houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels, opgebonden met verlijmde touwwoeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,62

RADIATORKWAST WIT

sam radiatorkwast met wit haar en ongelakte houten steel. het is geschikt voor watergedragen verven. verkrijgbaar in maat 1 t/m 3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,47

RONDE VERFKWAST ACRYL

sam ronde verfkwast acryl met varkenshaar is geschikt voor verven op waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,90

SPALTER

anza spalter heeft een gelakte houtsteel en wit krachtig haar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,02

SPALTER KWAST

histor one spalter kwast is een dunne, platte, stugge kwast waarmee krijtverf in een grove structuur aangebracht kan worden. hierdoor krijgt de krijtverflaag al direct een robuust aanzicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,23

TEXKWAST OVAAL

anza ovale texkwast met zwarte varkensharen en houten steel. het is geschikt voor muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,78

TITANIUM AQUA PLAT

anza titanium aqua plat is geschikt voor alle watergedragen lakken. de kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

TITANIUM AQUA ROND

anza titanium aqua rond is geschikt voor alle watergedragen lakken. de kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,49

TITANIUM AQUA ROND PUNT

anza titanium aqua rond punt is geschikt voor alle watergedragen lakken. de kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,03

VERFKWAST MUURVERF PLAT

sam muurverf kwast plat met grijs uiteinde is ideaal om muren te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,30

VERFKWAST MUURVERF ROND

sam muurverf kwast rond s211 met grijs uiteinde is ideaal om muren te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,30

VERFKWAST PROFESSIONEEL 197 PLAT

sam platte verfkwast s197 is ideaal voor verf op solventbasis op gladde en ruwe ondergronden .


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,02

VERFKWASTSET VOOR ACRYLLAK 3 STUKS

sam verfkwastset lak acryl bevat 3 platte kwasten van 30 mm, 40 mm en 50 mm. deze verfkwasten met houten handvat en witte haren zijn geschikt voor verven op waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,17

AnzaCopenhagen GoldHISTORMeesterhandProgoldSAM
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn