DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

KWASTEN ROND

copenhagen gold kwast rond alkyd heeft zwart chinees varkenshaar, een vermessingde bus, katoenen woeling en een gewaxte beukenhouten steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,47

CLASSIC BANDKWAST OVAAL

meesterhand classic ovaal bandkwast is een ovalen bandkwast met een ronde steel en zwart chinees varkenshaar. het wordt voornamelijk gebruikt om grote oppervlakken, zoals de brede vlakken van kozijnen, te schilderen. geschikt voor verf op terpentinebasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,05

CLASSIC PATENTPUNT KWAST

meesterhand classic patentpunt kwast van topkwaliteit zwart chinees varkenshaar. het is 90% tops en geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,65

CLASSIC PLATTE KWAST

meesterhand classic platte kwast is een platte kwast van topkwaliteit met zwart chinees varkenshaar. het is geschikt voor verf op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,14

DIAMOND CLASSIC KWAST DUBBELDIK PLAT

anza diamond classic is een professionele verfkwast van puur dubbeldik zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. deze kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 3 inch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,83

DIAMOND CLASSIC KWAST ROND

anza diamond classic rond is een professionele verfkwast van puur zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. de kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 8 t/m 24.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,42

GOLD OVALEN KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold ovaal synthetisch met kunststofharen is door diverse schilders getest en zeer goed ontvangen. het is speciaal bedoeld voor het verwerken van de nieuwe generatie lakverven zoals sikkens rubbol xd, rubbol az, rubbol satura en diverse lakverven van o.a. sigma en wijzonol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,49

GOLD PATENTPUNT SYNTHETISCH

meesterhand gold patentpunt synthetisch heeft een nieuw soort kunststof haren waardoor de verf nog beter vloeit en er geen kwaststrepen in het schilderwerk ontstaan. het is speciaal geschikt voor de nieuwste generatie lakverven. zo worden maat 12 en 14 veel gebruikt voor standaard buitenschilderwerk en maat 16, 18 en 20 voor het (in één keer schilderen van) het grotere/bredere schilderwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,82

GOLD PLATTE KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold plat synthetisch is een kwast met vernieuwde kunststofharen, geschikt voor synthetische verf, en zorgt voor een superstrak eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,07

GOLD PURDY KWAST SYNTHETISCH

meesterhand gold purdy synthetisch is een kunststofharen kwast die zorgt voor perfecte vloeiing en goede besnijding. de schuine vorm zorgt ervoor dat deze kwast zeer geschikt is voor het schilderen van strakke lijnen. het is uitstekend geschikt voor de huidige generatie lakken op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,78

KWAST OVAAL

copenhagen gold kwast ovaal alkyd is gemaakt van zwart chinees varkenshaar met een vermessingde bus en katoenen woeling. de kwast is geschikt voor het schilderen van grote oppervlakten en o.a. voor verf op oplosmiddelenbasis. de woeling kan worden verwijderd wanneer de kwast door slijtage stugger wordt. hierdoor blijft de kwast soepel voor gebruik. de kwast is 90% tops en van zeer hoge kwaliteit: ze worden al jaren gebruikt door zowel de professionele als thuisschilder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,44

KWAST OVAAL PROF

meesterhand kwast ovaal voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,30

KWAST PATENTPUNT TOUWWOELING

sam patentpuntkwast touwwoeling is een prima patentpunt schilderskwast uitgevoerd met originele katoenen touwwoeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,91

KWAST PLAT

sam basic kwast plat is een platte kwast met kunststof steel, geschikt voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,90

KWAST PLAT DUBBELDIK ZWART 196

anza platte verfkwast 196 dubbeldik met zwart varkenshaar en geverniste houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,96

KWAST PLAT HOUT

sam kwast plat hout is een kwaliteitskwast voor alkydverven. het is uitgevoerd met houten steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

KWAST PLAT KUNSTSTOF STEEL

progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,48

KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110

progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. het is een perfecte aanvulling op de progold red (7100).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

KWAST ROND

sam basic kwast rond is een ronde verfkwast met zwart varkenshaar en een witte steel met rode punt. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,77

KWAST ROND 222

anza verfkwast rond heeft zwart varkenshaar, een vernikkelde ring en een geverniste houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

KWAST ROND PROFESSIONEEL

meesterhand kwast is een professionele ronde schilderskwast voor verven op acryl- of alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,37

KWASTENSET ROND 12-14-18 MM 3 STUKS

sam kwastenset rond bestaat uit 3 patentpuntkwasten van goede kwaliteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,16

OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVE

progold ovale kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,57

OVALE KWAST SERIE 260

goudhaantje ovale kwast 260 is een topkwaliteit kwast van 100% chinees varkenshaar chungking (90% tops). het heeft een gelakte steel en verkoperde bus. het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,22

PATENTKWAST

sam patentkwast is een allround kwaliteitskwast uitgevoerd met houten steel, kunststofwoeling en rode punt. het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,37

PATENTPUNTKWAST

sam patentpuntkwast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. de kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE RED

progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520

progold patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,10

PATENTPUNTKWAST KUNSTSTOF STEEL 6080

progold kwast patentpunt 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,63

PLATTE KWAST 7050 EXCLUSIVE

progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,61

PLATTE KWAST RED 7150 EXCLUSIVE

progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,32

PLATTE KWAST SERIE 660

goudhaantje platte kwast 660 dubbeldik is gemaakt van zwart chinees varkenshaar chungking (90% tops). het is geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. deze kwast is dubbeldik, heeft een houten gelakte steel met goudgele punt en verkoperde bus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,68

POLYESTER KWAST ROND

anza polyester kwast rond is een verfkwast met wit haar, vernikkelde ring en ongelakte houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,55

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH OVAAL

meesterhand premium kwast synthetisch ovaal heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,11

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH PLAT

meesterhand premium kwast synthetisch plat heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

PREMIUM KWAST SYNTHETISCH ROND

meesterhand kwast rond alkyd is van kunststof haar, heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie verven op terpentinebasis en watergedragen producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,67

PREMIUM PURDY

meesterhand purdy van kunststof haar heeft een perfecte vloeiing en is geschikt voor de nieuwe generatie lakken op zowel terpentine- als waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,05

PROF KWAST PLAT ALKYD 96

copenhagen gold kwast plat alkyd heeft zwart chinees varkenshaar (90% tops), een kunststof bus en gewaxte beukenhouten steel met rode steunkleur. het is uitermate geschikt voor het schilderen van grote oppervlakken waarbij het nauwkeurig trekken van rechte lijnen niet van toepassing is en voor verf op basis van oplosmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,90

PUNTKWAST WIT

sam ronde puntkwast wit prof is een frans model kwast met witte varkensharen en is geschikt voor verven op terpentinebasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,06

RADIATOR KWAST SERIE 460

goudhaantje radiatorkwast 460 is een kwast van 100% chinees varkenshaar chungking (60/70% tops), meest geschikt voor het schilderen met terpentine en andere synthetische (oplosmiddelhoudende) verven. het heeft een houten ongelakte steel, verkoperde bus en zwart varkenshaar. het is, zoals de naam al aangeeft, te gebruiken voor het schilderen van radiatoren en moeilijk bereikbare plaatsen. doordat de kop scheef op de steel staat kan eenvoudig tussen de spijlen van de radiator geschilderd worden en kunnen de lastige hoekjes bereikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,55

RONDE KWAST PATENTPUNT SERIE 260

goudhaantje patentpuntkwast 260 is een kwast van chinees varkenshaar, chunking 90% tops. het is geschikt voor het schilderen met terpentineverf en heeft een verkoperde bus en een gelakte houten steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,55

SPECIALE HOEKKWAST VOOR LATEX 265

goudhaantje hoekkwast 265 heeft een houten gelakte steel, verkoperde bus en zuiver wit chinees varkenshaar chungking, 90% tops. het is geschikt voor de verwerking van synthetische verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,57

TITANIUM KWAST PLAT

anza titanium plat heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

TITANIUM KWAST ROND

anza titanium kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout en de kwast is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

TITANIUM KWAST SCHUIN

anza titanium kwast schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1,5 en 2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,22

VERFKWAST DUBBELDIK PLAT

sam prof alkyd kwast plat dubbeldik is een dubbeldik uitgevoerde platte schilderskwast voor een uitmuntend resultaat. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

VERFKWAST ROND

sam prof patentpuntkwast is een professionele synthetische kwaliteitskwast met originele touwwoeling. het is met name geschikt voor solventgedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,90

VERFKWASTEN PLAT 5 STUKS

sam verfkwasten plat 5 stuks is een set van 5 platte kwasten met rood uiteinde. ze zijn geschikt voor lakverf op solventbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,49

AnzaCopenhagen GoldMeesterhandProgoldSAM
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn