DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

BESNIJKWAST/FRANSE KWAST 2012

staalmeester franse puntkwast is van origine een belgische/franse kwast en is voorzien van de speciale staalmeester polyestermix haar. de kwast is in een punt geschoren zodat direct probleemloos besneden kan worden. met deze 2-in-1 kwast kan niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen geschilderd worden, maar kunnen ook de grotere oppervlakken moeiteloos meegepakt worden. de kwast is geschikt voor verwerking van zowel watergedragen als de nieuwe generatie voc lakken en geeft een prachtig streeploos resultaat!.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,51

BOKKENPOOT

sam bokkenpoot met chinees wit varkenshaar en ongelakte houten steel. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,64

DUO BRUSH

paintpecker duo brush is een volwaardige en professionele kwast met ingebouwd penseel. wanneer tijdens de schildersklus een penseel nodig is, dan kan deze eenvoudig met de duo brush tevoorschijn getoverd worden. met behulp van de knop in de steel kan het penseel uit de kwast geschoven worden. wanneer het penseel niet meer nodig is, kan het simpelweg weer teruggeschoven worden. met het penseel kan makkelijk langs glas, randjes en hoekjes, scharnieren, afdekplaatjes, rubbers en andere obstakels gesneden worden. met de professionele kwast kunnen grotere oppervlakken geschilderd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,30

ECONOMIC KWAST ROND

anza economic verfkwast is een ronde budgetkwast met zwart varkenshaar, touwwoeling en geverniste houten steel. het is geschikt voor alle verfsoorten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,89

FACADE KWAST SERIE 489

goudhaantje futura facadekwast 489 is een dubbeldikke radiatorkwast met houten steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. het is geschikt voor zowel water- als terpentinegedragen verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,26

FUTURA 280 PATENTPUNTKWAST

goudhaantje futura 280 patentpuntkwast is vervaardigd uit een unieke mix van gemodificeerde polyester vezels. de vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. de conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. de zeer zachte bovenkant van de vezels voor een streeploos afwerkresultaat. door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. deze kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor alkydverven (terpentine) en acrylverven (watergedragen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,09

FUTURA 680 PLATTE KWAST

goudhaantje futura platte kwast dubbeldik 680 is gemaakt van een unieke mix van gemodificeerde polyestervezels welke zijn vastgezet in een inox roestvrij stalen bus. dit in combinatie met de gelakte beukenhouten steel zorgt ervoor dat deze kwast jarenlang mee gaat. het is geschikt voor zowel watergedragen lakken en beitsen als de traditionele lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,08

FUTURA RADIATORKWAST SERIE 480

goudhaantje futura radiatorkwast 480 heeft een houten gelakte steel, inox bus en gemodificeerde polyester vezels. de kwast is geschikt voor watergedragen en terpentinegedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,36

HYBRIDE ROND

staalmeester hybride rond is een patentpuntkwast van slijtvaste 100% synthetische vezel met een inox bus en verlijmde touwwoeling. het is geschikt voor alle type verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,85

KWAST PATENT

progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

KWAST PLAT

progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

KWAST PUNTGEZET 299

anza puntgezette verfkwast met kunststofsteel, wit haar en een verkoperde ring. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,07

OVALE KWAST FUTURA SERIE 180

goudhaantje futura ovale kwast is een mix van polyester vezel, heeft een gelakte beukenhouten steel en is opgebonden met extra verlijmde groen katoenen woeling. de vezels zijn veerkrachtig en hebben een uitstekend verfopname vermogen. de conische vezels zorgen voor een geleidelijke verfafgifte zodat iedere gewenste laagdikte aangebracht kan worden. de zeer zachte bovenkant van de vezels van zeer fijne blesjes zorgt voor een streeploos afwerk resultaat. door de perfect gesloten bolle stand van de vezels kan er uitstekend mee besneden worden. de kwast is inzetbaar voor de verwerking van vrijwel alle lakken maar bijzonder geschikt voor watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,47

PATENTPUNT VERFKWAST 2010

staalmeester patentpuntkwast 2010 is een universele patentpuntkwast die geschikt is voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie terpentinegedragen aflakken. de kwast is voorzien van de speciale staalmeester polyestermix en is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. de karakteristiek gekleurde polyestermix geeft een streeploos eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,96

PLATINUM KWAST DUBBELDIK PLAT

anza platinum dubbeldik plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,83

PLATINUM KWAST OVAAL

anza platinum ovaal heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

PLATINUM KWAST ROND

anza platinum rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,01

PLATINUM KWAST SCHUIN

anza platinum schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,75

PLATINUM RADIATORKWAST

anza platinum radiatorkwast heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

PLATINUM RADIATORKWAST SOFT GRIP

anza platinum radiatorkwast soft grip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat met emmersteun, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,32

PLATINUM SOFT GRIP KWAST DUBBELDIK PLAT

anza platinum plat dubbeldik softgrip heeft dubbeldik synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,78

PLATINUM SOFT GRIP KWAST PLAT

anza platinum plat softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,90

PLATINUM SOFT GRIP KWAST ROND

anza platinum rond softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,55

PLATINUM SOFT GRIP KWAST SCHUIN

anza platinum schuin softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,32

PLATTE KWAST 2010

staalmeester platte kwast 2010 is een universele platte kwast, voorzien van de speciale staalmeester polyestermix. het heeft een blank gelakte beukenhouten steel met herkenbare gekleurde punt. deze platte kwast is uitermate geschikt voor het beitsen en vernissen van grote oppervlakken zoals (parket)vloeren. de karakteristiek gekleurde polyestermix is geschikt voor watergedragen en de nieuw generatie voc lakken en zorgt voor een streeploos eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

PRECISION PLATINUM DRIEHOEKIGE KWASTPENSEEL

anza precision platinum is een softgrip driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het tritech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). de steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. het is geschikt voor watergedragen en voc 2010 lakken zowel binnen als buiten. het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,35

PRECISION PRO DRIEHOEKIGE KWASTPENSEEL

anza precision pro is een driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het tritech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). de steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. het is geschikt voor watergedragen en voc 2010 lakken zowel binnen als buiten. het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,03

PRO HYBRID SERIE 2022 BESNIJPUNTKWAST

staalmeester hybride frans is in een punt geschoren zodat er direct probleemloos mee besneden kan worden. deze 2-in-1 besnijpuntkwast is niet alleen geschikt voor het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar ook voor de grotere oppervlakken. het is uitgevoerd met een inox rvs bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. het is voorzien van een 100% synthetische vezel. deze mix van vezels biedt naast een goede verfopname en -afgifte ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de verf. de vezels zijn daarnaast soepel en zacht voor een streeploos resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,64

R7 PUNTKWAST FRANS

sam r7 puntkwast frans is een kwalitatieve puntkwast met een mix van synthetische vezels en een houten steel, speciaal voor minutieus afgewerkt verfwerk. het is geschikt voor alle verven, heeft een uitstekende verfopname en bevloeiing, behoudt lang zijn vorm en heeft geen last van haaruitval.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,15

R7 VERFKWAST PLAT

sam r7 verfkwast plat is geschikt voor alle verven en kan gebruikt worden voor het schilderen van hout, kunststof en metaal. de hoogwaardige synthetische haren zorgen voor een hoge verfopname en kennen geen haarverlies. de haren zijn flexibel en zacht aan de top voor een streeploos resultaat. geschikt voor hergebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,57

R7 VERFKWAST ROND

sam r7 kwast rond is geschikt voor elk type verf. de kwast heeft een uitstekende verfopname en geleidelijke afgifte voor een optimale dekking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

RADIATORKWAST

sam pro radiatorkwast is een professionele radiatorkwast met wit chinees varkenshaar, houten steel en gebogen vernikkelde bus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,85

RADIATORKWAST

sam radiatorkwast met wit varkenshaar, houten steel en gebogen bus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

RADIATORKWAST 6350

progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,46

RADIATORKWAST VOORDEEL

sam voordeel radiatorkwast met wit haar en kunststof steel. het is geschikt voor alle verven. verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,17

RADIATORKWAST WIT

sam radiatorkwast zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare plekjes op de verwarming gemakkelijk geschilderd kunnen worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,67

RECHAMPIR KWAST SERIE 288

goudhaantje futura puntkwast 288 is een franse besnijkwast die speciaal ontwikkeld is om te schilderen in hoeken en voor het besnijden met zowel synthetische als watergedragen verven. het is ook goed te gebruiken als besnijkwast voor latex muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,62

VERFKWAST PATENTPUNT ROND

sam prof patentpunt alkydkwast is een professionele patentpuntkwast met houten steel voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,38

VOORDEELKWAST ROND

anza voordeelkwast rond met wit haar en kunststof steel. het is geschikt voor alle verven en verkrijgbaar in maat 8 t/m 20.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,74

VOORDEELKWAST WIT

anza voordeelkwast wit heeft wit varkenshaar en een kunststof steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,67

ZINKWITKWAST/OVAALKWAST

staalmeester ovale kwast 2010 is een universele ovale kwast, voorzien van de speciale staalmeester polyestermix. het haar is reeds bol gezet in een verkoperde ring. de ovale vorm maakt het mogelijk om met deze kwast zowel grote als kleine oppervlakken te schilderen. het is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie voc lakken en bezorgt een streeploos eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,56

AnzaProgoldSAM
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn