DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

2-COMPONENTEN VLOERROLLER

deze roller is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. met een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,08

2-COMPONENTENROLLER

sam prof 2-componentenroller is een professionele nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,91

2-COMPONENTENROLLER

meesterhand 2k roller poolhoogte is speciaal voor lakken, watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. het heeft een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,09

2-COMPONENTENROLLERS 10 CM 2 STUKS

sam prof alkyd 2-componentenrol is geschikt voor alle 2-componenten verven en antifoulings op basis van polyurethaan en epoxy. wordt geleverd per 2 stuks in ophangzakje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,55

6-DELIGE MUURVERFSET

sam prof muurverfset 6-delig is een speciaal samengestelde muurverfset, bestaande uit degelijke en onmisbare producten voor de muurverfklus. het bevat 1x sam professional anti-spatroller 18 cm, 1x sam maskingtape 25mm x 25m, 1x sam muurverfkwast 2”, 1x sam verfbeugel 18 cm, 1x sam afdekfolie 4x5m eb 1x sam verfbak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,54

AFLAKSET ACRYL

master aflakset acryl voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. de aflakset bestaat uit 2 flockrollers van 5 cm, 1 verfbak en 1 beugel. de flockrollers hebben een hoge verfopname en –afgifte. ze bestaan behalve uit schuim ook uit fibers. hoe meer fibers, hoe hoger de kwaliteit en beter het eindresultaat. door de hogere rolweerstand gaat de roller niet glijden. deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,83

AFLAKSET ALKYD

master aflakset alkyd voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. de set bestaat uit 2 schuimrollers superfijn 10 cm en 5 cm, 1 verfbakje en 1 beugel. deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,76

ANTEX MAXI MICROVEZELROLLER KORFBEUGEL

anza antex maxi microvezelrol korfbeugel is een microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is anti-spat en geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken. let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,21

ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLER

anza antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,47

ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLER

anza antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLER

anza antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,58

BEISSET 3 DELIG 10 CM

sam beitsset 3-delig 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,60

BEITSROLLER

beitsroller.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,11

BUISROLLER

meesterhand buisroller heeft een robuuste polyamidevacht met korte vezels voor een strak afwerkresultaat. het is geschikt voor het snel en eenvoudig verven van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,70

ELON MAXI MUURVERFROLLER

anza elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,89

ELON MINI MUURVERFROLLER

anza elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,49

FLOCK LAKROL

sam prof flock lakrol 1x afgerond beugelzijde 10 cm is een professionele flock lakrol met afgeronde beugelzijde. geschikt voor watergedragen lakken. wordt geleverd per 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,48

GEVELROLLER

sam prof gevel roller is een façade/gevelmuurrol met flexibele binnenkern voor zeer grove ondergronden. geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,77

LAKROL BEUGELZIJDE ROND 10 CM 10 STUKS

sam alkyd lakrol beugelzijde afgerond 10 cm bestaat uit een box met rollers van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. geschikt voor lakken op oplosmiddelbasis. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

LAKROL R7

sam r7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernissen op terpentine- en waterbasis en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,78

LAKROLLER AFGEROND 10CM

sam alkyd lakrol recht afgerond 10 cm is een verpakking met 2 rollers van superfijne schuimkwaliteit, geschikt voor gladde ondergronden. geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

LAKROLLER MICROVEZEL

meesterhand lakroller microvezel is een roller voor het lakken van watergedragen lakken en lakken met een laag v.o.s. gehalte. de speciale vacht is gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel en het neemt tot 6 maal het eigen volume aan vloeistof op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,16

LAKROLLER RECHT 10 CM 10 STUKS

sam alkyd lakrol recht 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,12

LAKROLLER RECHT 5 CM 20 STUKS

sam alkyd lakrol 5 cm is een box met rollers van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,58

LAKROLLER TOP AFGEROND 10 CM 10 STUKS

sam alkyd lakrol top afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers van superfijne schuimkwaliteit afgerond aan de top, voor gladde ondergronden. geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

LAKROLLER TWEEZIJDIG AFGEROND 10 CM 10 STUKS

sam alkyd lakrol 2-zijdig afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers, afgerond aan beide zijden, van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,41

LAKSET

anza lakset is een professioneel anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,79

LAKSET

meesterhand lakset is een hoogwaardige lakset met softgrip beugel, verfbak en twee meesterhand lakviltrollers van 10 cm die zorgen voor een zeer glad resultaat bij lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,76

LAKVILTROLLER

meesterhand lakviltroller is zeer geschikt voor watergedragen verven, vernis en lakken met lage viscositeit. door de speciale structuur van de vacht kan een zeer glad eindresultaat worden bereikt. de geweven vacht heeft een hoge dichtheid en is gemaakt van hoogwaardige polyestervezel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,28

LAKVILTROLLERS

sam prof alkyd lakrol vilt is een box met rollers van 10 cm voor het professioneel schilderen met een superglad resultaat en een perfecte dekking. geschikt voor lakken op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,71

LAMSVACHTROLLER PREMIUM

deze roller is vervaardigd van de beste lamsvachten en ideaal voor watergedragen muurverven. onovertroffen qua verfopname en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,05

MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGEL

anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,28

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven. verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,03

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL KORFBEUGEL

anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven. let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,31

MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 18 mm x 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 15 mm x 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,84

MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKS

anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,40

MUURVERFROL ROOD/GRIJS MINI

sam mini muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,40

MUURVERFROLLER

meesterhand muurverfroller is geschikt voor muurverven met hogere viscositeit en zorgt voor een strak afwerkresultaat. het is de laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,33

MUURVERFROLLER ANTI PLUIS

sam prof gevel muurverfrol set bestaat uit een box met 10 slijtvaste rollers van 10 cm voor het pluisvrij verwerken van alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,04

MUURVERFROLLER ANTI SPAT 10 CM 2 STUKS

sam prof muurverfrol anti-spat is een top kwaliteit anti-spat roller van polyacryl met gele draad. verpakking bevat 2 rollers van 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

MUURVERFROLLER ANTI-SPAT

sam prof muurverfroller anti-spat is een professionele anti-spat muurverfrol voor medium tot grove ondergronden. het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname en is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,63

MUURVERFROLLER ANTISPAT

sam prof muurverfrol gold anti-spat is een professionele anti-spat roller met gele draad van top kwaliteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,30

MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDEN

sam basic muurverfrol gladde ondergrond is een roller van doe-het-zelfkwaliteit voor een gladde ondergrond en alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

MUURVERFROLLER GROVE ONDERGRONDEN

deze roller heeft een zeer duurzame polyamidevacht met een optimale absorptie. dit zorgt voor een gelijkmatige verfafgifte. de vezels richten zich na gebruik weer op en combineren een gelijkmatig structuurbeeld en een strak afwerkresultaat. de rol is eenvoudig te reinigen. geschikt om verven met hogere viscositeit op grove ondergronden toe te passen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,37

MUURVERFROLLER TOP TEX

copenhagen gold muurverfrol toptex is een toptexroller met een vachthoogte van 15 mm. het is geschikt voor o.a. muurverven op gladde ondergronden en zorgt voor een zeer glad resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,07

MUURVERFROLLER TRIPLE BLUE

deze roller met duurzame polyamide geweven vacht zorgt voor een zeer glad en fijn oppervlak, zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. geschikt voor universeel gebruik van muurverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,09

MUURVERFSET + EMMER

sam muurverfset + emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,04

MUURVERFSET 6 STUKS

meesterhand muurverfset met 2 muurverfrollers (1x10 en 1x18 cm), 2 verfbeugels (1x10 (kort) en 1x18 cm), 1 patent puntkwast classic 55-16 en 1 muurverfbak groot.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,89

MUURVERFSET 6-DELIG

anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. de muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,89

NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKS

anza nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,60

ONDERDEURTJE

meesterhand onderdeurtje is een hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,90

ONDERDEURTJE

progold onderdeur houder is geschikt voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,23

PARKETLAKROLLER

master parketlakroller is een veloursroller, geschikt voor o.a. parketlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

PARKETLAKROLLER

sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,98

R7 MUURVERFROLLER

sam r7 muurverfrol is geschikt voor elk type muurverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,81

RILON MAXI VERF- EN LIJMROL

anza rilon maxi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,07

RILON MIDI VERF- EN LIJMROL

anza rilon midi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,96

RILON MINI VERF- EN LIJMROL

anza rilon mini muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,19

RILON MUURVERFROL KORFBEUGEL

anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen. let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,81

ROLLEN

vista rol 3-8 nap is speciaal geschikt voor vloercoatings en ideaal toepasbaar in combinatie met de vista rolhouder en de vista verlengstok. prijs is per stuk en exclusief verfbak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

ROLLING PAD

anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

RYTEX MAXI MUURVERFROL 18MM

antex rytex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,03

RYTEX MAXI MUURVERFROL KORFBEUGEL 18MM

anza rytex maxi muurverfrol korfbeugel voor een medium tot grove ondergrond. geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven. let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

RYTEX MIDI

anza rytex midi muurverfrol is een dubbeldikke muurverfroller voor een medium tot grove ondergrond. het geeft een medium grove structuur, heeft een hoge verfopname en is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

RYTEX MINI MUURVERFROL 11MM

anza rytex mini muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

SCHUIMROLLER

meesterhand schuimroller extra fijn is een fijne schuimroller voor terpentineverdunbare verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,77

SCHUIMROLLER CONCAAF

meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,70

STRIJKPAD

strijkpad voor het lakken van de onderzijde van deuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

STRUCTUURROLLER

meesterhand structuurroller bestaat uit schuim wat gegarandeerd oplosmiddelvrij is en uitermate geschikt is voor het aanbrengen van reliëf in kwartshoudende muurverven en structuurverven op o.a. pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,28

STRUCTUURROLLER FIJN

sam structuurrol fijn is een schuimroller voor fijne structuur-, rauhfahse- en pleistermuurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,18

STRUCTUURROLLER GROF

sam structuurroller grof is een schuimroller voor grove structuur-, rauhfase- en pleistermuurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

SUPER JUMBO ROLLER MET BEUGEL

sam jumbo met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 8 mm, 47 mm x 20 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,33

TITEXROL

anza titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,40

VELOURS EN PARKETROL

sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,51

VERFROLLERS 5 CM

sam alkyd lakrol recht mini 5 cm is van superfijne schuimkwaliteit en geschikt voor gladde ondergronden. geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,16

VERVANGROL ANTI-SPAT PROFESSIONAL 11 CM 2 STUKS

sam prof muurverfrol anti-spat extra is geschikt voor het professioneel aanbrengen van verf op gladde muren zonder spatten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,24

VERVANGROL BEITS 10 CM

sam prof beits lakrol is gemaakt van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

VERVANGROL MICROVEZEL 18 CM

sam primerrol gemaakt uit microvezel. geschikt voor muurverven op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,91

VERVANGROL VELOURS

sam prof vervangrol vernis is geschikt voor het aanbrengen van vernis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,66

VERVANGROL VERNIS/BEITS 11 CM 2 STUKS

sam prof vernis acryl lakrol vilt 11 cm is uitermate geschikt voor het aanbrengen van vernis en beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,76

VERVANGROL VILT 10 CM 2 STUKS

sam prof acryl lakrol vilt is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,31

VILTROL MAXI

anza viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,61

VILTROL MAXI KORFBEUGEL

anza viltrol maxi korfbeugel voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

VILTROL MIDI

anza dubbeldikke viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,42

VILTROL MINI

anza viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,73

VILTROL MINI 2 STUKS

anza viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,84

WEGWERPROLLER VOORSTRIJK

sam wegwerproller met beugel om voorstrijk mee te verwerken. afmetingen: 17.5 cm met 47 mm kern en 6 mm beugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

WISTEX MAXI MUURVERFROL 22MM

anza wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,26

AnzaCopenhagen GoldMasterMeesterhandProgoldSAMVista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn