DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verftoebehoren

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  BEHANG ACCESSOIRES

  BEHANG VERWIJDEREN

  HETELUCHTPISTOLEN

  KLEURENWAAIER

  MEETAPPARATUUR

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  REINIGERS

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERDUNNING - REINIGER

  VERF ROLLEN

  VERF ROLLEN ACCESSOIRES

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFKWASTEN

  VERFROLLERS

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

2-COMPONENTEN VLOERROLLER

meesterhand 2k rotanyl vloerrol is speciaal voor het lakken van watergedragen 2-componenten verven en vloercoatings. het heeft een zeer sterke, oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,76

2-COMPONENTENROLLER

sam prof 2-componentenroller is een professionele nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,08

2-COMPONENTENROLLER

meesterhand 2k roller is speciaal voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven. het heeft een zeer sterke oplosmiddelbestendige vacht met getextureerde, gekrulde vezels. het is eenvoudig te reinigen, spatarm en vervilt en pluist niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,16

2-COMPONENTENROLLERS 10 CM 2 STUKS

sam prof alkyd 2-componentenrol is geschikt voor alle 2-componenten verven en antifoulings op basis van polyurethaan en epoxy. het wordt geleverd per 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

6-DELIGE MUURVERFSET

sam prof muurverfset 6-delig is een speciaal samengestelde muurverfset, bestaande uit degelijke en onmisbare producten voor de muurverfklus. het bevat 1 x sam professional anti-spatroller 18 cm, 1 x sam maskingtape 25 mm x 25 m, 1 x sam muurverfkwast 2”, 1 x sam verfbeugel 18 cm, 1 x sam afdekfolie 4 x 5 m en 1 x sam verfbak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,12

ACRYL LAKROLLER

sam pro lakrol acryl is geschikt voor alle waterverdunbare verven en zorgt voor een streeploos resultaat en een strakke afwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

AFLAKSET ACRYL

master aflakset acryl voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. de aflakset bestaat uit 2 flockrollers van 5 cm, 1 verfbak en 1 beugel. de flockrollers hebben een hoge verfopname en –afgifte. ze bestaan behalve uit schuim ook uit fibers. hoe meer fibers, hoe hoger de kwaliteit en beter het eindresultaat. door de hogere rolweerstand gaat de roller niet glijden. deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,55

AFLAKSET ALKYD

master aflakset alkyd voor een zeer glad eindresultaat en direct goede dekking. de set bestaat uit 2 schuimrollers superfijn 10 cm en 5 cm, 1 verfbakje en 1 beugel. deze aflakrollers zijn met name geschikt voor het aanbrengen van de laatste afwerklaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,84

ANTEX LAKSET 2+1

anza antex lakset 2+1 is speciaal geschikt voor watergedragen lakken. het is een microvezel die veel verf opneemt en waar verf dus dikker mee opgezet kan worden. het bestaat uit 3 antex rollers, 1 verfbeugel en 1 verfbakje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,24

ANTEX MAXI MICROVEZELROLLER KORFBEUGEL

anza antex maxi microvezelrol korfbeugel is een microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is anti-spat en geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken. let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,52

ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLER

anza antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,89

ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLER

anza antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,28

ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLER

anza antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,71

BASIC MUURVERFSET 9-DELIG

sam basic muurverfset 9-delig bestaat uit twee rollers, twee beugels, afdekfolie, twee blokkwasten, afplaktape en een opbergdoos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,60

BASIC TUINVERFSET 7-DELIG

sam basic tuinverfset 7-delig is een set van 2 kwasten, waaronder een blokkwast, een verfbeugel met twee rollers en een verfbakje. het is geschikt voor o.a. houtwerk in de tuin.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,49

BEITSSET 3 DELIG 10 CM

sam prof beitsset 3-delig 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,75

BRUSHMASTER PAINT PAD

sam brushmaster paint pad set bevat een verfpadsysteem met verfbak en pad, een houder met verstelbare greep, een kleine vensterpad en een pad voor randen en insnijdingen. de pad & handle bevat een pad en houder met verstelbare greep. er zijn tevens een losse vervangpad en afrondpad verkrijgbaar. de getoonde afbeelding is het paint pad set.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,17

BUISROLLER

meesterhand buisroller heeft een robuuste polyamidevacht met korte vezels voor een strak afwerkresultaat. het is geschikt voor het snel en eenvoudig verven van buizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,08

DOUBLE COAT SCHUIMROLLER 11 CM

de ijssel double coat schruimroller fijn wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat of double coat cabin varnish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,15

ELON MAXI MUURVERFROLLER

anza elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

ELON MINI MUURVERFROLLER

anza elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,59

FACADE ROLLER RUWE OPPERVLAKKEN POLYACRYL 18 CM

sam façade roller voor ruwe oppervlakken polyacryl 18 cm is een professionele roller voor het meest perfecte resultaat op ruwe oppervlakken. de roller is gemaakt van hoogwaardig polyacryl en is 18 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,72

GEVELROLLER

sam prof gevelroller is een façade/gevelmuurrol met flexibele binnenkern voor zeer grove ondergronden. het geeft een medium grove structuur en heeft een hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

GRONDLAKSET GEEL

sam grondlakset fijn is speciaal ontwikkeld om te schilderen met alkydverf. de verpakking bevat een bak en een verfrol van 10 cm breed met houder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,24

IJMOPOX VILTROLLER 11 CM

de ijssel ijmopox viltroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van ijmopox hb coating en ijmopox zf primer. het geeft weinig sinaasappelhuid, maar toch een zeer hoge verfopbrengst en door het gladde resultaat is minder schuurwerk nodig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,66

LAKROL R7

sam r7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernissen op terpentine- en waterbasis en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,87

LAKROLLER AFGEROND 10CM

sam alkyd lakrol recht afgerond 10 cm is een verpakking met 2 rollers van superfijne schuimkwaliteit, geschikt voor gladde ondergronden. het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,25

LAKROLLER ALKYD 2-ZIJDIG AFGEROND

sam lakrol alkyd 2-zijdig afgerond 15 cm is een schuimroller voor gladde ondergronden en geschikt voor alkydverven. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,28

LAKROLLER MICROVEZEL

meesterhand lakroller microvezel is een roller voor het lakken van watergedragen lakken en lakken met een laag v.o.s. gehalte. de speciale vacht is gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel en het neemt tot 6 maal het eigen volume aan vloeistof op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,23

LAKROLLER RECHT

sam lakrol alkyd voor gladde ondergronden en voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,28

LAKROLLER RECHT 5 CM 20 STUKS

sam alkyd lakrol 5 cm is een box met rollers van superfijne schuimkwaliteit voor gladde ondergronden. ze zijn geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,51

LAKROLLER SET SUPERFIJN

sam aflakset superfijn is een complete set met verfbak, beugel en roller voor een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,08

LAKROLLER TOP AFGEROND 10 CM 10 STUKS

sam alkyd lakrol top afgerond 10 cm bestaat uit een verpakking met 10 rollers van superfijne schuimkwaliteit afgerond aan de top, voor gladde ondergronden. ze zijn geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,66

LAKSET

anza lakset is een professioneel anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

LAKVILTROLLER

meesterhand lakviltroller heeft een geweven vacht met een korte, hoge dichtheid en is gemaakt van hoogwaardige polyestervezel. het is ideaal omwatergedragen verven, vernis en lage viscositeit lakken aan te brengen. ook terpentinegedragen verf is probleemloos aan te brengen met deze lakviltroller. door de speciale structuur van de vacht kan een zeer glad eindresultaat worden bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

LAKVILTROLLER

sam pro lakviltrol zorgt voor een superglad resultaat en perfecte dekking. het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,35

LAMSVACHTROLLER PREMIUM

meesterhand lamsvachtroller premium is vervaardigd van de beste lamsvachten en ideaal voor watergedragen muurverven. het is onovertroffen qua verfopname en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,20

LINOMAT ROLLER

deze roller is een geavanceerde oplossing voor het snel, schoon rollen bij hoeken en randen. hierdoor gaat geen tijd verloren aan het afplakken van de aangrenzende oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,27

MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGEL

anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,64

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza micmex maxi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven en verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,62

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL KORFBEUGEL

anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,73

MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 18 mm x 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,03

MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 15 mm x 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

MINI LAKROL EXTRA FIJN 7 CM 2 STUKS

sam mini lakrol extra fijn 7 cm zijn extra fijne lakrollen van 7 cm breed. ze lopen recht af en zijn geschikt voor oplosmiddelhoudende lakken op gladde ondergronden. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,77

MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKS

anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. een verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,11

MUURVERFROL ROOD/GRIJS MINI

sam mini muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,61

MUURVERFROLLER

meesterhand muurverfroller is geschikt voor muurverven met hogere viscositeit en zorgt voor een strak afwerkresultaat. het is de laagpolige variant van de duurzame polyamide vacht met een optimale absorptie en gelijkmatige verfafgifte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

MUURVERFROLLER ANTI PLUIS

sam prof gevel muurverfrol set bestaat uit een box met 10 slijtvaste rollers van 10 cm voor het pluisvrij verwerken van alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,10

MUURVERFROLLER ANTI SPAT 10 CM 2 STUKS

sam prof muurverfrol anti-spat is een topkwaliteit anti-spat roller van polyacryl met gele draad. verpakking bevat 2 rollers van 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,55

MUURVERFROLLER ANTI-SPAT

sam prof muurverfroller anti-spat is een professionele anti-spat muurverfrol voor medium tot grove ondergronden. het geeft een medium grove structuur, heeft een goede verfopname en is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,12

MUURVERFROLLER ANTISPAT

sam prof muurverfrol gold anti-spat is een professionele anti-spat roller met gele draad van top kwaliteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,51

MUURVERFROLLER COMPLEET 18 CM

sam basic muurverfroller 18 cm + beugel van doe-het-zelfkwaliteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,12

MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDEN

sam basic muurverfrol gladde ondergrond is een roller van doe-het-zelfkwaliteit voor een gladde ondergrond en alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,45

MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDEN

sam muurverfroller voor gladde ondergronden is geschikt voor alle muurverven op een gladde ondergrond en heeft een hoge verfopname.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,02

MUURVERFROLLER GLADDE ONDERGRONDEN DHZ KWALITEIT

sam basic muurverfrol voor gladde ondergronden 18 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,05

MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 13 MM

goudhaantje verfrol groene schilderstreep 13 mm is een professionele muurverfroller geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,26

MUURVERFROLLER GROENE SCHILDERSTREEP 21 MM

goudhaantje verfrol groene schilderstreep 21 mm is een professionele muurverfroller, geschikt voor algemene werkzaamheden. het is geschikt voor middelgrote en grove ondergronden en heeft een optimale verfopname.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,47

MUURVERFROLLER GROVE ONDERGRONDEN

meesterhand muurverfroller voor grove ondergronden heeft een zeer duurzame polyamidevacht met een optimale absorptie. dit zorgt voor een gelijkmatige verfafgifte. de vezels richten zich na gebruik weer op en combineren een gelijkmatig structuurbeeld en een strak afwerkresultaat. de rol is eenvoudig te reinigen en is geschikt om verven met hogere viscositeit op grove ondergronden toe te passen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,10

MUURVERFROLLER RIMAX

anza rimax is een muurverfroller voor de wat gestructureerde ondergrond. de roller pluist niet, heeft een grote verfopname en een goede dekking en zorgt voor een mooi en fijn eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,20

MUURVERFROLLER RUWE ONDERGRONDEN DHZ KWALITEIT

sam basic muur verfrol dd voor ruwe ondergronden 12 cm is een extra dikke roller, geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

MUURVERFROLLER RUWE ONDERGRONDEN DHZ KWALITEIT

sam basic muurverfrol voor ruwe ondergronden heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde of gestructureerde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,17

MUURVERFROLLER TOP TEX

copenhagen gold muurverfrol toptex is een toptexroller met een vachthoogte van 15 mm. het is geschikt voor o.a. muurverven op gladde ondergronden en zorgt voor een zeer glad resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,04

MUURVERFROLLER TRIPLE BLUE

meesterhand muurverfroller triple blue met duurzame polyamide geweven vacht zorgt voor een zeer glad en fijn oppervlak, zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. het is geschikt voor universeel gebruik van muurverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,58

MUURVERFROLLER VOOR RUWE ONDERGRONDEN

sam prof muurverfrol voor ruwe ondergronden is een professionele roller met flexibele binnenkern voor oneffen of gestructureerde ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname en een lange levensduur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,37

MUURVERFSET + EMMER

sam muurverfset + emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,05

MUURVERFSET 6-DELIG

anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. de muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,57

MUURVERFSET PROF 6-DELIG

sam muurverfset prof 6-delig bestaat uit 2 rollen, 2 beugels, een verfbakje en een houder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

NYLON ROLLER

goudhaantje verfrol nylon is een professionele, slijtvaste nylonroller. het is geschikt voor het verwerken van oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals 2-componenten (epoxy) verven, antifouling en roestwerende verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,58

NYLON ROLLER 11 MM

goudhaantje verfrol is een professionele, slijtvaste nylon roller voor het werken met oplosmiddelhoudende, agressieve verven zoals kunstharsen, roestwerende lakken, 2-componenten verven en epoxy lakken. het heeft een goede verfopname, spat nauwelijks en vervilt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,17

NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKS

anza nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,66

ONDERDEURTJE

meesterhand onderdeurtje is een hulpmiddel voor het schilderen van de onderkant van deuren en kozijnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

PARKETLAKROLLER

master parketlakroller is een veloursroller, geschikt voor o.a. parketlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,38

PARKETLAKROLLER

sam prof parketroller is een professionele veloursroller voor vernissen en parket- en celluloselakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,10

PROF BEITS LAKROL 10 CM

sam prof beits lakrol is gemaakt van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

R7 LAKVILTROLLER

sam r7 lakrol is geschikt voor alle lakverven en vernis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,47

RADIATORVERFROL VESTAN

sam radiatorverfrol vestan is ideaal voor het snel en zonder spatten schilderen van muurverf op moeilijk bereikbare plaatsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

RILON MAXI VERF- EN LIJMROL

anza rilon maxi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. let op, voor gebruik goed uitwassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,47

RILON MIDI VERF- EN LIJMROL

anza rilon midi muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

RILON MINI VERF- EN LIJMROL

anza rilon mini muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,82

RILON MUURVERFROL KORFBEUGEL

anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen. let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

ROL ANTISPAT + BEUGEL

sam basic muurverfroller antispat voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,64

ROLLEN

vista rol 3-8 nap is speciaal geschikt voor vloercoatings en ideaal toepasbaar in combinatie met de vista rolhouder en de vista verlengstok. prijs is per stuk en exclusief verfbak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,04

ROLLING PAD

anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. het is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,53

RYTEX MIDI

anza rytex midi muurverfrol is een dubbeldikke muurverfroller voor een medium tot grove ondergrond. het geeft een medium grove structuur, heeft een hoge verfopname en is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,70

SAM STRUCTUURROLLER FIJN

sam structuurrol fijn 11 cm is geschikt voor een lichte structuur op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,55

SCHUIMROLLER

meesterhand schuimroller extra fijn is een fijne schuimroller voor terpentineverdunbare verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,81

SCHUIMROLLER CONCAAF

meesterhand schuimroller concaaf bevat geen siliconen en/of oplosmiddelen. het heeft een revolutionaire concave afronding waardoor er geen sprake is van aanzetten en/of baanvorming. deze roller wordt met name aanbevolen voor lakken op terpentinebasis, polyesterbasis en waterbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,07

STRIJKPAD

meesterhand strijkpad voor het lakken van de onderzijde van deuren. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

STRUCTUURROLLER

meesterhand structuurroller bestaat uit schuim wat gegarandeerd oplosmiddelvrij is en uitermate geschikt is voor het aanbrengen van reliëf in kwartshoudende muurverven en structuurverven op o.a. pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,34

STRUCTUURROLLER FIJN

sam structuurrol fijn is een schuimroller voor fijne structuur-, rauhfahse- en pleistermuurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,36

SUPER JUMBO ROLLER MET BEUGEL

sam jumbo met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 8 mm, 47 mm x 20 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

TITEXROL

anza titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. het is geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,55

TUINVERFSET/BEITSSET GROOT 7-DELIG

sam tuinverfset 7-delig bestaat uit 2 kwasten, waaronder een blokkwast, een verfbeugel met roller, handschoen, roerhoutje en verfbakje. het is geschikt voor o.a. houtwerk in de tuin.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,88

VARIOPOX NYLONROLLER

de ijssel variopox nylonroller wordt speciaal geadviseerd voor het verwerken van variopox impregneerhars, universele hars of rolcoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,66

VERFROL ANTI-SPAT

sam prof verfroller anti-spat is 18 cm breed en geschikt voor het aanbrengen van muurverf op gladde ondergronden zonder spatten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,52

VERFROL FLOCK

sam verfrol flock is gemaakt uit flock en uitermate geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,64

VERFROL GRIJZE FLOCK

goudhaantje verfrol grijze flock is gemaakt van speciale weerstandgevende schuim waarop minuscule kleine vezels zijn aangebracht. het biedt een perfect gladde en gelijkmatige eindafwerking. het is geschikt voor kunsthars lakken, watergedragen lakken, roestwerende lakken en polyester lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,03

VERFROL LAK 10 CM 5 STUKS

progold verfrol lakset bevat 5 professionele vervangrollen van 10 cm breed en 4 mm dik. het is geschikt om alle soorten lak mee te verwerken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,84

VERFROL MET BEUGEL

sam muurverfrol van polyacryl met beugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,97

VERFROL MET BEUGEL 18 CM FIJN

sam verfrol met beugel 18cm fijn is een universele muurverfrol voor gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,55

VERFROL MET BEUGEL AFGEROND

sam verfrol met beugel afgerond is aan de beugelzijde afgerond en is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

VERFROL MET BEUGEL ANTI-SPAT

sam prof muurverfrol anti-spat + beugel is van polyamide en geschikt voor het aanbrengen van verf op gladde ondergronden zonder spatten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

VERFROL MET BEUGEL ANTI-SPAT 18 CM

sam gold prof muurverfrol anti-spat + beugel 18 cm is geschikt voor het aanbrengen van verf zonder spatten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

VERFROL MET BEUGEL BEITS 12 CM DUBBELDIK

sam prof beits lakrol dik + beugel 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,73

VERFROL MET BEUGEL FACADE PROFESSIONEEL 18 CM

sam verfroller prof facade 18 cm is speciaal voor de professionele gebruiker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,14

VERFROL MET BEUGEL FLOCK/VELVET 5 CM

sam verfrol acryl 5 cm is een verfroller van flock/velvet. het is 5 cm breed en geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,22

VERFROL MET BEUGEL VERNIS/PARKETLAK

sam prof parket lakrol + beugel voor het aanbrengen van vernis en parketlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,60

VERFROL MET BEUGEL VESTAN 18 CM

sam verfroller 18 cm is een vestan roller. het brengt verf aan zonder te spatten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,84

VERFROL MET BEUGEL VESTAN 18 CM GRIJS

sam verfrol met beugel vestan 18 cm grijs is een universele muurverfroller voor ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,12

VERFROL MET BEUGEL VESTAN 20 CM

sam muurverfrol anti-spat van vestan, geschikt voor ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,55

VERFROL PERLON 2 STUKS

progold dhz perlon rol is een verfrol van 100% polyamide, geschikt voor alle muurverven. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,91

VERFROL POLYAMIDE 18 CM

sam verfroller acryl muurverven 18 cm is een polyamide verfrol voor gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

VERFROL SCHUIM 15 CM

sam verfrol molto 15 cm is geschikt voor het aanbrengen van solventgedragen lakken op gladde ondergronden. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,87

VERFROL SCHUIM FIJN 5 CM

sam verfrol molto is een hoge kwaliteit verfroller van fijn schuim. het is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen en oplosmiddelhoudende verf op muren en plafonds.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,32

VERFROL SUPERCHAMPION

sam muurverfrol superchampion is een wegwerp verfrol voor de prijsbewuste schilder. het is van vestan (perlon) en geschikt voor latex muurverven. het heeft een grote verfopname en is geschikt voor gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,65

VERFROL VELOURS ROL 10 CM 2 STUKS

progold dhz velours rol is een verfrol van imitatie-mohair, speciaal geschikt voor het verwerken van blanke lak, in dunne lagen opgezet. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,12

VERFROL VELVET 5 CM 2 STUKS

progold dhz velvet rol is een verfrol van gereticuleerd polyesterschuim met tri-fibrenylon vezels. het is geschikt voor watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,47

VERFROL VILT 11 CM

sam verfrol vilt 11 cm komt compleet met beugel en is gemaakt van hoogwaardig polyester, wat het uitermate geschikt maakt voor het werken met producten op waterbasis op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

VERFROL VOOR VERNIS VILT 12 CM

sam prof vernis lakrol vilt dubbeldik is speciaal ontwikkeld om te vernissen. de rol bestaat uit vilt en is 12 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,32

VERFROLLER FACADE

sam verfroller façade 20 cm is een gevelroller van 20 cm breed. het is voorzien van een beugel en ideaal voor gevels en buitenmuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,07

VERFROLLER MICROSTAR 5 MM

goudhaantje verfrol microstar 5 mm is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyester vezels. het kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen, vervilt niet, is makkelijk te reinigen en spat minimaal. het is bijzonder geschikt voor de nieuwe generatie pu en hybride lakken. het is ook geschikt voor parketlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,51

VERFROLLER MICROSTAR 9 MM

goudhaantje verfrol blauwe microstar is gemaakt van speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezels met een poolhoogte van 9 mm. deze roller is uitermate geschikt voor het aanbrengen van alle soorten muurverven op gladde ondergronden, (parket)lakken en voorstrijkmiddel en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. de roller spat minimaal, vervilt niet en is makkelijk te reinigen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,34

VERFROLLER MOLTO 11 CM

sam verfroller molto 11 cm is een schuimen verfroller voor het aanbrengen van alle watergedragen en oplosmiddelhoudende producten. de rol is verpakt in een pe-hoes en heeft een beugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

VERFROLLER SCHUIM CONCAAF

goudhaantje lakroller schuim concaaf super fijn is gemaakt uit cfk-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal. doordat de uiteinden van de verfroller naar binnen zijn afgerond, wordt de verf naar binnen gedrukt bij het afrollen zodat er geen dikkere streepjes verf aan de zijkanten van de roller ontstaan. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. het is goed geschikt voor synthetische en watergedragen lakken en is ook geschikt voor roestwerende lakken en polyester.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,97

VERFROLLER SCHUIM EXTRA FIJN

goudhaantje verfrol schuim super fijn is gemaakt uit cfk-vrij en oplosmiddelvrij geschuimd materiaal van 55 kg/m3. de extra fijne oppervlaktestructuur zorgt voor een perfecte eindafwerking. het is geschikt voor kunstharslakken en watergedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,78

VERFROLLER VESTAN 20-22 MM

goudhaantje verfrol standaard vestan wit 20-22 mm is gemaakt van een solide polyester vezel en beschikt over een hoge zuigkracht. het is geschikt voor gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,06

VERFROLLER VILT 5 MM

goudhaantje verfrol vilt is een topkwaliteit roller gemaakt van een gemodificeerde acrylvezel. doordat de korte vacht van 5 mm dik zeer dicht verweven is, krijg je door de speciale vezelstructuur een prachtige gelijkmatige verfafgifte. in vergelijking met een schuimroller zorgt deze roller voor een dikkere laagdikte waardoor de verf beter vloeit en het object langer wordt beschermd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,90

VERFROLLERS 5 CM

sam alkyd lakrol recht mini 5 cm is van superfijne schuimkwaliteit en geschikt voor gladde ondergronden. het is geschikt voor lak op oplosmiddelbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,60

VERVANGROL ANTI-SPAT PROFESSIONAL 11 CM 2 STUKS

sam prof muurverfrol anti-spat extra is geschikt voor het professioneel aanbrengen van verf op gladde muren zonder spatten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,32

VERVANGROL BEITS 12 CM DUBBELDIK

sam prof beits lakrol dik 12 cm is van microvezel en geschikt voor het aanbrengen van beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,60

VERVANGROL FAçADE 18 CM

sam muurverfrol voor ruwe ondergronden is gemaakt van polyacryl en 18 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,95

VERVANGROL MICROVEZEL 18 CM

sam primerrol gemaakt uit microvezel. geschikt voor muurverven op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,30

VERVANGROL MOLTO/SCHUIM 11 CM

sam verfrol molto 11 cm is gemaakt uit molto/schuim en is geschikt voor het aanbrengen van universele lakprimers op gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,62

VERVANGROL VELOURS

sam prof vervangrol vernis is geschikt voor het aanbrengen van vernis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,67

VERVANGROL VELOURS DUBBELDIK

sam prof vernis lakrol dubbeldik is geschikt voor het aanbrengen van vernis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,05

VERVANGROL VERNIS/BEITS 11 CM 2 STUKS

sam prof vernis acryl lakrol vilt 11 cm is uitermate geschikt voor het aanbrengen van vernis en beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,87

VERVANGROL VILT 10 CM 2 STUKS

sam prof acryl lakrol vilt is geschikt voor het aanbrengen van watergedragen lakken. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,37

VILTROL MAXI

anza viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,89

VILTROL MAXI KORFBEUGEL

anza viltrol maxi korfbeugel voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

VILTROL MIDI

anza dubbeldikke viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,63

VILTROL MINI

anza viltrol mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,85

VILTROL MINI 2 STUKS

anza viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,02

WEGWERPROLLER VOORSTRIJK

sam wegwerproller met beugel om voorstrijk mee te verwerken. afmetingen: 17.5 cm met 47 mm kern en 6 mm beugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,51

WISTEX MAXI MUURVERFROL 22MM

anza wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,77

AnzaCopenhagen GoldDe IJsselMasterMeesterhandProgoldSAMVista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn