DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Vloeren

BINNENHOEK VOOR CLASSIC DE LUXE PLINT

mac lean plinthoek classic de luxe binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

BINNENHOEK VOOR CLASSIC EXCLUSIVE PLINT

mac lean plinthoek classic exclusive binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

BINNENHOEK VOOR CLASSIC SOFTLINE PLINT

mac lean plinthoek classic softline binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de softline plint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

BUITENHOEK VOOR CLASSIC DE LUXE PLINT

mac lean plinthoek classic de luxe buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de luxeplint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

BUITENHOEK VOOR CLASSIC EXCLUSIVE PLINT

mac lean plinthoek classic exclusive buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de exclusive plint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

BUITENHOEK VOOR CLASSIC SOFTLINE PLINT

mac lean plinthoek classic softline buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de softline plint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

KUNSTSTOF U CELLENBETONPROFIEL 260 CM

mac lean u-profiel is een kunststof u-profiel voor onder andere ytong cellenbeton- en glasblokken. het heeft een dikte van 2 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,85

LAMINAAT LEGSET

mac lean laminaat legset van kunststof bestaat uit een kunststof aanslagblok, aanslagijzer en 30 spietjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,20

PERFECT VERSTEK ROBUUSTPLINT BINNENHOEK

mac lean plinthoek robuustplint 003 binnenhoek is ideaal te gebruiken om een strakke binnenhoek te plaatsen. aangezien de plint voorgefreesd is, kan doormiddel van een innovatieve hoekverbinder snel gewerkt worden. er is geen verstekbak nodig, de plinthoek is makkelijk te plaatsen en het voorkomt krimpnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,97

PERFECT VERSTEK ROBUUSTPLINT BUITENHOEK

mac lean plinthoek robuustplint 003 buitenhoek is ideaal te gebruiken om een strakke buitenenhoek te plaatsen. aangezien de plint voorgefreesd is, kan doormiddel van een innovatieve hoekverbinder snel gewerkt worden. er is geen verstekbak nodig, de plinthoek is makkelijk te plaatsen en het voorkomt krimpnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,97

PLINTCLIPS 5 STUKS

mac lean plintclips hebben als voordeel dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. daarnaast komen er dankzij de blinde montage geen schroef- of spijkergaten in het zicht. de clips zijn alleen geschikt voor (bijna) vlakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie. een verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,54

PLINTCLIPS INCLUSIEF BOORMAL

mac lean plintclips + boormal hebben als voordeel dat plinten direct vastzitten maar ook gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. daarnaast komen er dankzij de blinde montage geen schroef- of spijkergaten in het zicht. de clips zijn alleen geschikt voor (bijna) vlakke muren in bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie. ze worden geleverd inclusief boormal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,87

PLINTHOEK ROBUUST BINNENHOEK

mac lean plinthoek classic robuust binnenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de robust plint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

PLINTHOEK ROBUUST BUITENHOEK

mac lean plinthoek classic robuust buitenhoek is een houten voorgefreesde verstekhoek voor de robust plint. het heeft een innovatieve kunststof hoekverbinder waardoor gemakkelijk een professionele verstekhoek in elkaar kan worden gezet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

SPIETJES VOOR LAMINAAT EN PARKET

mac lean spietjes kunststof zijn handig bij het leggen van het laminaat. in deze verpakking zitten 50 spietjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,82

VINYL- EN LAMINAATSNIJDER

mac lean laminaatsnijder is geschikt voor het afkorten en op maat snijden van vloeren, zodat de vloer perfect past in de woning. in tegenstelling tot het zagen van bijvoorbeeld laminaat, komt er met de laminaatsnijder een stuk minder stof vrij. ook is het resultaat een stuk netter. daarnaast is de snijder zo ontworpen dat er heel precies en nauwkeurig gewerkt kan worden. met deze laminaatsnijder kunnen vloeren met een maximale dikte van 10 millimeter nauwkeurig gesneden worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,63

VLOERBESCHERMINGSMAT

mac lean vloerbeschermingsmat is geschikt voor harde vloeren. het is ideaal voor gebruik onder stoelen en het voorkomt slijtplekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,91

Mac Lean
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn