DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Vloeren

ANTI-SLIP LOOPPLAAT

rust-oleum anti-slip loopplaat is ideaal voor bijvoorbeeld opritten en voetpaden. de plaat heeft een oersterk anti-slip oppervlak voor intensief gebruik en het is eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de loopplaten kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

416,78

ANTI-SLIP TRAPNEUS EXTERIEUR

rust-oleum anti-slip trapneus exterieur is een opvallende, zwaar uitgevoerde anti-slip hoek voor trappen. het is eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de trapneuzen kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,01

ANTI-SLIP TRAPNEUS INTERIEUR

rust-oleum anti-slip trapneus interieur is een opvallende, zwaar uitgevoerde anti-slip hoek met een fijner anti-slip oppervlak voor trappen binnen. het is eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de trapneuzen kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,01

ANTI-SLIP TRAPPLATEN

rust-oleum anti-slip trapplaten zijn kant-en-klare anti-slip trapplaten voor intensief voetgangersverkeer. het is dé roestvrije anti-slip oplossing voor beschadigde of versleten ondergronden. eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de trapplaten kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

284,01

BEVESTIGINGSKIT WIT

rust-oleum bevestigingskit is een vullend hechtmiddel voor het lijmen van anti-slip panelen op droge oppervlakken. het past op een standaard kitpistool en een tube is genoeg voor circa 12 strekkende meter antislippanelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,69

OPRIJPLAAT

rust-oleum standaard oprijplaat is gemaakt van hoogwaardig materiaal, is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen, heeft een anti-slip toplaag, is een licht gewicht product en er is hoge belasting op mogelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

430,85

OPRIJPLAAT VOOR DREMPELS

rust-oleum oprijlaan voor drempels is gemaakt van hoogwaardig materiaal. het is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen, heeft een anti-slip toplaag, is lichtgewicht en kan een hoge belasting aan. het is ideaal om entrees met hoge drempels toegankelijk te maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

240,12

PERMANENTE LIJNMARKERINGEN

rust-oleum permanente lijnmarkeringen zijn ijzersterke, duurzame lijnmarkeringen, geschikt voor gebruik binnen en buiten. deze stroken zijn zeer degelijk uitgevoerd en hebben een zeer lange levensduur. de voorgeboorde gaten zorgen voor een eenvoudige bevestiging. het kan onmiddellijk na de installatie worden gebruikt, is schok- en corrosiebestendig, licht, vonkvrij, niet metaalhoudend, gemaakt van een sterke, duurzame glasvezelconstructie en voelbaar om te voorkomen dat voetgangers de gemarkeerde zone verlaten. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de lijnmarkeringen kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,42

STRIPS VOOR HOUTEN VLONDERS

rust-oleum anti-slip vlonderstrips zijn gemaakt van sterke glasvezel met antisliplaag met korrelstructuur. deze afdekstrips zijn de ideale oplossing voor een gladde ondergrond. ze zijn voorzien van voorgeboorde gaten en schroefbevestigingen en bestand tegen water en verrotting. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de strips kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,78

STRIPS VOOR HOUTEN VLONDERS INTERIEUR

rust-oleum anti-slip vlonderstrips interieur zijn gemaakt van sterke glasvezel met antisliplaag met korrelstructuur. deze afdekstrips zijn de ideale oplossing voor een gladde ondergrond. ze zijn voorzien van voorgeboorde gaten en schroefbevestigingen en bestand tegen water en verrotting. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de strips kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,78

TRAPTREDEN

rust-oleum anti-slip traptredes is kant-en-klare anti-slip trapbedekking voor intensief voetgangersverkeer. het is dé roestvrije anti-slip oplossing voor beschadigde of gladde traptreden. ze zijn eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de traptreden kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,70

TRAPTREDEN INTERIEUR

rust-oleum anti-slip traptredes interieur is kant-en-klare anti-slip trapbedekking voor voetgangersverkeer binnen. het is dé roestvrije anti-slip oplossing voor beschadigde of gladde traptreden. ze zijn eenvoudig te bevestigen met kit en schroeven. specifieke afmetingen nodig? neemt u dan even contact op, de traptreden kunnen gratis voor u op maat worden gemaakt!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,70

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn