DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Vloeren

ARTE LAMINAAT

quick-step arte bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele houten vloer met de praktische voordelen van laminaat. grootte plank: 624mm x 624mm. dikte: 9,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,54

CLASSIC LAMINAAT

quick-step classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. het bidet een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel. v-groef: geen. afmetingen: 1200mm x 190mm. dikte: 8 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,99

CREO LAMINAAT

quick-step creo is een 7 millimeter dikke antistatische plank van 1200 millimeter lang en 190 millimeter breed, en uitstekend geschikt voor toepassingen in intensief gebruikte woonruimtes. het is voorzien van de innovatieve scratch guard technologie, met een toplaag die het laminaat uitstekend bestand maakt tegen krassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,59

ELIGNA HYDROSEAL LAMINAAT

quickstep eligna hydroseal biedt de uitstraling van een echte houten vloer, met alle voordelen van laminaat. de plank is 8 mm dik en heeft geen groef. het kan in iedere ruimte geplaatst worden door de waterafstotende hydroseal-bovenlaag. afmetingen: 1380mm x 190mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,54

ELIGNA WIDE LAMINAAT

quick-step eligna wide is, naast trendy, ook breder en geeft door het prachtige decor en perfecte nuances ieder woonvertrek een sublieme sfeer. een prachtig samenspel van de mooie houttekeningen zorgt voor een authentieke vloer met een echt natuurlijke beleving waar geen echt hout tegen op kan. v-groef: nee. dikte: 8 mm. afmetingen: 1380mm x 190mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,64

ELITE LAMINAAT

quick-step elite is een collectie stijlvolle planken met subtiele randen. het biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht. v-groef: ja. dikte: 8 mm. afmetingen: 1380mm x 156mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,64

EXQUISA LAMINAAT

quick-step exquisa is een populaire tegelcollectie met een bijzonder toplaag die volledig synchroon loopt met het decor van de laminaat tegels. het verschil in uitvoering per decor is zeer divers (van grote grijze tegels met een steenmotief tot laminaatplanken met een decor van meerdere steenmotieven die naadloos aansluiten). een speciale markering op iedere plank maakt het plaatsen op de juiste plaats nog makkelijker. het heeft een micro groef rondom de egale tegels en diepe naden bij planken met diverse patronen. de nagebootste cementvoeg geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en extra diepte aan het interieur. enkele decoren zijn voorzien van een matte afwerking (een afwerking die een luxe tegelvloer verdient en de vloer een exclusief karakter geeft). dikte: 8 mm. afmetingen: 1224mm x 408mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,64

IMPRESSIVE LAMINAAT

quick-step impressive doet zijn naam eer aan. het heeft imponerende, zeer natuurgetrouwe, matte decoren en de v-groef heeft dezelfde print als de plank. het meest imponerende is de hydroseal beschermlaag. hierdoor heeft vocht geen vat meer op de vloer en kan het zelfs geplaatst worden in de badkamer. het is daarnaast zeer gemakkelijk te plaatsen. afmetingen: 1380mm x 190mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,09

IMPRESSIVE ULTRA LAMINAAT

quick-step impressive ultra is een collectie slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren. het zorgt voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel en dankzij de unieke waterafstotende hydroseal coating is het niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt. v-groef: ja. afmetingen: 1380mm x 190mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,44

LARGO LAMINAAT

quick-step largo laminaat maakt elke kamer bijzonder. met de uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademt het klasse en kwaliteit. v-groef: ja. dikte: 9,5 mm. afmetingen: 2050mm x 205mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,49

LOCFLOOR BASIC LAMINAAT

locfloor laminaat by quick-step heeft geen v-groef. het heeft het gepatenteerde uniclic legsysteem en de collectie bevat hedendaagse, trendy decoren die zorgen voor een passende sfeer in elke kamer. afmetingen: 1200mm x 190mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,47

LOCFLOOR PREMIUM V4 LAMINAAT

locfloor premium v4 by quick-step is een laminaatvloer die makkelijk zelf te plaatsen is. v-groef: 4-zijdig. afmetingen: 1380x156 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,69

MAJESTIC LAMINAAT

quick-step majestic is niet van een echte houten vloer te onderscheiden. niet door er naar te kijken, want de print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijden van de plank zijn gemaakt. ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. het heeft dus alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen. de extra lange lengte van de laminaatplanken van 205 cm en de breedte van 24 cm geven de vloer de uitstraling die uniek is voor een laminaatvloer. de scratch guard technologie maakt de toplaag tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze toplaag. dikte: 9,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,44

PERSPECTIVE LAMINAAT

quick-step perspective wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen de planklengte en de plankbreedte. de diepe en rechte groeven vergroten het optische perspectief van het interieur. aantal groeven: 4. dikte: 9,5 mm. afmetingen: 1380mm x 156mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,89

PERSPECTIVE WIDE 2V LAMINAAT

quick-step perspective wide 2v benadrukt de natuurlijke kleurvariatie alsook de rustieke patronen. de diepe en rechte groeven creŽren ook een typisch plankeneffect. dikte: 9,5 mm. afmetingen: 1376mm x 190mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,89

PERSPECTIVE WIDE V4

quick-step perspective wide 4v is geschikt voor alle woonruimtes in huis. het zijn mooie brede planken met v-groef aan alle vier de zijden (v4). de dikte van 9,5 mm garandeert een lange levensduur en dempt het loopgeluid. het heeft het gepatenteerde uniclic kliksysteem voor eenvoudige en snelle plaatsing en scratch guard technologie dat de toplaag tien keer krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,89

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn